Oferte Litoral 2023 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Last Minute Vara 2023

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2023

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Vlore


8 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 5 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Hotelul Regina Blue ***** recent renovat si reclasificat la  5 stele se afla la circa 13 km. sud de orasul Vlore, pe malul Marii Adriatice (practic langa delimitarea intre cele doua mari - Adriatica si Ionica), in apropiere de o mica localitate denumita Radhime. Hotelul Regina*** reprezinta o varianta de cazare potrivita pentru persoanele active, care doresc sa descopere frumusetile si plajele din Albania. Camerele hotelului beneficiaza de o spectaculoasa vedere la mare iar din fata hotelului se organizeaza diverse excursii cu vaporul, pentru descoperirea plajelor mai putin accesibile, dar si a altor frumuseti ale Albaniei. 


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Vlora International***** este situat in imediata apropiere a portului maritim al orasului Vlore, foarte aproape de mare. Langa hotel nu exista plaja de nisip dar vizitatorii hotelului pot merge la plaja orasului, de nisip, situata la circa 1 km. distanta de hotel. O varianta luxoasa de cazare pe malul marii, la doar cativa pasi de centrul orasului Vlore, moderna, selecta si  si confortabila - Hotelul Vlora International***** din Albania isi asteapta cu drag oaspetii. Pozitionarea hotelului reprezinta un avantaj persoanelor active, care apreciaza viata de noapte dar si centrele comerciale din oras, care doresc o plimbare pe faleza romantica a orasului sau la portul maritim aflat in imediata apropiere.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Bologna**** din Vlore, Albania, se afla pe malul marii, in imediata apropiere a portului maritim din localitate. Hotelul Bologna**** din Vlore a fost complet renovat oferind cazare in camere confortabile si moderne. Avantajul hotelului este dat de pozitionarea pe malul marii, restaurantul cu bucate delicioase si apropierea de centrul orasului si de portul turistic. Hotelul este situat pe malul marii, aproape de centrul orasului Vlore, dar va rugam sa retineti ca nu are plaja in fata hotelului, fiind doar o promenada betonata.


Hotel Coral Resort**** este situat la circa 10 km. sud de orasul Vlore, pe malul Marii Adriatice, in imediata apropiere a marii. Complexul Coral Resort**** din Vlore, Albania, situat pe malul Marii Adriatice reprezinta o varianta confortabila de cazare pentru romantici, persoane care adora sa innoate, sa admire frumoasele apusuri de soare si sa se bucure de liniste, relaxare si de cocktail-uri delicioase


Hotelul New York**** se afla la distanta de circa 4 km. sud de centrul orasului Vlore, in imediata apropiere a marii. Hotelul New York**** este situat pe marginea drumului care leaga Vlore de zona de sud a tarii, in imediata apropiere a plajei private, de pietris.

 

Hotelul New York**** din Vlore, Albania, reprezinta o varianta buna de cazare pentru persoanele care doresc sa descopere frumusetile Albaniei, potrivite pentru persoanele care efecteaza excursii sau care doresc sa descopere atat zona de nord a litoralului albanez, cat si zona de sud. Camere confortabile, vedere spectaculoasa la Marea Adriatica, terasa cu vedere spectaculoasa, apropierea de mare, locul de joaca pentru copii - acestea sunt atuurile acestei unitati de cazare. O varianta buna de cazare pentru oamenii de afaceri si cei care doresc sa descopere frumusetile Albaniei. 


Hotelul Paradise Beach**** se afla in zona Radhime din regiunea Vlore, la o distanta de circa 10 km. sud de orasul Vlore.

Hotelul se afla in imediata apropiere a Marii Adriatice, dar din cauza caracteristicilor geografice zona este mai stancoasa, avand plaja destul de ingusta si de pietris. 

Hotelul Paradise Beach**** este un hotel modern, situat la malul Marii Adriatice, in zona Radhime/ Vlore. Camere confortabile, frumoasa vedere la mare.  


Hotelul Partner**** se afla in orasul Vlore, in zona centrala, la circa 400 m. de portul turistic al orasului si de mare. Hotelul Partner**** este un hotel modern si confortabil, potrivit pentru desfasurarea evenimentelor festive si pentru conferinte, pentru turistii care doresc sa viziteze litoralul albanez si sa-i descopere frumusetile. Este un hotel potrivit pentru turistii care doresc o varianta buna de cazare, acces usor la centrele de distractie si shopping din oras si sa se deplaseze in fiecare zi la o alta plaja de la malul Marii Adriatice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Satul de vacanta Olympia Touristic Village*** se afla la distanta de circa 10 km. sud de orasul Vlore, foarte aperoape de plaja (se traverseaza o sosea), pe munte, in panta.Satul de vacanta Olympia Touristic Village*** din Albania este o varianta de cazare buna pentru turistii care cauta un sejur mai linistit si vedere spectaculoasa din camere, spre Marea Adriatica. Deoarece zona este oarecum protejata de o mica peninsula, marea este aproape lipsita de valuri, apa este foarte curata iar intrarea in mare este cu pietricele/ pietris.

Vlore

Orasul-port Vlora se situeaza chiar la marginea celor doua mari – marea Adriatica si Marea Ionica. Localitatea se afla in centrul rivierei Albaneze, la 130 km. de capitala Albaniei – Tirana, la circa 72 km. de orasul Italian Otranto (peste stramtoare) si la 123 km. de insula Corfu din Grecia. Vlora este cunoscuta ca fiind prima capitala a Albaniei – anume in acest oras in 1912 s-a proclamat independenta Albaniei. Primele atestari oficiale ale orasului dateaza din secolul VI i.H., datorita portului prin care se asigurau schimburile comerciale intre peninsula Balcanica si Italia (orasele Brindzi si Otranto). Golful Vlora a fost martorul multiplelor confruntari pe mare din timpul dominatiei romane. Dintre punctele de interes turistic mentionam:

 • ·         Muzeul Etnografic
 • ·         Muzeul Istoric
 • ·         Muzeul Independentei
 • ·         Moscheea Muradie
 • ·         In centrul Pietei Steagului se ridica un monument impresionant ridicat in cinstea independentei Albaniei dobandita in 1912 de sub dominatia Imperiului Otoman.
 • ·         Recomandam o vizita la Portului Orasului – cel mai adanc port natural din tara.
 • ·         Iubitorilor de drumetii si plimbari le recomandam sa viziteze terasa sapata de mare in stanca – Kuzum-Baba – cu o vedere panoramica spectaculoasa asupra marii, avand si altarul KuzBabaTeke in zona.
 • ·         La circa 6 km. de oras in localitatea Kanina pe muntele Sushik a fost ridicat Castelul Kanina.
 • ·         In localitatea Dermi se pot vizita bisericile Sf. Stefan si Sf. Mitri
 • ·         In localitatea Zvernetz Manastirea Sf. Maria
 • ·         Ruinele orasului antic Oricum, parte a siteului arheologic Orchestra
 • ·         Apollonia reprezinta una din cele mai importante site-uri arheologice din tara. In apropiere de Apollonia se poate vizita Manastirea Pojan cu o frumoasa Capela a Sf. Maria.
 • ·         Porto Palermo si Castelul Ali Pasha
 • ·         Dhermi – Biserica Pnajiia ; biserica Sf. Stephan.

·         Zona din jurul orasului Vlora e relativ salbatica si virgina, oferind privelisti spectaculoase si relaxante.

 

Plajele din Vlora sunt cele mai variate din Albania – de la plaje de nisip la cele de pietris si chiar stanci, permitand astfel admirarea atat a frumusetilor Marii Adriatice cat si a Marii Ionice. Unele plaje sunt salbatice iar altele sunt amenjate complet pentru vizitatorii sai. Apa marii este foarte curata si placuta. Popularitatea localitatii Vlora creste in fiecare an si acest lucru a dus la o foarte buna dezvoltare a infrastructurei zonei – drumuri bune, plaje utilate, o mare varietate de restaurante (cu traditionala “harapashi”) si cafenele in zona, o gama larga de unitati de cazare cu oferte pentru orice buzunar: hoteluri, vile si apartamente. Se spune ca acesta este orasul cu cea mai rapida dezvoltare din Albania, iar in curand va ajunge sau poate chiar depasi orasul Durres situat a nord de acesta. Vlora dispune de o bogata varietate de hoteluri de toate categoriile si este in continua dezvoltare si renovare din Albania.