Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Murighiol


8 - unitati de cazare

4 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Puflene Resort**** este un complex situat in Murighiol, Delta Dunarii, pe malul Dunarii. Complexul se afla practic in inima Deltei Dunarii si de acolo se pot lua diverse ambarcatiuni pentru a descoperi acest Colt de Rai.

La complexul Puflene Resort se poate ajunge cu masina proprie sau cu ambarcatiunile pe apa.

Puflene Resort**** este o destinatie de vis, un complex modern, de lux, preferatul celebritatilor si al oamenilor cu bun-gust. Complexul ofera servicii complexe si complete, dispune de o bucatarie rafinata si de o capacitate de cazare foarte mare pentru aceasta destinatie. Complexul este apreciat atat de catre familii pentru concediu personal sau evenimente in familie, cat si de marile companii care organizeaza in mod curent team-building-uri si intalniri de afaceri. Complexul Puflene Resort**** creaza conditiile perfecte unui minunat concediu in minunata Delta Dunarii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea 5 Chirpici se afla in localitatea Murghiol, Delta Dunarii. Accesul la pensiune se poate face direct cu masina.


Casa Soarelui se afla in localitatea Murighiol.


Complexul Delta Paradis*** din zona Murighiol este situat pe Canalul Dunavat 1, la o distanta de aproximativ 15 min. de Lacul Razim. Complexul Delta Paradis poate fi accesat numai pe apa. Complexul ofera cazare intr-un hotel si un minihotel, intr-o zona mirifica, departe de orice alta localitate umana, in inima Deltei Dunarii.


Pensiunea Beluga se afla in Delta Dunarii, in localitatea Murghiol. Este amplasata pe marginea Lacului Murghiol, intr-o zona superba.


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea Danubiu se afla in Murghiol, pe malul lacului cu acelasi nume in Delta Dunarii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Peninsula Resort**** este un frumos complex hotelier situat intr-o zona mai retrasa a localitatii Murighiol, pe malul lacului cu acelasi nume din Delta Dunarii.

Complexul este accesibil cu masina si dispune de parcare proprie. La complex se poate ajunge si pe apa. 


FACILITATI: Piscina exterioara

     Pensiunea Rio Divino*** se afla intr-o extrema a localitatii Murighiol, intr-o zona linistita si pitoreasca, in inima Deltei Dunarii, pe malul Lacului Murighiol.

     Pensiunea Rio Divino*** este o unitate de cazare moderna si confortabila, fiind data in folosinta din 2014. Piscina exterioara, un frumos restaurant si vedere superba la Delta Dunarii sunt asigurate la aceasta unitate de cazare. Pensiunea se bucura de dotari si stil traditional specific Deltei Dunarii, dar in acelasi timp gandite pentru a crea toate premisele unei vacante memorabile si odihnitoare.