Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Jupiter


19 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 16 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Lungime totala plaje: 1000m

Numar de plaje: 4

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaje Mixta nisip cu pietris, Plaja organizata, Plaja neorganizata

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mica, Fund de nisip, Fund stancos

Mai multe despre plajele din Jupiter

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Olimpic****este situat in centrul statiunii Jupiter, la 50 metri de plaja.

Renovat si modernizat in cursul anului 2010, complexul hotelier Olimpic va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat la malul marii, avand capacitati de cazare in 2 locatii: Hotel Olimpic 4 **** si ansamblul de vile Liliacul 3***.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Poseidon se afla in statiunea Jupiter, la 50 metri de plaja. Hotelul Poseidon Resort a fost deschis in vara 2020, dezvaluind un aspect contemporan, ca urmare a unui amplu proces de renovare a unuia dintre cele mai frumoase hoteluri din Jupiter.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Capitol se afla in statiunea Jupiter, la 30 metri de plaja.

Hotel turn - hotel Capitol***reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Jupiter ca raport calitate/ pret. Hotelul beneficiaza de multiple avantaje fiind pozitionat foarte aproape de malul marii, marea majoritate a camerelor avand vedere la mare, tarif accesibil si renovari recente.


Casa Carina se afla in statiunea Jupiter, 600 metri distanta de plaja, in partea central estica intr-o zona verde si mai departe de agitatia statiunii.


Casa Miruna-Valentin se afla in Jupiter in incinta satului de vacanta Zodiac-Jupiter, la 700 metri distanta de plaja.


Hotel Cometa***este situat in centrul statiunii Jupiter, pe malul marii, in imediata apropiere de hotel Meteor.

Hotel Cometa este unul din hotelurile turn din statiune, majoritatea camerelor beneficiind de vedere la mare. 


Hotel Dalia se afla in Jupiter, la 200 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Delta***este situat in zona sudica a statiunii Jupiter, aproape de intrarea in Cap Aurora, la circa 150 metri de plaja.

Hotel Delta din Jupiter a suferit imbunatatiri continue, fiind un hotel complet renovat in ultimii ani, o locatie potrivita pentru familii cu copii in primul rand, dar nu numai. Hotelul dispune de o gradina de vara superba si o terasa/pizzerie de renume in zona sudica a litoralului romanesc. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Hercules se afla in statiunea Jupiter, la maxim 10 metri distanta de plaja.


Complexul hotelier Iris-Mimoza***este situat in zona centrala a statiunii Jupiter, vis-a-vis de hotel Meteor, la 200 metri de plaja.

Iris-Mimoza face parte din Complexul Iris-Nalba-Mimoza care a fost renovat in etape, primele hoteluri fiind hotelurile Iris si Nalba in 2006, si apoi hotel Mimoza in 2010. Este un complex modern si confortabil, unul din cele mai moderne din statiune. Avantajul hotelurilor este dat de pozitia lor intr-o zona foarte linistita, de conditiile foarte bune de cazare si de tarifele foarte atractive.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complexul de Vile Liliacul se afla in statiunea Jupiter, la 250 metri de plaja.

Daca optati pentru complexul de Vile Liliacul 3***pentru vacanta dumneavoastra la malul Marii Negre, beneficiati de atmosfera unei vacante la malul marii cu plaje insorite, dar si de o atmosfera de liniste si relaxare asigurata de cadru natural impadurit in care este situat acesta.

Tot spatiul Vilelor Liliacul este ingradit si pazit. In interiorul acestui spatiu se afla parcarea, locul de joaca pentru copii si un spatiu pentru barbeque, amenajat si dotat corespunzator.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Majestic***este situat in partea nordica a statiunii Jupiter, la circa 290 metri de plaja.

Hotel Majestic este o buna varianta de cazare din statiunea Jupiter. Fostul hotel Cozia a fost preluat si remodernizat complet in 2003 devenind una din bijuteriile litoralului romanesc. Hotel Majestic nu va trece neobservat, datorita atmosferei de vacanta care se imbina perfect cu buna dispozitie, unde distractia predomina.


Hotel Meteor*** se afla in zona central-sudica a statiunii, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 80 metri de plaja. 

Hotel Meteor reprezinta o buna varianta de cazare, fiind imbunatatit recent si avand tarife atractive.


Hotel Nalba este situat in statiunea Jupiter, la 200 de metri de plaja.

Face parte din Complexul Iris-Nalba-Mimoza.

 


Hotel Rio*** este amplasat in partea sudica a statiunii Jupiter, in apropiere de intrarea in statiunea Cap Aurora, la circa 150 metri de plaja.

Hotel Rio reprezinta o buna varianta de cazare in Jupiter ca raport calitate/ pret. Hotelul este o constructie noua beneficiind de toate avantajele ce decurg din aceasta: mobilier nou, finisaje si dotari moderne. Hotel Rio a fost dat in folosinta din 2005. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Scoica se afla in statiunea Jupiter, la 250 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Tismana***din Jupiter este situat in zona nordica a statiunii Jupiter pe malul lacului Jupiter, la 200 metri de plaja. Complexul se diferentiaza de celelalte hoteluri printr-o gradina interioara excelenta.

Hotel Tismana  reprezinta o buna varianta de cazare din statiune si din zona de sud a litoralului fiind printre putinele hoteluri ce ofera servicii de All Inclusive, iar cazarea se face in camere confortabile, moderne, dotate complet pentru un sejur reusit atat in statiunea Jupiter, cat si in zona sudica a litoralului. Complexul este construit in stilul Manastirii Tismana din judetul Gorj si beneficiaza de o gradina interioara spectaculoasa si umbroasa. Hotelul ofera conditii foarte bune pentru relaxare si revigorare, iar unul din avantaje este apropierea de plaja nisipoasa cu intrare lina in mare, dar si piscina pentru doritori.


Hotel Violeta se afla in statiunea Jupiter, la 200 metri de plaja.


Hotel Camelia este situat in centrul statiunii Jupiter, la 200 metri de plaja. Hotelul a fost renovat in 2005.

 

Jupiter

Lungime plaja: 1000m

     Sirul de statiuni situate in zona de sud a litoralului romanesc, care preiau denumirile planetelor din sistemul nostru solar, incepe la nord cu statiunea Olimp, continuand cu Neptun, Jupiter, Venus si Saturn (cea mai sudica statiune fiind alipita de orasul Mangalia). Acea zona limitrofa a Municipiului Mangalia (situata la nord de acesta) este formata din mai multe regiuni cu relief diferit, fapt care a dus la parcelarea zonei in statiuni, desi in anumite cazuri este greu sa mentionezi locul in care se termina o statiune si incepe alta. Zona este usor accesibila din Mangalia. Din orasul Mangalia si pana in Olimp fac legatura auto o sumednie de microbuse si taxiuri. Distanta statiunilor fara de gara orasului Mangalia este orientativ:

  • Mangalia – Olimp: 8 km.
  • Mangalia – Neptun: 6 km.
  • Mangalia – Jupiter: 5 km.
  • Mangalia – Cap Aurora: 4,5 km.
  • Mangalia – Venus: 4 km.
  • Mangalia – Saturn: 2 km.

     In statiunea Neptun exista o statie de tren de la care calatorii se pot deplasa cu tractorasele de vara (trocarici) spre aproape oricare punct din acea zona: tractorasele fac legatura intre Olimp si Saturn.

     Jupiter are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc, fiind confortabila si oferind un puternic sentiment de familiaritate, relaxare si odihna. Statiunea Jupiter este o statiune relativ mica, infiintata in anii 1970, dar simpatica si cu un sir de hoteluri renovate si moderne, unele cu o vedere superba la Marea Neagra (fiind perpendiculare pe linia tarmului). 

     Statiunea Jupiter se afla la sud de statiunea Neptun (plaja de la Neptun comunica cu plaja de la Jupiter), iar in partea de sud se invecineaza cu micro-statiunea Cap Aurora, urcand in sud pe o zona de faleza (care continua spre Cap Aurora). Statiunea Jupiter dispune de un lac – Lacul Tismana, in imediata apropiere a caruia se afla Galaxy Water Park (aquapark), situat chiar pe plaja. Statiunea se margineste cu Padurea Comorova, unele unitati de cazare fiind situate in mijlocul vegetatiei luxuriante. De asemenea in statiune sunt cateva zone de camping care se bucura din plin de umbra naturala oferita de vegetatie, cateva ales si drumuri pentru plimbari. 

     Statiunea dispune de o cateva restaurante, terase si baruri, autoservire si fast-food-uri si un mic loc de joaca pentru copii. In statiune exista posibilitati de practicare a sporturilor de vara, inclusiv inchiriere de ski-jet. In statiune regasiti si posibilitati de distractie nocturna la Disco Capitan Mondy’s si Disco Club Paradis. 

     Statiunea Jupiter este una din statiuni care s-a bucurat de investitii private majore in 2015-2020, care a dus la aparitia unui hotel de 4* si anume Hotel Olimpic 4*, la constructia unui aquapark, modernizarea numeroaselor hoteluri (fie de 2*, fie de 3*). Statiunea a inceput sa isi schimbe infatisarea ca urmare a inverstitiilor proprietarilor de hoteluri, avand o infatisare ingrijita si relaxanta. O mare parte din hoteluri ofera servicii de cazare cu All Inclusive, iar unele dispun de minunate programe de divertisment, locuri de joaca moderne, minunate gradini interioare si romantice terase de vara. 

     Capacitatea de cazare a statiunii este destul de mare – de circa 6.000 locuri, fiind distribuite intre cele 18 hoteluri si 4 vile, precum si doua campinguri, doua bungalow-uri si cateva camere de inchiriat in regim hotelier. Dintre hotelurile din statiune, trebuie mentionat ca hotel Atlas (fost hotel de 2*) este printre ultimele hoteluri care se bucura de renovare capitala. Doar hotelul Olimpic are clasificarea oficiala de 4*, iar dintre hotelurile de 3* enumeram: Capitol, Delta, Hercules, Iris, Majestic, Meteor, Mimoza, Nalba, Rio, Scoica, Tismana, Violeta. Majoritatea hotelurilor de 3* au beneficiat de modernizari importante, oferind cazare in camere confortabile si moderne. O mare parte din vilele din statiune sunt construite dupa 2000 sau au fost reamenajate (dupa privatizarea acestor spatii de cazare) si constituie o buna alternativa de cazare datorita confortului oferit si a tarifelor mai mici, dar si datorita amplasarii in zone linistite, inconjurate de verdeata.

Harta:

Plaje - Jupiter

     Plaja din statiunea Jupiter este comuna cu cea a statiunii Neptun, in zona de nord a statiunii. In zona estica si sudica plaja este fragmentata de cateva diguri de protectie, care creaza golfuri cu latime variabila a plajei (de la 10 m la 100 m. latime), dand un aspect dantelat plajei. Lungimea totala a plajei statiunii se apropie de 1 km. si in mare parte plaja este amenajata (fie de catre hotelieri, fie de catre intreprinzatori privati). Nisipul in general este fin, dar exista si zone cu scoici. Intrarea in mare in general este lina, dar in zona golfurilor exista locuri special amenajate pentru acces mai usor in mare, existand si portiuni de pietre.