Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Troia


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele


Blue & Green Troia Design Hotel***** este situat pe malul marii, in statiunea Troia (Alentejo), oferind o panorama impresionanta catre Oceanul Atlantic, dar si catre Muntii Arrábida. Distante pana la: aeroport – 60 km, terminalul de autobuze – 100 m, gara – 10 km, supermarket – 100 m, plaja – 100 m, cazinou – 200 m, port – 200 m.

Blue & Green Troia Design Hotel*****, construit in anul 2009, situat pe malul marii, in statiunea Troia (Alentejo), este o varianta buna de cazare, atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere (Lisabona se afla la numai 45 de minute de hotel).


Complexul de apartamente Troia Resort/ Aqualuz Suite**** este situat pe malul marii, in statiunea Troia (Alentejo), oferind o panorama impresionanta catre Oceanul Atlantic. Lisabona este la 45 de minute distanta de hotel; din peninsula exista transport catre capitala atat pe sosea (autostrada A2), cat si pe mare, cu feribotul. Distante pana la: aeroport – 60 km, terminalul de autobuze – 100 m, gara – 10 km, supermarket – 100 m, plaja – 100 m, cazinou – 200 m, port – 200 m.

Complexul de apartamente Troia Resort/ Aqualuz Suite****, construit in anul 1972 si renovat complet in 2008, situat pe malul marii, in statiunea Troia (Alentejo), este o varianta buna de cazare, atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere (Lisabona se afla la numai 45 de minute de hotel). Ruinele romane de la Troia se afla la 5 km de hotel.

Troia

Situat pe o peninsula, pe partea de sud a râului Sado, vizavi de orasul Setúbal (catre care exista acces printr-o linie regulata de feribot), orasul Troia are încă ruine romane importante, în special o instalaÅ£ie pentru sărarea peÅŸtelui (un important complex industrial). Aceste ramasite sunt dovezi ale aÅŸezării romane de la Cetobriga, care a fost mutat pe cealaltă parte a râului ÅŸi a dat numele său oraÅŸului Setúbal.

Troia este în prezent o staÅ£iune turistică, cu plaje excelente, de nisip, de 18 km lungime, o multime de unitati de cazare ÅŸi un teren de golf foarte bine amenajat.

Situat în estuarul Raului Sado din regiunea Alentejo de Jos, Troia a fost infiintat de către fenicieni si mai tarziu a servit ca centru roman de pescuit ÅŸi de conservare a peÅŸtelui din Cetobriga, din anul I inainte de Hristos până când a fost distrus de un cutremur în anul 412.

Accesibil cu feribotul din Setúbal, această intindere îngustă de nisip, situata la 47 km sud de Lisabona, este unul dintre secretele cel mai bine pastrate ale Portugaliei. Oferind 18 km de plaje de nisip, aurii, neîntrerupte, si unele dintre cele mai curate condiÅ£ii de scăldat din Å£ară, Troia este un adevărat paradis de vacanţă pentru cuplurile ÅŸi familiile tinere deopotrivă.

Are, de asemenea, o serie de complexe de apartamente cu peturi moderate, un centru de tenis de camp, mai multe piscine ÅŸi un teren de golf de campionat cu 18 gauri.

Daca ajungeti in zona, nu ratati urmatoarele:

Ruinele romane din Cetobriga pot fi găsite pe partea promontoriului estuarului, la câÅ£iva kilometri de la terminalul de feribot. Au fost facute unele descoperiri foarte importante, de cand au început săpăturile în 1850. Principalele descoperiri vizibile sunt rezervoarele de sărare a peÅŸtelui, cu o suprafata de aproximativ 3 metri pătraÅ£i, clădiri din port, morminte ÅŸi băi cu urme de mozaic ÅŸi garnituri de marmură.

În apropiere, mai jos, in peninsula, se afla Carrasqueira, o comunitate veche de pescuit, unde inca puteÅ£i admira case tradiÅ£ionale din stuf, cu ziduri ÅŸi acoperiÅŸuri din stuf, ÅŸi bărci de pescuit înguste acostate pe noroi in apropiere.