Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Vasiliki


5 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Grand Nefeli**** este localizat in Vasiliki, la cca 33 km de orasul Lefkada, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din insula.

Hotelul este situat pe plaja Ponti si are o minunata vedere spre Golful Vasiliki.

A fost deschis in 2004 si intruneste conditiile pentru practicarea sporturilor nautice.

 

 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Kalias*** se afla la circa 180 m. de frumoasa si celebra plaja Vassiliki Beach, de pe insula Lefkada. Hotelul se afla aproape de zona centrala a plajei, la mica distanta de localitatea Vassiliki.

Insula Lefkada este o minunata oaza de liniste si frumusete, care merita descoperita in orice anotimp. In sezonul estival statiunea Vassiliki este una din cele mai apreciate si vizitate, avand o minunata pozitie pe insula si permitind deplasarile catre cele mai importante obiective turistice. Hotelul Kalias, pe langa camere moderne si confortabile, se bucura de o pozitionare foarte buna - langa plaja (nisip, intarare lina in mare), dar si ca punct de pornire pentru descoperirea frumusetilor insulei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Odyssion*** este situat in Vassiliki, la 150 m de plaja din golful Vassiliki din Lefkada. Balcoanele camerelor au vedere catre Marea Ionica, piscina si zona rurala. In zona de golf se gasesc numeroase baruri si taverne. Zona este renumita pentru surf. Hotelul se afla destul de aproape de doua plaje renumite - Porto Katsiki si Agiofili.


Hotelul Vassiliki Bay*** este situat in statiunea Vasiliki, din insula Lefkada, la 70 de metri de plaja.

Pozitionat intre 2 plaje faimoase: Porto Katsiki si Agiofili, hotelul Vassiliki Bay*** din Lefkada, este locatia ideala pentru iubitorii de sporturi nautice. La cativa metri se afla barcile pescaresti, tavernele traditionale, barurile si restaurantele.

Hotelul a fost renovat in 2008.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Ponti Beach** se afla in Vassiliki, insula Lefkada, la 39 km de capitala insulei, pe un deal cu o minunata vedere spre plaja din statiune, la 400 m de plaja, 60 km de aeroport, 17 km de Nydri, 200 m de statia de autobuz. Plaja este formata din pietris. Hotelul a fost renovat in 2015.