Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Vilamoura


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


Hilton Vilamoura As Cascates Golf & Spa Resort***** este situat in triunghiul de aur al zonei Algarve, la 2.2 km de plaja si la 3 km de centrul statiunii Vilamoura (Algarve). Distante pana la: aeroport – 25 km, terminalul de autobuze – 3.5 km, gara – 8 km, supermarket – 800 m, port – 2.3 km, cazinou – 2.5 km.

Hilton Vilamoura As Cascates Golf & Spa Resort*****, construit si inaugurat in 2007, situat la 2.2 km de plaja in statiunea Vilamoura (Algarve), este una dintre cele mai luxoase si exclusiviste unitati de cazare din statiune, preferata in special de jucatorii de golf, pentru conditiile deosebite oferite.


Hotelul Vila Gale Ampalius**** este situat la 50 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Vilamoura (Algarve). Distante pana la: aeroport – 25 km, terminalul de autobuze – 50 m, gara – 7 km, port – 200 m, cazinou – 300 m.

Hotelul Vila Gale Ampalius****, construit in anul 1992 si renovat partial in 2008, situat la 50 m de plaja in statiunea Vilamoura (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cuplurile tinere.


Hotelul Vila Gale Marina**** este situat la 200 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Vilamoura (Algarve). Distante pana la: aeroport – 25 km, terminalul de autobuze – 100 m, gara – 7 km, port – 50 m, cazinou – 300 m.

Hotelul Vila Gale Marina****, construit in anul 1995 si renovat partial in 2007, situat la 200 m de plaja in statiunea Vilamoura (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, ideala atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cuplurile tinere.

Vilamoura

Vilamoura este considerata una din staţiunile de top din Europa şi pe bună dreptate. O staţiune autonoma, la doar 20 km de aeroportul Faro, Vilamoura se intinde pe peste 2.000 de hectare de teren - o parte fiind acoperita de păduri pitoreşti pin umbrelă, iar cealalta cu mlastina. Staţiunea are unele dintre cele mai bune si mai faimoase terenuri golf din Europa, amestecate cu piste pentru biciclete şi trasee ​​turistice, hoteluri de lux şi vile elegante.

Vilamoura este renumita pentru excelentele terenuri de golf din zonă, dar si alte activităţi sportive sunt, de asemenea, bine reprezentate - echitatie, bowling pe gazon, un centru de tenis şi o serie de sporturi nautice sunt disponibile pe plan local. Cele mai bune terenuri de golf sunt: Millenium, Laguna, Pinhal, Victoria si Vechiul Teren.

Centrul statiunii Vilamoura este portul de agrement. O plimbare aici este o necesitate pentru a vedea uimitoarele iahturi de lux. Urmarirea oamenilor, în special a celor celebri, este o altă activitate preferată de multi vizitatori. Baruri, restaurante ÅŸi magazine inconjoară trotuare portului, oferind o atmosferă cosmopolită de-a lungul intregii zile. La lasarea serii portul prinde viaţă - muzica, petreceri, mâncare bună ÅŸi oameni care se bucură de bunătăţile unui colÅ£ special al lumii.

Cazinoul Vilamoura este un alt favorit al turistilor - în afară de camere de jocuri de noroc ÅŸi de diferite automate, cazinoul oferă nopÅ£i de cabaret ÅŸi un club de noapte.

Spre capătul de est al trotuarului care strabate portul puteţi găsi o mulţime de activităţi acvatice - croaziere de coastă, pescuit sportiv şi parasailing, printre altele. Vilamoura are propriul muzeu şi sit arheologic - Cerro da Vila, unde se afla vestigii ale civilizaţiilor romane, vizigote şi maure.

DeÅŸi Vilamoura înseamnă "sat maur", zona a fost locuita cu mult înainte de ocupatia maura. Săpături la nord de portul de agrement au relevat ruinele unei asezari romane, băi ÅŸi clădirilor agricole, zona cunoscuta sub numele de Cerro da Vila. O colectie de mozaicuri recuperate, lămpi romane ÅŸi monede vizigote poate fi văzuta într-un muzeu din apropiere.

La nord de Vilamoura, in interior, se intinde localitatea Loulé, cu castelul său in stil maur ÅŸi biserica São Clemente care dateaza din secolul al XIII-lea.

În apropiere, la Almancil, considerata una dintre cele mai importante cladiri religioase din Algarve, se afla biserica parohială din São Lourenço, care dispune de un altar aurit ÅŸi de placi glazurate de azulejo din secolul al XVIII-lea, care descriu viaÅ£a Sfantului Laurentiu.

In Vilamoura se afla cel mai mare si poate cel mai cunoscut club - Kadoc; acesta se afla pe strada Albufeira si gazduieste in fiecare saptamana nume mari din randul DJ-lor din Europa, avand o capacitate de aproximativ 7000 de persoane.

Viata de noapte din Vilamoura se concentreaza de asemenea in barurile si restaurantele din apropierea portului de agrement; aici se afla si cafeneaua jucatorului de fotbal, Luis Figo, „Sete".

Plajele din Vilamoura sunt cu nisip fin auriu; printre cele mai cunoscute se numara Praia da Marina (care a fost distinsa cu calificativul Blue Flag pentru calitatea nisipului si a apei, dar si pentru facilitatile deosebite) si Praia da Falesia (la vest de port; aceasta se intinde pe 8 km, pana la Olhos de Agua).