Oferte Litoral 2022 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2022 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2022

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Trikorfo


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Aparthotelul Asteris Village*** este situat in Trikorfo – Gerakini, Halkidiki Sithonia, la 200 m de plaja din Trikorfo si 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Gerakini. A fost renovat in 2019.

Dispune de o minunata gradina de maslini si vegetatie luxurianta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Complexul de apartamente stil maisonette Trikorfo Beach este situat pe plaja din Trikorfo, pe bratul Sithonia, peninsula Halkidiki. La mai putin de 2 kilometri sunt cluburi, taverne si magazine, in timp ce la 40 de kilometri distanta spre sud se afla statiunea Neos Marmaras si complexul Porto Carras. Trikorfo Beach se afla la 17 kilometri de orasul Nea Moudania, 40 de kilometri de Poligiros (capitala peninsulei) si 65 de kilometri de Salonic. 

CUM SE AJUNGE LA TRIKORFO BEACH:

De la Salonic (Thessaloniki), pe autostrada, spre Halkidiki Sithonia. Dupa aproximativ 60 de kilometri se ajunge la Nea Moudania. Apoi, urmarind indicatoarele, spre dreapta, peste pod, spre bratul Sithonia. De aici pana la Trikorfo Beach sunt doar 17 kilometri (aproximativ 3 kilometri dupa statiunea Gerakini).

Complexul de apartamente este inconjurat de plantaii de maslini, specifici acestei zone. Se intinde de langa plaja, pe o suprafata de aproximativ 500 de metri, iar plaja are 250 de metri lungime, cu vedere spre Golful Toroneos. Trikorfo Beach este construit in stil amfiteatru, in armonie cu natura si cu plantatia seculara de maslini: acoperisuri ceramice, ferestre, usi si podele de lemn.

Complexul Trikorfo Beach se intinde de pe plaja (nisip fin si apa limpede), unde este situat Restaurantul Scorpio si receptia, pana la aproximativ 500 de metri de plaja. Apartamentele se afla la o distanta intre 50 si de 500 de metri de plaja. Repartizarea se face de la receptie, in ziua cazarii.

Receptia se afla in restaurantul Scorpio, pe plaja Trikorfo.