Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Torremolinos


12 - unitati de cazare

10 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Torremolinos

Blue Sea Gran Hotel Cervantes**** este situat in centrul comercial al statiunii Torremolinos, are vedere spectaculoasa catre mare si se afla la 800m fata de plaja si la 7km de aeroport. Blue Sea Gran Hotel Cervantes****, situat in statiunea Torremolinos (Costa del Sol), ofera clientilor sai o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber: piscine (exterioara si interioara), sala de fitness, sauna, masaj, sala de jocuri; in apropiere de hotel: golf, scufundari, sporturi nautice, ciclism.


Hotelul Fenix Torremolinos-Adults only****+ este construit cu faÅ£a spre faleza plajei Bajondillo, in Torremolinos (Málaga), foarte aproape de San Miguel, ceea ce permite clientilor sai sa aibe acces direct in centru. De la hotel se poate coborî cu ascensorul pana la faleza pietonala si la plajele Bajondillo.

Hotelul Fenix Torremolinos-Adults only****+, situat pe malul marii in statiunea Torremolinos (Costa del Sol) si foarte aproape de centru, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante, in conditii de lux.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Melia Costa del Sol**** este situat pe malul marii in frumoasa statiune Torremolinos, in zona plajei Bajondillo, la 5 minute de centrul statiunii (accesibil gratie ascensorului exterior al hotelului) si la 6 km de terenul de golf Torrequebrada.

Hotelul Melia Costa del Sol**** este o varianta excelenta de cazare pe malul marii, in statiunea Torremolinos din insorita Costa del Sol.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul MS Amaragua**** este situat pe malul marii in zona rezidentiala Montemar din statiunea Torremolinos, la doar cateva minute de mers pe jos de portul de agrement din Benalmadena. Centru orasului Torremolinos este la 2 km, aeroportul din Malaga la 8 km, iar centrul orasului Malaga si statia de tren la 16 km.

 Hotelul MS Amaragua**** din Torremolinos (Costa del Sol, Spania), situat pe malul marii, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante pe plajele marii Mediterane.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Melia**** este situat pe malul marii in statiunea Torremolinos, la 300 m de portul de agrement Marina. Centrul orasului Torremolinos este la 2.5 km, aeroportul la 8 km, centrul orasului Malaga la 15 km si cunoscuta statiune Marbella la 35 km.

 Hotelul Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Melia **** din Torremolinos (Costa del Sol, Spania), situat pe malul marii, ofera clientilor sai, in special familiilor cu copii, conditii foarte bune de cazare si nenumarate posibilitati de divertisemnt.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Puente Real**** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja Alamos, in statiunea Torremolinos.

Hotelul Puente Real****, situat pe malul marii in statiunea Torremolinos si contruit in stil andaluz, ofera conditii foarte bune de cazare, intr-o ambianta familiala.


Hotelul Sandos Griego **** este situat pe malul marii, la 2.5 km de centrul statiunii Torremolinos; aeroportul se afla la 4 km, orasul Málaga la 9 km, Marbella la 40 km, iar terenul de golf Parador de Málaga la 2 km.

Hotelul Sandos Griego ****, situat pe malul marii, la 2.5 km de centrul statiunii Torremolinos, este renumit prin serviciul sau all inclusive si prin conditiile exceptionale de cazare oferite.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Sol Don Pablo**** este situat pe malul marii in statiunea Torremolinos, in zona plajei Bajondillo, formand parte din complexul hotelier Don (impreuna cu hotelul Don Pedro).  Centrul orasului Torremolinos se afla la 800m, portul de agrement Marina din Benalmadena la 5 km, aeroportul la 7 km, iar cunoscutul Port Banús din Marbella la 51 km.

Hotelul Sol Don Pablo**** din Torremolinos (Costa del Sol, Spania), situat pe malul marii, ofera clientilor sai conditii foarte bune de cazare si nenumarate posibilitati de divertisment.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sol Don Pedro**** este situat pe malul marii in statiunea Torremolinos, in zona plajei Bajondillo, formand parte din complexul hotelier Don (impreuna cu hotelul Don Pablo).  Centrul orasului Torremolinos se afla la 800m, portul de agrement Marina din Benalmadena la 5 km, aeroportul la 7 km, iar cunoscutul Port Banús din Marbella la 51 km.

Hotelul Sol Don Pedro**** din Torremolinos (Costa del Sol, Spania), situat pe malul marii, ofera clientilor sai conditii foarte bune de cazare si nenumarate posibilitati de divertisment.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Sol Principe**** este situat chiar pe malul marii, cu acces direct la plaja Playamar, la 2 km de centrul statiuniiTorremolinos.

Aeroportul se afla la 8km, iar orasul Malaga la 15 km.

  Hotelul Sol Principe****, renovat recent, situat pe o suprafata de 15.000 de metri patrati pe malul marii in statiunea Torremolinos (Costa del Sol), este o varianta foarte buna de cazare atat pentru iubitorii de mare si plaja, cat si pentru familiile cu copii (facilitati speciale pentru copii).

   


 

Hotelul Club Parasol Garden***, total renovat in anul 2005, este situat langa faleza, pe malul marii, in statiunea Torremolinos, aproape de zona comerciala.

 

Hotelul Club Parasol Garden***, situat pe malul marii si aproape de centrul statiunii Torremolinos (Costa del Sol), este o varianta buna de cazare atat pentru iubitorii de mare, plaja si soare, cat si pentru familiile cu copii sau pentru cele numeroase.

 


Hotelul Royal Costa***, total renovat in anul 2005, este situat in statiunea Torremolinos la numai 4 minute distanta de plaja, la 1.5km fata de centrul orasului si la 3km de aeroport.

 Hotelul Royal Costa***, situat foarte aproape de plaja in statiunea Torremolinos (Costa del Sol), este o varianta buna de cazare atat pentru cei ce vor sa se bucure de plaja, mare si soare, cat si pentru familiile cu copii.

 

Torremolinos

 

Torremolinos (Costa del Sol, Spania) a mostenit locuri cu un puternic aer popular (ca de exemplu cartierul marinaresc La Carihuela), ca si abundente vestigii ale bogatului sau trecut (la Torre del Homenaje). Posibilitatile oferite de Torremolinos sunt nenumarate: de la baile in mare si posibilitatea de a face plaja in aproape orice perioada a anului, pana la practicarea diferitelor sporturi, printre care, bineinteles si golful; exista si o multime de lanturi hoteliere si restaurante unde se poate degusta nemaipomenitul “pescaíto frito” (peste prajit).

 

Harta:


View Torremolinos in a larger map

Localitate situata la numai 12km de capitala Málaga, Torremolinos este o destinatie turistica care nu poate fi trecuta cu vederea.

 

Plaje - Torremolinos

 

1.   La Carihuela (Montemar), din nisip de origine vulcanica (2100m – lungime si 60m – latime), este o plaja dotata cu toate serviciile necesare. In zona de sud se uneste cu portul din Benalmádena. Valurile sunt moderate.

2.   Bajondillo, din nisip de origine vulcanica (1100m – lungime si 30m – latime), este situata in continuarea plajei Playamar. Are in dotare toate tipurile de instalatii pentru plaja; valurile sunt moderate.

3.   Los Alamos (El Cañuelo), din nisip de origine vulcanica (950m – lungime si 50m – latime), se intinde din Torremolinos si pana in apropierea gurii de varsare a râului Guadalhorce. Exista parcare langa plaja. Valurile sunt moderate.

4.   Playamar, din nisip alb fin (1000m – lungime si 45m – latime), este o plaja cu dotari foarte bune: diverse sezlonguri si umbrele, pasarele din lemn (pentru plimbari pe plaja, necesare deoarece nisipul este foarte firbinte), restaurante, magazine.

Obiective culturale:

 

Monumente: biserica parohiala Nuestra Señora del Carmen, la Casa de los Navaja (dovada a arhitecturii nobiliare din sec. al XIX-lea), la Torre de Pimentel/Molinos (simbol al patrimoniului orasului, care ii da si numele), Cortijo del Tajo (unde au fost descoperite importante ramasite arheologice).