Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Neptun


34 - unitati de cazare

5 - unitati de 4 stele , 18 - unitati de 3 stele , 10 - unitati de 2 stele

Lungime totala plaje: 1500m

Numar de plaje: 2

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaja cu nisip, Plaja organizata, Plaja pentru windsurf

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mare, Fund de nisip

Mai multe despre plajele din Neptun

FACILITATI: Piscina exterioara

Grand Hotel Caraiman se afla in statiunea Neptun, la 700 metri de plaja. Hotelul a fost renovat si reclasificat la 4* in anul 2021. Este potrivit atata pentru cuplurile ce doresc atmosfera romantica, cat si pentru familiile cu copii sau pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie.


Hotel Insula se afla in Neptun, pe malul lacului Neptun, la aproximativ 370 metri de plaja.

Hotel Insula din Neptun este o buna si luxoasa varianta de cazare din Neptun, fiind situat langa cel mai cunoscut restaurant pescaresc de pe litoral - restaurantul Insula, si fiind foarte aproape de centrul statiunii.

Hotelul a fost inaugurat in vara anului 2008 fiind unul din cele mai noi si moderne hoteluri din Neptun. Hotelul se remarca printr-o arhitectura in stil mediteranean si este clasificat  la 4*.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Boutique Shine****este situat in partea nordica a statiunii Neptun, la 400 metri de plaja.

Hotel Boutique Shine este un hotel de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier, cu un design unic si facilitati la standarde internationale. Decorul contemporan diferit pentru fiecare camera, fiecare salon, fiecare colt, este conceput pentru confortul si beneficiul clientilor.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Terra**** se afla in centrul statiunii Neptun, la 700 metri de plaja.


Vila 8 se afla in Neptun pe faleza, la 50 metri distanta de plaja. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel 2D (fostele Dobrogea si Sulina) este situat in zona centrala a statiunii Neptun, in apropiere de hotel Decebal la circa 400 metri de plaja.

Hotel 2D din Neptun a fost complet renovat in 2010, fiind una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Neptun. Pozitionat pe malul Lacului Neptun, este inconjurat de un parc natural cu foarte mult spatiu verde si promenade ce duc spre malul lacului si spre faleza sau plaja.


Hotelul Agora este situat in zona nordica a statiunii Neptun,in apropiere de hotel Miorita, la circa 700 metri de plaja.

Hotel Agora cunoscut in trecut sub denumirea de  Hotel Romanta, si-a redeschis portile dupa ce a beneficiat in toamna 2018 – primavara 2019 de ample procese de renovare si modernizare, in acest moment oferind turistilor sai interioare amenajate modern si confortabil.

 


Complex Amazon se afla in statiunea Neptun. Este singura unitate de cazare din statiune amplasata pe plaja intre Lacul Neptun si Marea Neagra.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Apollo se afla in centrul statiunii Neptun, la 700 metri de plaja.

Renovarea si modernizarea, Hotelului Apollo, au inceput in anul 2004 prin renovarea lifturilor, bailor, balcoanelor si a fatadei. In urmatorii ani procesul de renovare a continuat.


Club Cristal*** este situat in apropiere de centrul statiunii Neptun, vis-a-vis de hotel Apollo, la 450 metri de plaja.  Complexul Cristal este  construit si dat in functiune in 2005, in care doar un numar limitat de apartamente se inchiriaza - celelalte fiind proprietati private. Conditiile de cazare sunt moderne si va asigura un concediu select si relaxat.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Decebal***este situat in partea centrala a statiunii Neptun, la aproximativ 500 metri de plaja.

Hotelul Decebal*** a fost complet renovat in 2004 fiind in acest moment unul din cele mai cautate hoteluri din statiune, atat datorita conditiilor de cazare moderne, piscinei exterioare si situarii centrale, cat mai ales datorita unui foarte bun raport calitate-pret.


FACILITATI: Piscina interioara

Complexul turistic si balnear Doina este situat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 100 metri de Gara Neptun si 500 metri de plaja, intr-o zona linistita.

Hotelul Doina*** din Neptun are o capacitate de 320 de camere ridicandu-se ireprosabil la nivelul celor 3 stele, ca urmare a renovarii integrale ce a fost incheiata recent. Hotelul Doina este un loc modern si primitor unde serviciile sunt de cea mai buna calitate.


Complexul Holiday Club este situat in Neptun, in apropiere de lacul Neptun. Situat intr-un cadru intim si inconjurat de vegetatie forestiera asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat de vacanta.


Hotel Ilinca este situat in statiunea Neptun, la 300 metri de rezervatia de Stejari Brumarii si la 500 metri de plaja. Hotel Ilinca si-a deschis portile turistilor in august 2020.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Miorita*** este situat in partea nordica a statiunii Neptun, in apropiere de hotelurile Balea si Romanta, la circa 700 metri de plaja.

Hotel Miorita din Neptun a suferit usoare imbunatatiri si renovari in ultimii ani.


Complexul de apartamente Club Onix***este situat in partea de nord a statiunii Neptun, la circa 500 m de plaja (10 minute), in apropiere de hotel Albert.

Club Onix este un complex de apartamente de vacanta in care doar un numar limitat de apartamente se inchiriaza - celelalte fiind proprietati private. Conditiile de cazare sunt de lux si va asigura concediu select si relaxat. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Q (fost Hotel Albert)***este situat in partea de nord a statiunii Neptun, la intersectia cu statiunea Olimp, la 390 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Recif***(fostul Hotel Covasna) este situat in centrul statiunii Neptun, la 700 metri de plaja.

Hotelul Recif***a fost complet renovat in anul 2010. Intins pe o suprafata de 5500 mp, Hotel Recif se distinge de celelalte hoteluri prin atentia acordata serviciilor, prin ospitalitate si prin dorinta de a face sederea dumneavoastra cat mai placuta.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Sara***se afla in Neptun in apropierea Satului de Vacanta, la 450 metri de plaja.

Hotelul Sara a fost renovat si modernizat in totalitate in perioada 2008-2010 si reclasificat la 3 stele.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complex hotelier Spring Holiday se afla in Neptun, la doar 10 minute de plaja.

Complexul Spring Holiday este format din doua hoteluri (Hotel Blue si Hotel Orange), fostul hotel Clabucet si fostul hotel Prahova. Este complet renovat, intrand in circuitul turistic in vara anului 2020.


Hotel Tomis se afla in statiunea Neptun, la 400 metri de plaja.

Hotelul Tomis este amplasat intr-o oaza de verdeata. Amplasamentul, confortul camerelor si serviciile de buna calitate recomanda hotelul pentru o vacanta relaxanta la malul Marii Negre. Hotel Tomis a fost renovat in anul 2014.

Linistea oferita de spatiul verde din jurul hotelului invinge agitatia din centrul statiunii. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Club Topaz se afla in Neptun, in apropierea hotelurilor Balea si Miorita, in zona rezidentiala a vilelor de vacanta. Se afla la 200 metri de plaja Daytona.

Club Topaz***este un complex de apartamente de vacanta, din care se inchiriaza doar o parte. Conditii de cazare de lux ce va asigura concediu select si relaxat. Este recomandat pentru familiile cu copii.


Hotel Turist***este situat la intrarea in statiunea Neptun, intr-o zona verde, in imediata apropiere a padurii Comorova si a Complexului Balnear Doina, la o distanta de 500 metri de plaja.

Complexul este complet modernizat.


Hotel Balea** se afla in zona nordica a statiunii Neptun, langa gara CFR si Hotelul Doina, la circa 600 metri de plaja.

Este o varianta accesibila si localizarea este avantajoasa pentru cei ce doresc sa efectueze tratamente la baza de tratament a hotelului Doina. In anul 2018 a fost demarata o actiune de modernizare, s-au schimba saltelele, bateriile din bai, draperiile si lenjeriile.

 


Vila Briliant este situata intr-o zona centrala, dar linistita, a statiunii Neptun, in dreptul lacului Neptun, la 300 metri de plaja.  Vila Briliant**din Neptun, a fost deschisa in 2005, dispune de conditii de cazare deosebite, cu dotari si finsaje moderne vila asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat relaxant.


Hotel Callatis este situat in zona sudica a statiunii Neptun, in apropiere de hotelurile Histria si Traian, la circa 450 metri de plaja.

Hotel Callatis a fost partial renovat in 2008-2009, oferind conditii bune de cazare la tarife accesibile.


Hotel Dacia**se afla in statiunea Neptun, la 400 metri de plaja. Hotel Dacia isi asteapta oaspetii intr-o nota eleganta, fiind supus in totalitate unui amplu proces de modernizare si renovare.


Hotelul Istria** este situat in sudul statiunii Neptun, in zona bazarului, langa Lacul Neptun II, la aproximativ 500 m fata de plaja.

Hotel Istria din Neptun a fost renovat recent, oferind conditii bune de cazare la tarife competitive pentru statiunea Neptun.


Hotelul Proton este situat in statiunea Neptun, la apoximativ 10 minute de mers pe jos de plaja.

Hotel Proton se afla in statiunea Neptun langa discoteca Alcatraz. Prin serviciile personalizate si prietenoase oferite turistilor se urmareste sa se creeze o ambianta placuta si tinereasca; confortul si satisfactia oaspetilor fiind prioritare.


Hotel Proton K3 este situat in statiunea Neptun, la apoximativ 10 minute de mers pe jos de plaja, aproape de centrul statiunii, cu acces facil la toate restaurantele, magazinele si terasele deschise pe soseaua de promenada a statiunii.


Hotelul Sibiu se afla la intersectia dintre statiunea Neptun si statiunea Olimp, dispus paralel cu tarmul marii la 140 metri de plaja.

A fost renovat complet in 2005, asezat intr-o oaza de liniste, reprezinta varianta optima pentru petrecerea unui sejur placut. 


Hotelul Traian este situat in centrul statiunii Neptun, langa hotel Callatis, la circa 490 metri de plaja.  

Hotel Traian a suferit in ultimii ani imbunatatiri si renovari partiale, fiind o cazare acceptabila in centrul statiunii Neptun. 


Complexul Turistic  Vilele Soarelui**este situat in partea de sud a statiunii Neptun in imediata vecinatate a statiunii Jupiter, la cca 250 m de plaja.

Construit recent ( 2010) si cu acces usor de la principala artera ce tranziteaza statiunea, Complexul Turistic Vilele Soarelui reprezinta solutia optima pentru toate categoriile de clienti.

Amplasat intr-o zona linistita in apropierea lacului si prevazut cu terasa (foisor),asigura clientilor locul ideal pentru petrecerea timpului liber.


Club Residence***este situat in zona centrala, dar linistita a statiunii Neptun, in imediata apropiere a hotelul Albert si a Clubului Onix, la aproximativ 400 m de plaja.

Complexul Club Residence din Neptun dispune de apartamente de vacanta (cu 2 sau 3 camere) dotate si utilate, parcare, incalzire centrala, aer conditionat.

Neptun

Lungime plaja: 1500m

     Sirul de statiuni situate in zona de sud a litoralului romanesc, care preiau denumirile planetelor din sistemul nostru solar, incepe la nord cu statiunea Olimp, continuand cu Neptun, Jupiter, Venus si Saturn (cea mai sudica statiune fiind alipita de orasul Mangalia). Acea zona limitrofa a Municipiului Mangalia (situata la nord de acesta) este formata din mai multe regiuni cu relief diferit, fapt care a dus la parcelarea zonei in statiuni, desi in anumite cazuri este greu sa mentionezi locul in care se termina o statiune si incepe alta. Zona este usor accesibila din Mangalia. Din orasul Mangalia si pana in Olimp fac legatura auto o sumednie de microbuse si taxiuri. Distanta statiunilor fara de gara orasului Mangalia este orientativ:

  • Mangalia – Olimp: 8 km.
  • Mangalia – Neptun: 6 km.
  • Mangalia – Jupiter: 5 km.
  • Mangalia – Cap Aurora: 4,5 km.
  • Mangalia – Venus: 4 km.
  • Mangalia – Saturn: 2 km.

     In statiunea Neptun exista o statie de tren de la care calatorii se pot deplasa cu tractorasele de vara (trocarici) spre aproape oricare punct din acea zona: tractorasele fac legatura intre Olimp si Saturn.

     Neptun este si o statiune estivala moderna limitata spre nord de statiunea Olimp, spre sud de statiunea Jupiter si spre vest de celebra padure Comorova. Verdeata, confortul si calitatea serviciilor fac din Neptun unul din locurile preferate de petrecere a concediului. In prezent delimitarea intre statiunea Neptun si Olimp este facuta de sirul de vile si cladiri “de protocol” care au apartinut nomenclaturii comuniste (de pe Str. President). Plaja din dreptul zonei de protocol este inchisa accesului publicului, prin urmare trecerea pe plaja dinspre Neptun spre Olimp este imposibila. Pe vremuri cele doua statiuni (Olimp si Neptun) reprezentau cele mai luxoase, selecte si elegante statiuni ale litoralului romanesc. Oaze de liniste si prospetime, adevarate gradini la tarmul marii, cele doua statiuni au fost unele din cele mai atractive destinatii de vacanta pentru turistii straini. Statiunile au servit ca baze de cazare ale apropiatilor Partidului (a “tovarasilor” si inclusiv a presedintelui N. Ceausescu, a intelectualilor occidentali comunisti si a secretarilor de stat) pe timpul dominatiei comuniste din Romania. De cele mai multe ori denumirile celor doua statiuni Neptun si Olimp sunt combinate in “statiunea Neptun-Olimp”. 

    Statiunea Neptun are o caracteristica unica pe litoralul romanesc, unitatile de cazare fiind delimitate de plaja prin 2 lacuri: Lacul Neptun I si Lacul Neptun II, si delimitate in extrema cealalta de liziera Padurii Comorova: Rezervatia Botanica Stejarii de la Comorova. Practic Neptun este o statiune plina de verdeata, posibilitati de agrement pe plaja si pe lacuri, restaurante celebre care se intrec in servirea ireprosabila a vizitatorilor sai. In prezent statiunea cuprinde un exceptional, select si luxos club de vacanta de 5*: Meditteraneo Club, cateva hoteluri si vile de lux, printre care mentionam hotel Insula **** situat pe malul lacului si Hotel Shine****, dar si hotelul care ofera pachete de cazare cu All Inclusive: Complex 2D***,  un hotel care dispune de baza proprie de tratament balnear: Hotel Doina*** si un lung sir de hoteluri care s-au bucurat de modernizari si renovari precum Hotel Q***, Tomis***, Decebal***, Apollo***, Sara*** si Miorita***. Statiunea dispune de cateva hoteluri de 2*, unele renovate si altele inca nu, la tarife accesibile de cazare. Cele cateva sate de vacante creaza o atmosfera aparte, de confort si rafinament, iar eleganta complexului de vile Mediterraneo***** creaza ambianta necesara petrecerii unei vacante de lux. Iubitorilor de natura si cazare in vilute/ bungalow-uri/ casute le recomandam Holiday Club Neptun. Statiunea beneficiaza de cateva cladiri de apartamente moderne, construite dupa 2000, cu conditii excelente de cazare. De asemenea in statiune sunt cateva blocuri de locuinte, piata, bazar, parc de distractii, debarcader. In general statiunea Neptun se considera a avea una din cele mai mari capacitati de cazare din regiunea sudica a litoralului romanesc (impreuna cu statiunea Olimp oferind putin sub 10.000 locuri de cazare).

      Una din emblemele statiunii Neptun este reprezentata de extraordinarul restaurant Insula, situat pe Lacul Neptun I, bucurandu-se de o constructie/ arhitectura unica si servicii excelente si bucatarie cu multiple preparate din peste. De o celebritate de necontestat se bucura si Hanul Calul Balan cu programe folclorice si specialitati din bucataria traditionala romaneasca si dobrogeana. Crama Neptun atrage oaspetii sai cu miresme si degustari deosebite, intr-un frumos cadru rustic. Statiunea dispune de multiple cluburi de noapte, baruri. Majoritatea restaurantelor si teraselor sunt concentrate pe strada principala a statiunii Neptun. Tot in zona centrala veti regasi o multitudine de magazine cu diverse produse specifice sezonului estival. Statiunea dispune de o strada centrala animata, presarata de terase si restaurante, un parc de distractii si teatru de vara. 

     In statiunea Neptun veti regasi multiple terenuri de sport multifunctionale (inclusiv de tenis si minigolf), avand posibilitatea de practicare a sporturilor acvatice atat pe lac, cat si pe mare (jet-ski, hidrobiciclete, yach-ting, scurte croaziere pe mare s.a.). In statiune exista cateva bazine de inot. Una din caracteristicile care fac statiunea deosebita este data de Parcul de Aventura Paradis Land -  un loc perfect in orice anotimp atat pentru copii, cat si pentru adulti, pentru parcurgerea unor trasee de spectaculoase de dificultate variabila in Padurea Comorova. Tot pentru distractia celor mici, statiunea este prevazuta cu o pista de karturi. Pe plaja sunt amenajate terenuri de volei si fotbal. 

     Baza de tratament moderna a hotelului Doina*** functioneaza intreg anul oferind tratamente complexe pentru prevenirea imbatrainirii si pentru imbunatatiera starii de sanatate a organismuluii uman. Aici se pot trata boli reumatismale degenerative, inflamatorii si diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura. Turistii pot beneficia de tratamente de electroterapie si kinezoterapie, inhalatii cu aerosoli, precum si de celebrele tratamente geriatrice create de Dr. Ana Aslan. In moderna clinica balneara din Neptun se ofera cure reumatice si terapii asiatice de regenerare, sub supravegherea unui personal bine instruit.

    In statiunea Neptun a copilarit celebra interpreta Inna (nascuta in Mangalia in 1986).

Harta:

Plaje - Neptun

     Plaja din Statiunea Neptun este formata din nisip amestecat cu scoici iar intrarea in mare este pe alocuri abrupta (adancimea apei creste brusc). Plaja din statiunea Neptun are o latime ce variaza de la 30 la 100 de metri. Plaja este marginita de garduri din stuf, iar pe alocuri de magazine si terase. Cea mai cunoscuta portiune a plajei se numeste "La Steaguri" fiind una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul romanesc ai fiind gazna multiplelor concerte in sezonul estival. Paja este amenajata (umbrele, sezlonguri) si dispune de multiple Beach-Bar-uri si terase. Dintre plajele din statiune mentionam: Mango Beach, Mareva Beach, Plaja Eden, celebra plaja Why Not, Plaja La Steaguri, Space Beach, Daytona Beach, Nautica Blue Beach.