Perioade tarifare 2020:
Min.5 nopti | Min.5 nopti | Min.5 nopti | Min. 5 nopti | Min.5 nopti | Min.5 nopti | Min.5 nopti |
15.06-30.06 | 01.07-14.07 | 15.07-20.07 | 21.07-25.08 | 26.08-31.08 | 01.09-05.09 | 06.09-12.09 |
Nota: periodele tarifare de mai sus sunt aferente ofertei de baza. Ofertele speciale pot modifica raportul intre tarife pentru unele perioade. Pentru tariful exact efectuati cautare pe site pentru perioada dorita.
Numar camere: 550
Numar locuri: 1100
Complexul hotelier Spring Holiday- Hotel Blue si Hotel Orange are o capacitate totala de cazare de 550 camere duble si apartamente modernizate si dotate la standarde de 3*plus.
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, Tv Lcd, minibar, balcon.
Complex Spring Holiday pune la dispozitia turistilor:
Servicii de masa :serviciile de masa se servesc la Restaurant-Terasa Spring Time.
Bauturi incluse: apa, cafea, caffee latte, cappucino, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu/roze draft, whisky, vodka, lichior).
Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 , 3 si 4 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.
Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul 07:30-10:00 - mic dejun, 13:00-15:00 - pranz si 19:00 - 21:00 -cina.
Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.
Nota: hotelul isi rezerva dreptul de face modificari sau chiar sa nu ofere unele servicii incluse in conceptul de mai sus in functie de diversi factori ( disponibilitate, vreme, gradul de ocupare, restrictii legale sanitare, covid...etc ).