Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

White Knight


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Royal Savoy Sharm El Sheikh****** este localizat la 5 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 15 km de centrul Naama Bay, pe malul Marii Rosii.

Royal Savoy Sharm El Sheikh situat in Sharm El Sheikh este un hotel deluxe de 5*, deschis in anul 2000 este formati dintr-o cladire principala cu 2 etaje si un complex de cladiri cu 2 etaje ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cazare in camere elegante si confortabile, restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, precum si 6 piscine exterioare, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Savoy 5* este localizat la 8 km distanta de aeroport, si la cateva minute de mers cu masina de centru si golful Naama. De la hotel se pot face excursii destul de usor spre Muntele Sinai, Manastirea Sf. Caterina, Canion, Insula Faraonilor.

Hotelul Savoy***** din Sharm El Sheikh si-a castigat in timp reputatia pentru calitatea si serviciile excelente.

Hotelul incadreaza valorile traditionale cu restaurante exceptionale, baruri si posibilitati de divertisment. Acesta este construit pe o suprafata de peste 200 000 m² cu imprejurimi de peisaj tropical specific acestei regiuni recunoscute pentru frumusetile naturale, pentru o varietate a florei si faunei deosebite si prin muntii maiestuosi.