Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Delta Paradis Resort

Delta Paradis Resort


Murighiol, Delta Dunarii, Romania

Complexul Delta Paradis*** din zona Murighiol este situat pe Canalul Dunavat 1, la o distanta de aproximativ 15 min. de Lacul Razim. Complexul Delta Paradis poate fi accesat numai pe apa. Complexul ofera cazare intr-un hotel si un minihotel, intr-o zona mirifica, departe de orice alta localitate umana, in inima Deltei Dunarii.

Adauga la Hoteluri Favorite

exterioare complex

exterioare complex - Delta Paradis Resort, Murighiol, Delta Dunarii, Romania

exterioare complex

GALERIE
exterioare complex - Delta Paradis Resort, Murighiol, Delta Dunarii, Romania

camere complex

GALERIE
camere complex - Delta Paradis Resort, Murighiol, Delta Dunarii, Romania

restaurant, bar

GALERIE
restaurant, bar - Delta Paradis Resort, Murighiol, Delta Dunarii, Romania

piscina

GALERIE
piscina - Delta Paradis Resort, Murighiol, Delta Dunarii, Romania

 - Delta Paradis Resort, Murighiol, Delta Dunarii, Romania

 - Delta Paradis Resort, Murighiol, Delta Dunarii, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Complexul Delta-Paradis*** din comuna Murighiol este relativ izolat, fiind format din cateva cladiri apropiate, cu acoperis de stuf. Toate camerele sunt dotate cu parchet si gresie, mobilier rustic si de calitate, minibar, televizoare LCD , AC, baile sunt dotate cu dus sau cada (apa calda si rece non stop). Complexul detine centrala proprie ce asigura confortul termic din resort.

  • Mini Hotel: 12 camere duble (matrimoniale + single) cu baie proprie si 1 apartament cu o camera dubla matrimoniala , living, baie proprie.
  • Hotel: la etajul 1 se gasesc 9 camere triple ( cu pat matrimonial si single), cu bai proprii, iar la etajul 2 se gasesc 6 camere (cu pat matrimonial si single), cu bai proprii.

Facilitati si Servicii Hotel

Complexul Delta-Paradis*** din comuna Murighiol dispune de urmatoarele facilitati si servicii hoteliere:

  • Restaurantul complexului ce ofera o gama variata de preparate din peste, precum traditionala ciorba de peste.
  • La parterul hotelului se gaseste un restaurant si un bar cu o capacitate de 40 de persoane.
  • In afara restaurantului propriu, masa se poate servi si pe vasul-restaurant RAURENI - capacitatea acestuia este de maxim 30 persoane si cuprinde: restaurant, bar si terasa acoperita.
  • Piscina in aer liber (acces gratuit la piscina pentru turistii cazati in complex)

Debarcaderul din Dunavat poate fi accesat auto din Tulcea prin DJ222C, localitatile: Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus, Mahmudia, Murighiol, Dunavatu de Sus. Durata traseului auto este de circa 50 min. Durata transferului cu barca de la debarcader peena la hotel este, de asemenea, de circa 50 min.

Accesul auto pana in localitatea Plopul se poate face din Tulcea prin DJ222C, localitatile: Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus, Mahmudia, Murighiol, Plopul; sau Agighiol, Valea Nucarilor, Colina, Sarinasuf, Plopul. Soseaua pe ambele variante de drum este asfaltata, circulandu-se fara restrictii rutiere, durata traseului auto fiind de circa 40 min. Debarcaderul si parcarea Complexului Delta Paradis se afla intre localitatile Sarinasuf si Plopul. De la sosea pana la debarcader (parcare), sunt aproximativ 4 km pe un drum de pamant.  Durata transferului cu barca de la debarcaderul din loc. Plopul pana la hotel este de circa 15 min.