Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sfantu Gheorghe


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Spa & Wellness

     Green Village Resort**** se afla in localitatea Sfantu Gheorghe, pe malul bratului Sfantu Gheorghe al Dunarii, la o distanta de circa 1,5 km. de Marea Neagra si este format din mai multe vile "Delfinul".

     Green Village Resort**** din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, este unul din cele mai luxoase complexe de cazare din Delta Dunarii, fiind intins pe o suprafata de cca. 30.000 mp., avand servicii si facilitati de calitate, potriviti pentru toate categoriile de turisti.


Complexul de vile Green Dolphin Camping face parte practic din complexul Green Village situat in imediata apropiere a acestuia, in localitatea Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii.

Green Dolphin este practic o zona in care exista cateva casute de vara, de inchiriat si un mare teren pe care se pot amplasa corturile pentru persoanele care apreciaza un astfel de sejur. 


Pensiunea Delta Marina*** din Sf. Gheorghe se afla la circa 2,5 km. de plaja Marii Negre, in apropiere de centrul comunei Sfantu Gheorghe, in imediata apropiere a miniportului. Pensiunea are capacitate de cazare relativ mica, dar ofera o gama variata si completa de servicii: acostarea barcilor se face in fata pensiunii, se ofera masa, plimbari de agreement si transferuri rapide cu hidrobuze acoperite. La Sfantu Gheorghe se poate ajunge numai pe apa (transport fluvial), luand vaporul din Tulcea sau din Mahmudia care circula numai o data pe zi sau alegand varianta de transfer rapid cu hidrobuzul pensiunii.


Pensiunea Zen Eco se afla in Sfantu Gheorghe, acolo unde Dunarea intalneste Marea Neagra.