Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Uzlina


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


Casa Dintre Salcii**** din Uzlina (localitatea Murighiol) este o pensiune turistica cu capacitate mica de cazare, dar situata intr-o frumoasa zona din inima Deltei Dunarii. Constructia initiala, o casa de vacanta pentru relaxarea unei familii si a prietenilor iubitori de balta si peste, a devenit in cativa ani o mica pensiune ce doreste sa personalizeze contactul omului cu natura, aducandu-va aproape de spiritul si viata linistita a acestor locuri. Pensiunea este situata pe malul drept al canalului Uzlina, intr-o zona inconjurata pe trei laturi de apa. Aspectul traditional al caselor din Delta Dunarii, zugravite in alb- albastru, a fost modelul utilizat in decorarea pensiunii, iar acoperisul din stuf a fost realizat cu migala si cu multe eforturi de echipe de mesteri locali.


FACILITATI: Piscina exterioara

Cormoran Resort*** este situat in satul Uzlina, comuna Murghiol, pe bratul Sfantul Gheorghe, la aproximativ 40 km distanta de Tulcea.

La complex se poate ajunge cu masina (exista parcare, contra cost), dar si pe apa (complexul dispune de ponton).

In perioada 2016 - 2017 CORMORAN RESORT a trecut printr-o renovare generala, atat la exterior, cat si la interior. 

Cormoran Resort*** este format dintr-o cladire principala (hotel) si cateva vile, inclusiv vile de lux (pozele de interior au o mentiune) situate in pitoreasca zona a Deltei Dunarii. Complexul este deja celebru pentru partidele si competitiile de pescuit sportiv organizate aici si in zona adiacenta. Complexul dispune de un frumos restaurant cu specific pescaresc, locatia si facilitatile fiind pe placul tuturor categoriilor de turisti, de la cei mici si pana la seniori.


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea Dumbrava se afla in localitatea Uzlina.

Pensiunea este construita din materiale ecologice- lemn, lemn stratificat, piatra, fiind decorata in stil traditional.