Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Delta Marina

Delta Marina


Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, Romania

Pensiunea Delta Marina*** din Sf. Gheorghe se afla la circa 2,5 km. de plaja Marii Negre, in apropiere de centrul comunei Sfantu Gheorghe, in imediata apropiere a miniportului. Pensiunea are capacitate de cazare relativ mica, dar ofera o gama variata si completa de servicii: acostarea barcilor se face in fata pensiunii, se ofera masa, plimbari de agreement si transferuri rapide cu hidrobuze acoperite. La Sfantu Gheorghe se poate ajunge numai pe apa (transport fluvial), luand vaporul din Tulcea sau din Mahmudia care circula numai o data pe zi sau alegand varianta de transfer rapid cu hidrobuzul pensiunii.

Adauga la Hoteluri Favorite

exterioare

exterioare - Delta Marina, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, Romania

exterioare

GALERIE
exterioare - Delta Marina, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, Romania

camere

GALERIE
camere - Delta Marina, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, Romania

 - Delta Marina, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, Romania

 - Delta Marina, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, Romania

 - Delta Marina, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, Romania

 - Delta Marina, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Pensiunea Delta Marina*** din Sf. Gheorghe ofera cazare pentru 30 persoane in 15 camere duble cu balcon sau fara, cu pat matrimonial sau 2 paturi separate (twin). Camerele se pot inchiria in regim de single sau se pot transforma in family room. 

Camerele dispun de aer conditionat, TV, frigider, minibar, baie cu dus, acces internet.

In varf de sezon se accepta (si se recomanda) minim 3 nopti cazare.

Facilitati si Servicii Hotel

Pensiunea Delta Marina*** din Sf. Gheorghe dispune de urmatoarele facilitati si servicii:

  • Cazarea se face numai cu demipensiune sau pensiune completa. Restaurantul dispune de terasa si priveliste minunata catre Dunare, restaurant interior pentru nefumatori cu ambianta placuta. Mancarurile servite oaspetilor au la baza retete traditionale pescaresti, peste proaspat marin si peste din ape dulci, legume si deserturi preparate in bucataria proprie. Meniul zilei: fel principal si fel secundar din peste sau carne si desert.
  • internet WiFi 
  • Receptie non-stop
  • Sistem central de incalzire
  • Facilitati organizare evenimente festive: sala cu lungime 25 m, latime 17 m, inaltime 3m, lumina naturala, capacitate max functie de amenajare 30 pers, internet/wireless, flipchart, consumabile flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, instalatie sonorizare
  • posibilitatea de organizare de excursiile se fac catre complexul lagunar Sahalin, catre Sulina, Caraorman, Letea. Toate traseele ofera plimbari prin Delta Dunarii oferind prilejul navigarii printre lacuri si canale. La receptie se stabileste: ziua, ora si tipul barcii in functie de conditiile meteo si de numarul de participanti.
  • plimbari de agreement si transferuri rapide cu hidrobuze acoperite