Oferte Litoral 2023 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking Vara 2023
Vile Liliacul

Vile Liliacul


Jupiter, Romania

POZITIA GPS: 43.855601, 28.604290

CLASIFICARE TURISTICA: vilă turistică

Complexul de Vile Liliacul se afla in statiunea Jupiter, la 250 metri de plaja.

Daca optati pentru complexul de Vile Liliacul 3***pentru vacanta dumneavoastra la malul Marii Negre, beneficiati de atmosfera unei vacante la malul marii cu plaje insorite, dar si de o atmosfera de liniste si relaxare asigurata de cadru natural impadurit in care este situat acesta.

Tot spatiul Vilelor Liliacul este ingradit si pazit. In interiorul acestui spatiu se afla parcarea, locul de joaca pentru copii si un spatiu pentru barbeque, amenajat si dotat corespunzator.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Liliacul, Jupiter, Romania

 - Liliacul, Jupiter, Romania

 - Liliacul, Jupiter, Romania

 - Liliacul, Jupiter, Romania

 - Liliacul, Jupiter, Romania

 - Liliacul, Jupiter, Romania

 - Liliacul, Jupiter, Romania

 - Liliacul, Jupiter, Romania

 - Liliacul, Jupiter, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Informatii tarife

Perioade tarifare 2021:

             
             
             
Min.5 nopti Min.5 nopti Min. 5 nopti Min.5 nopti Min.5 nopti Min.5 nopti Min.5 nopti
01.06-30.06 01.07-11.07 12.07-20.07  21.07-19.08 20.08-24.08 25.08-30.08 01.09-11.09

Nota: periodele tarifare de mai sus sunt aferente ofertei de baza. Ofertele speciale pot modifica raportul intre tarife pentru unele perioade. Pentru tariful exact efectuati cautare pe site pentru perioada dorita.

 

 

 

Servicii de cazare

Numar camere: 16

Numar locuri: 32

Vilele Liliacul au 4 apartamente cu cate 2 camere fiecare, decomandate (intrare separata), fiind ideale pentru turismul de tip family - familii cu 1 sau 2 copii. Apartamentele sunt dispuse la parter si etaj, cele de la parter beneficiind de o terasa interioara cu acces din living.

Apartamentele din cadrul Vilelor Liliacul din Jupiter sunt formate din living, dormitor si baie.

 • Living: cu canapea extensibila sau doua paturi extensibile, masuta cafea, masuta TV, corp multifunctional, televizor-cablu, frigider
 • Dormitor: mochetat, dulap, pat dublu matrimonial , oglinda
 • Baie: modern utilata cu cabina dus

Apartamentele situate la parter dispun de terasa cu masa si scaune.

Facilitati si Servicii Hotel

Vilele Liliacul pun la dispozitia turistilor:

 • Restaurant Olimpic
 • Terasa
 • Gradina
 • Loc de joaca pentru copii
 • Parcare
 • Internet in spatiile publice
 • Acces la biliard, tenis de masa, fitness gratuit in functie de disponibilitate
 • Spatiu pentru barbeque

  

Descriere Servicii Hotel

Servicii Masa: restaurant Olimpic.

Pachetul cu All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului, acces gratuit la piscina si la plaja cu 2 sezlonguri/camera, la locurile exterioare de joaca pentru copii 3-12 ani, la locul interior de joaca cu animatie, activitati specifice sisupraveghetor pentru copii 3-8 ani, parcare gratuita (in limita disponibilitatii), internet wi-fi gratuit in spatiile publice (restaurant,receptie, bar, terasa, plaja), acces la biliard, tenis de masa (in limita disponibilitatii), program de fitness gratuit in aer liber cu garantie.

Seara se vor desfasura spectacole pentru copii in incinta locului de joaca interior.

Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala.

Pachet de intampinare ( cafea, ceai,1 apa plata, 1 apa minerala, 2 beri, 2 sucuri). De pachetul de intampinare se beneficiaza o singura data la check- in.

 • Micul dejun este servit in intervalul 07:30-09:30, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate din gama Pepsi, Prigat portocale.
 • Pranzul este servit in intervalul 12:30-15:00,bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate la draft din gama Pepsi-Prigat de portocale,bauturi alcoolice autohtone si din import, bere draft, vin alb/rosu servite la draft.
 • Cina este servita in intervalul 19:00-21:30,bauturile incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate la draft din gama Pepsi-Prigat de portocale,bauturi alcoolice autohtone si din import, bere draft, vin alb/rosu servite la draft, iar snack-urile:

-intre orele 10:30-11:30 vor fi servite produse de patiserie si produse tip snacks

-intre orele 17:00-18:00 vor fi servite produse de patiserie, produse tip snacks si cocktail non-alcoolic

Bauturile non-alcoolice: racoritoare din gama Pepsi-Prigat, apa, ceai, cafea, se servesc la draft in intervalul orar 07:30-19:00.

Bauturile alcoolice autohtone si din import, vin alb/rosu draft, se servesc la barul restaurantului doar in timpul meselor, numai in incinta restaurantului. Berea draft, bauturile non alcoolice, cafeaua intre mese si snacks-ul se servesc la barul de la piscina.

Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a 2-a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi de cazare se intra cu cina.

Turistii cazati in Vilele Liliacul au acces gratuit la plaja cu sezlong/camera, in limita locurilor disponibile, vara 2023 (cod CTT).

 

Informatii Litoral 2023

TAXA DE STATIUNE JUPITER 

Incepand cu vara 2021 Consiliul Municipal Mangalia a introdus taxa de statiune locala care este in valoare de 5 lei/persoana/zi .

Acesta taxa NU este inclusa in tarife afisate si se achita de catre turisti direct la receptia hotelului in prima zi de cazare.