Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Tsoukalades


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 2 stele , 1 - unitate de 1 stea


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Adani** se afla in Tsoukalades, un sat situat la 5 km de orasul Lefkada, o combinatie intre munte si mare, la 1 km de plaja Pefkoulia, 3 km de pitorescul sat Agios Nikitas, 15 km de aeroportul Aktio. Bine cunoscuta plaja Kathisma se afla la doar cativa km.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Complexul Maistros Apartments* este situat la intrarea in satul Tsoukalades din drumul principal Lefkada - Agios Nikitas - Tsoukalades. Cele mai apropiate plaje sunt Kaminia, Skala Gialou, Kato Skali si Pefkoulia. La 5 km se afla satul traditional Agios Nikitas cu plaja sa fabuloasa si la 6 km  se gaseste plaja Kathisma, un loc ce depaseste orice imaginatie. In Tsoukalades se gasesc taverne, restaurante, o traditionalela cafenea greceasca kafeneion, cafenele moderne si un supermarket. Conditiile de cazare sunt de 3 stele, chiar daca aceasta nu este clasificarea turistica oficiala.


Pansion Filoxenia Apartments & Studios (2 chei) este situata in minunatul sat Tsoukalades, la 6 km de orasul Lefkada si la 3 km de Pefkoulia, una dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta de vest. La 6 km se afla satul Agios Nikitas si lunga plaja nisipoasa Kathisma. Aeroportul Aktion se afla la 19 km, portul Vasiliki la 30 km, iar la 20 m se gaseste un supermarket si statia de autobuz. In Tsoukalades se gasesc taverne si cafenele.