Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Vila Nova de Milfontes


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


Complexul de apartamente Patios da Vila**** este situat la 100 m de plaja, la 200 m de centrul statiunii Vila Nova Milfontes (Alentejo). Distante pana la: aeroport – 90 km, terminalul de autobuze – 100 m, supermarket – 150 m, plaja – 100 m, Lisabona – 180 km, Faro – 160 km.

Complexul de apartamente Patios da Vila****, construit in anul 2001, situat pe malul marii, in statiunea Vila Nova Milfontes (Alentejo), este o varianta buna de cazare, atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere.

Vila Nova de Milfontes

Vila Nova de Milfontes este una dintre nestematele cu adevărat ascunse ale Portugaliei; acest mic sat pescaresc este înconjurat de unele dintre cele mai bune plaje din regiune, la marginea unui parc naÅ£ional ÅŸi este complet nedescoperit de turismul de masa - care a transformat complet zona Algarve. Vila Nova de Milfontes este destinaÅ£ia care trebuie vizitata de toti turistii care doresc sa vaza Portugalia reala si tradiÅ£ionala.

Vila Nova de Milfontes este situat la 190 km sud de Lisabona, pe partea de vest a regiunii Alentejo. Satul este poziţionat pe malul de nord al raului Miro, cavand un mic port de pescuit la ieşirea catre Oceanul Atlantic. Parcul Natural Costa Vicentina cuprinde o mare parte din oraş, precum şi linia de coastă din jur, care a limitat, din fericire, numărul de resorturi sau complexe turistice.

Plajele de la nord ÅŸi de la sud de Vila Nova de Milfontes sunt marginite de peisaje accidentate, care completează intindere de nisip sau stâncile abrupte care se află sub atacul constant al Oceanului Atlantic.

OraÅŸul Vila Nova de Milfontes reflectă in totalitate caracterisiticile locuitorilor din regiunea Alentejo - linistiti, calmi ÅŸi ospitalieri. GeneraÅ£ia mai în vârstă a oraÅŸului tinde să stea toată ziua asteptand pur si simplu sa treaca timpul. Stilul de viaţă este contagios; din fericire, vizitatorii care au mult timp, se bucura ca pot petrece o după-amiază in liniÅŸtea ÅŸi calmul oraÅŸului, într-o cafenea în aer liber.

Vila Nova de Milfontes nu este doar un oraş relaxant de la mare; există mai multe sporturi de aventură şi activităţi pline de adrenalina disponibile pentru doritori.

Parcul naţional ofera o multime de itinerarii pentru drumeţii; drumurile sunt perfecte pentru ciclism, iar marea este ideala pentru surfing.

DeÅŸi nedescoperita de turiÅŸtii străini, Vila Nova de Milfontes este bine cunoscuta de către portughezi, iar în timpul scurtei vacanÅ£e de vară este suprapopulata. PopulaÅ£ia din extrasezon din Vila Nova de Milfontes este de doar 5.000 de locuitori, dar aceasta cifra se poate mari de patru ori în timpul sezonului de varf. In cursul lunii august, este foarte dificil sa găsesti cazare, de aceea rezervarile trebuie facute cu mult timp inainte; plajele sunt aglomerate, restaurantele sunt pline, orasul este zgomotos pana noaptea târziu, iar biletele de autobuz catre Lisabona sunt vândute.

In Vila Nova de Milfontes există întotdeauna o selecÅ£ie largă de unitati de cazare si de masa, de la conditiile de bază până la cele de lux, dar nu există pensiuni. Portughezii prefera să închirieze rulote sau locuri de campare in spatii special amenajate; există două zone de campare importante în Vila Nova de Milfontes, dintr-un total de 5 în zona înconjurătoare, acestea fiind o alternativa potrivita pentru călătorii care caută cazare foarte ieftina.

Vila Nova de Milfontes este cunoscuta de majoritatea populaÅ£iei mai în vârstă ca oraÅŸul celor trei minciuni, toate cele trei minciuni fiind cu referire la numele oraÅŸului, care tradus în limba engleză înseamnă "Noul Sat al celor o Mie de Fântâni/ Izvoare". Cele trei minciuni despre Vila Nova de Milfontes sunt:

  1. Vila (Satul) - cu privire la fondarea satului - numărul necesar de locuitori pentru a solicita statului de sat a fost mai mic decât minimul necesar (în realitate nu au existat decat10 familii fondatoare).
  2. Nova (Nou) - estuarul Raului Miro a oferit adăpost flotelor de pescuit timp de secole, impotriva atacurilor feroce ale Oceanului Atlantic, astfel încât satul este la fel de vechi ca ÅŸi obiceiul oamenilor de a pescui.
  3. de Milfontes (al celor o mie de Fantani/ SIzvoare) - terenul pe care este asezat acest sat este mult prea uscat pentru ca de aici sa izvorasca o mie de izvoare cu apă proaspătă, iar ideea celor o mie de fântâni este si mai puÅ£in probabila.

Vila Nova de Milfontes este o destinaÅ£ie fantastică, care combină ce are Portugalia mai bun într-un frumos oraÅŸ de plajă.