Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Tsarevo


5 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Tsarevo

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Complexul Arapya del Sol este situat 2,7 km. nord de statiunea Tsarevo, in zona de sud a litoralului bulgaresc.

Complexul Arapya del Sol este unul din cele mai vechi complexe din Arapya, complet renovat si modernizat in anii 2016-2017, reprezentand astazi un complex modern de cladiri, utilate si dotate modern. Complexul este format din 2 arii si anume: un hotel si 7 cladiri separate considerate generic \"vile\":

  • Zona hotelului - camere duble, camere duble deluxe, camere family si apartamente
  • Zona de vile – camere duble, duble deluxe, maisonnettes, apartamente cu doua dormitoare 

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Aparthotel Regina Mare**** este situat in localitatea Nestinarka, la doar 2.5 km fata de Tsarevo, pe malul Marii Negre.

Construit in anul 2008, Aparthotel Regina Mare**** ofera confortul necesar unei vacante de neuitat, alaturi de plaja privata de care dispune.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul South Beach****  este situat pe plaja “Nestinarka”(suprafata 7000 mp) din sudul orasului Tsarevo, cartierul residential “Vasiliko”. Se afla la o distanta de 70 km de aeroportul Burgas.

Hotelul de 4 stele South Beach din Tsarevo combina arhitectura nationala bulgareasca cu stilul modern si frumusetea naturii. Complexul South Beach**** este format din 3 cladiri solide, materialele folosite la constructia acestora incadrandu-se in standardele cerute de Uniunea Europeana.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Primea Beach Residence*** este situat in zona sudica pitoreasca a orasului Tsarevo, pe plaja Nestinarka, la 2 km de centrul orasului Tsarevo. A fost construit in anul 2010 si renovat in anul 2013.


FACILITATI: Piscina exterioara

 Complexul Tomas Residence*** este un complex mic de apartamente localizat in partea de sud a plajei Nestinartka din Tsarevo.

  Complexul Tomas Residence*** din Tsarevo situat pe plaja, pune la dispozitia turistilor sai conditii de cazare moderne si confortabile, piscina in aer liber si restaurant cu preparate specifice bulgaresti, pentru o vacanta linistita.

Tsarevo

Orasul Tsarevo se afla la circa 70 km sud de orasul Burgas, fiind cel mai sudic oras de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Orasul are o populatie de 6.300 locuitori si se intinde pe cateva peninsule, frumoase si spectaculoase, beneficiind de anumite zone cu maluri crestate si abrupte. Altitudinea orasului variaza intre 100 m. si pana la 500m., iar in spatele orasului veti regasi spectaculosii Munti Strandja. Zona se bucura de vegetatie luxurianta: paduri de stejar, fag, carpen, nuc, plop, salcii, dar si cateva specii mediteraneene precum laur. 

Tsarevo se afla pe 3 mici peninsule, bucurandu-se de frumusetea a 4 golfuri, lucru unic pe litoralul bulgaresc. Puteti admira frumusetea naturala a localitatii si de pe varful Papia (502 m altitudine) din apropiere. Bucurati-va de Zilele lui Neptun organizate in luna mai, Festivalul Mierii din luna august, puteti admira frumusetea bisericii Sf. Troita (1831). Tsarevo dispune de un mic port maritim, de unde pornesc ambarcatiuni ce fac legatura cu Lozenets si Primirsko din Bulgaria.

Harta:

Plaje - Tsarevo

Plaja centrala din Tsarevo are lungimea de 420 m si este situata in imediata apropiere de centrul orasului. 

Plaja Nestinarka are lungimea de 690 m si se afla in cartierul Vasiliko. 

Plaja Polona de 350 m se afla la nordul orasului.

Plaja Arapia de 600 m lungime se afla la circa 2 km distanta de oras spre Lozenets.