Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Tenerife


42 - unitati de cazare

5 - statiuni , 6 - unitati de 5 stele , 30 - unitati de 4 stele , 6 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Tenerife

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Las Aguilas**** din Tenerife, inconjurat de 10.000 m² de gradini, este situat pe varful muntelui, oferind o panorama spectaculoasa catre Puerto de la Cruz si valea Orotava. Centrul statiunii Puerto de la Cruz si impresionantele sale plaje cu nisip negru se afla la mica distanta de hotel. Accesul catre centrul statiunii este asigurat gratuit, zilnic, cu un autobuz pe care hotelul il pune la dispozitia clientilor sai.Hotelul Las Aguilas****, situat in Puerto de la Cruz (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru relaxare si divertisment, atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina copii

 

Hotelul Jardines de Nivaria*****, construit in stilul elegantei arhitecturii Art – Decó si avand o spectaculoasa gradita botanica, este situat pe malul marii (30m de plaja) in Costa Adeje (Playa de Fañabé). La 600 m de hotel se afla portul de iahturi Puero Colón, mai multe centre comerciale, zone de divertisment, la 150 m – statie de mijloace de transport in comun. Aerportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) se afla la 17 km.

 Hotelul Jardines de Nivaria*****, situat pe malul marii in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este definitia luxului, stilului si elegantei.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Sheraton La Caleta Resort & Spa***** este situat pe malul marii in statiunea La Caleta (27 km de aeroportul international Reina Sofia si 7 km de Playa de las Americas). Langa hotel este statia mijloacelor de transport in comun/ taxi, la 500m de hotel – plaja del Duque, iar la 800 m – zona de baruri, restaurante, centre comerciale.

 Hotelul Sheraton La Caleta Resort & Spa*****, situat pe malul marii in La Caleta (Tenerife, Insulele Canare), este definitia luxului, elegantiei si confortului.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Bahia Princess**** este situat la 250m de plaja Fañabé, la 50 m de centrul comercial, la 200 m de statia mijloacelor de transport in comun, la 3 km de Playa de las Americas, la 17 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) si la 3 km de terenul de golf Las Americas. Hotelul Bahia Princess****, situat la 150 m de plaja in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante in conditii de lux atat pentru iubitorii de mare si plaja, cat si pentru familiile cu copii.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Colon Guanahani****, renovat total in anul 2008, este situat la 150 m de plaja Fañabé, in Costa Adeje, foarte aproape de cel mai important centru comercial din zona, la 400 m de statia de taxi/ transport in comun si la numai 17 km de aeroportul intrenational Reina Sofia (Tenerife Sud).

Hotelul Colon Guanahani****, renovat total in 2008 si situat la 150 de plaja, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante pe malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Guayarmina Princess****, ADULTS ONLY -  renovat total in 2003, este situat la 150 m de plaja Fañabé, la 200m de centrul comercial, la 200 m de statia de mijloace de transport in comun/ taxi, la 3 km de Playa de las Americas si la 17km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud). La 3 km de hotel se afla terenul de golf Las Americas.

Hotelul Guayarmina Princess****, situat la 150 m de plaja in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante in conditii de lux atat pentru iubitorii de mare si plaja. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness, Teren Golf

Hotelul H10 Costa Adeje Palace**** Tenerife, este situat pe malul marii (prima linie de hoteluri fata de plaja), in Costa Adeje, oferind o panorama exceptionala asupra plajei La Enramada. Playa de las Americas si zona stancoasa Los Gigantes se afla la doar cativa kilometri de hotel. Aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) este la 27 km, portul Los Cristianos (conexiune cu insula La Gomera) la 7 km, iar parcul national Teide la 60 km. Hotelul H 10 Costa Adeje Palace****, situat pe malul marii in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este caracterizat de eleganta, lux si confort.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul H10 Gran Tinerfe**** este situat pe malul marii (prima linie de hoteluri) in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) si la 77 km de capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife.

Hotelul H 10 Gran Tinerfe****, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai posibilitatea petrecerii unei vacante relaxante in conditii de lux.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotel Jardin Tropical se afla in statiunea Costa Adeje in sudul insulei Tenerife, avand o vedere spectaculoasa asupra Oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotel Riu Arecas se afla in statiunea Costa Adeje din Tenerife, la 250 metri distanta de plaja. Face parte din grupul Riu Hotels Resorts si este destinat exclusiv persoanelor adulte.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotel Riu Palace Tenerife este situat in partea de sud vest a insulei Tenerife in Costa Adeje. Este membru al lantului hotelier Riu Hotels & Resorts.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Arona Gran Hotel****, renovat total in anul 2006, este situat chiar pe malul marii in golful Los Cristianos, la 17 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud), la 78 km de capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife, si la 2 km de Clubul de Golf Las Americas.

 Arona Gran Hotel****, situat pe malul marii in golful Los Cristianos (tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai toate facilitatile necesare petrecerii unei vacante de vis pe malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina copii

Hotelul H10 Big Sur***, inconjurat de gradini subtropicale, este situat pe malul marii in statiunea Los Cristianos, oferind o panorama exceptionala asupra portului de agrement, plajei si insulei La Gomera. Aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) se afla la 15 km, Los Rodeos (Tenerife Nord) la 85 km, iar capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife, la 77 km.

Hotelul H 10 Big Sur****, situat pe malul marii in Los Cristianos (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai posibilitatea petrecerii unei vacante relaxante pe malul oceanului Atlantic.

  


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Europe Villa Cortés***** gran lujo, construit in stilul specific al conacelor mexicane, este situat pe malul marii in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud).

Hotelul Europe Villa Cortes***** gran lujo, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clinetilor sai conditii de lux pentru petrecea unei vacante de neuitat.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Mediterranean Palace**** este localizat la 15 minute de mers cu masina de aeroportul Tenerife Sur si la 10 minute de mers cu masina de Parcul Acvatic Siam, la 10 m de plaja.

Hotelul Mediterranean Palace**** localizat in centrul statiunii Playa de las Americas, face parte din Complexul Mare Nostrum Resort si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Cleopatra Palace**** este localizat la 17 km de aeroportul Tenerife Sud, in zona statiunii Playa de las Americas, pe prima linie de la plaja.

Hotelul Cleopatra Palace**** este situat pe plaja de nisip din centrul statiunii Playa de las Americas, construit in anul 1996 si este format din 3 cladiri: Cleopatra Palace, Julio Cesar Palace si Marco Antonio Palace. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Coral Ocean View**** localizat la 16 km de aeropotul Tenerife Sur, la 2 km distanta de Playa de las Americas si la 600 m de Parcul Acvatic Siam, la aproximativ 800 m de plaja.

Hotelul Coral Ocean View**** situat in Playa de las Americas, este un concept adulti only, face parte din lantul hotelier Coral, oferind turistilor sai confort la cele mai inalte standarde de calitate.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Gala****, renovat complet in vara anului 2008, este situat la 300 m de plaja, in plin centru comercial al statiunii Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud), la 800 m de statia de autobuz/ taxi si la 500 m de terenul de golf Las Americas.

Hotelul Gala****, situat la 300 m de plaja, in centrul comercial din Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante atat pentru iubitorii de plaja si mare, cat si pentru cei care doresc sa viziteze insula Tenerife sau insulele vecine.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Gran Oasis Resort**** este localizat la 20 km de aeroportul Tenerife Sud, la 2 km distanta de aquaparcul Siam si la mai putin de 2 km de Playa de Las Americas si Los Cristianos.

Hotelul Gran Oasis Resort**** situat in mijlocul unei frumoase gradini, in apropierea terenurilor de golf din Playa de la Las Americas, este un aparthotel de lux ce pune la dispozitia turistilor sai servicii de calitate si facilitati de top pentru o vacanta linistita si relaxanta atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Green Garden Resort**** este localizat la 20 km de aeroportul Tenerife Sud, la 300 m distanta de aquaparcul Siam si la mai putin de 2 km de Playa de Las Americas si Los Cristianos.

Hotelul Green Garden Resort****  situat intre Playa de las Americas si Los Cristianos, aproape de centrul acestor doua localitati, una dintre cele mai bune zone de vacanta din sudul insulei Tenerife, inconjurat de terenul de golf Las Americas, construit in stilul specific Insulelor Canare, in mijlocul unor gradini tropicale fiind recomandat pentru relaxare si serviciile de calitate. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul H10 Conquistador**** este situat pe malul marii, in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) si la 77 km de capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife. Hotelul dispune de acces direct la faleza.

 Hotelul H 10 Conquistador****, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), are toate facilitatile necesare petrecerii unei vacante relaxante si, in acelasi timp, active pe malul oceanului Atlantic.

 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul H10 Las Palmeras****, inconjurat de gradini subtropicale, este situat pe malul marii in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud). Dispune de acces direct la faleza si plaja.

 Hotelul H 10 Las Palmeras****, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai toate facilitatile pentru petrecerea unei vacante de vis pe malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul La Siesta****, renovat total in anul 2004, este situat la 200 m de plaja, in centrul comercial al statiunii Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud), la 500 m de statia de autobuz/ taxi si la 1 km de terenul de golf Las Americas.

 Hotelul La Siesta****, situat la 200 m de plaja in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai conditii superioare de cazare si divertisment, pentru a le asigura o vacanta perfecta.

 


 

Hotelul Sol Tenerife**** este situat pe malul marii in cunoscuta statiune Playa de las Americas, oferind o panorama exceptionala asupra plajei. Aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) se afla la 14 km distanta fata de hotel, capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife, la 75 km, parcul natural Las Aguilas del Teide la 8 km, iar parcul Teide la 30 km.

In apropierea hotelului exista numeroare terenuri de golf (Las Americas la 500m, Golf Adeje la 2 km, Golf del Sur la 15 km).

Hotelul Sol Tenerife****, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai conditiile optime pentru petrecerea unei vacante perfecte la malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Coral Compostela Beach*** este localizat la 15 km de aeroportul Tenerife Sud si la 2 km distanta de parcul acvatic Siam, la aproximativ 400 m de plaja Las Vistas.

Hotelul Coral Compostela Beach*** situat in Playa de las Americas, a fost renovat recent si dispune de un design minimalist, fiind un resort pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Coral Compostela Beach Golf*** este localizat la 14 km de aeroportul Tenerife Sud si la 2 km distanta de parcul acvatic Siam, la 800 m de plaja.

Hotelul Coral Compostela Beach Golf*** situat in Playa de las Americas, chiar langa Golf Las Americas si langa un centru comercial, fiind recomandat atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Botanico***** este situat in Puerto de la Cruz, la 1.5 km de plaja, la 2 km de parcul Loro si la 20 km de aeroportul international Los Rodeos (Tenerife Nord), bucurandu-se de o panorama impresionanta.

Hotelul pune la dispozitia clientilor sai un serviciu gratuit de autobuz catre si dinspre plaja.

Hotelul Botanico*****, din Puerto de la Cruz (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante, in conditii de lux.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Catalonia Las Vegas**** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, langa lacul Mariantez, chiar in central orasului Puerto de la Cruz, bucurandu-se de o panorama impresionanta catre varful muntelui Teide sau catre ocean. Centrul vechi al orasului si cheul pescadoarelor se afla la numai cateva minute distanta de mers pe jos, iar aeroportul Los Rodeos (Tenerife Nord) la numai 30 km.

Hotelul Catalonia Las Vegas****, situat pe malul marii in Puerto de la Cruz (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul H10 Tenerife Playa**** este situat la 50 de metri de plaja, in fata cunoscutului lac Mariantez, in frumoasa statiune Puerto de la Cruz. In apropierea hotelului se afla cel mai important centru comercial din Puerto de la Cruz.

Hotelul H 10 Tenerife Palya****, situat la 50 m de plaja in Puerto de la Cruz (Tenerife, Insulele Canare), ofera toate facilitatile necesare petrecerii unei vacante relaxante, la malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara incalzita

Hotelul Puerto Palace****  este localizat la 1.5 km de Gradina Botanica si Loro Park, la aproximativ 1 km de plaja Playa Jardin.

Hotelul Puerto Palace**** situat in partea de nord a insulei Tenerife, in zona Puerto de la Cruz, la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orasului, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati conform raportului calitate/pret, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul TRH Taoro Garden**** este localizat la 21 km de aeroportul Tenerife Nord, la 41 km de aeroportul Tenerife Sud, la 1 km de Lacul Martianez, la aproximativ 800 m de Plaza Charco. 

Hotelul TRH Taoro Garden**** situat la 400 m de Parcul Taro, intr-o zona linistita in Puerto de la Cruz, fiind complet renovat in 2017, recomandat cuplurilor pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Turquesa Playa**** este localizat la 20 de minute de mers cu masina de aeroportul Tenerife Sur si la 5 minute de mers cu masina de parcul Loro, la 100 m de plaja Jardin. 

Hotelul Turquesa Playa**** situat la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Puerto de la Cruz, construit in 1996 si dispune de 5 etaje si 6 lifturi, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Tenerife

Tenerife, cea mai mare dintre Insulele Canare, ne ofera peisaje incredibile si o intreaga lume de senzatii: golfuri ascunse din nisip negru, plaje aurii intinse, zone abrupte, faleze imense, paduri exotice, zone vulcanice cu aspect lunar si forme neregulate, vai acoperite de plantatii de bananieri. Posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt variate: escalada, parapanta, speologie, pescuit, scufundari, ,surf, windsurf, trasee turistice cu calul, pe jos sau cu bicicleta. Turistii pot opta si pentru excursii sau activitati unice ca: itinerarii nocturne prin orasele monumentale sau observarea stelelor alaturi de ghizi specializati intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume – Parcul National Teide, incununat de impunatorul vulcan (de la care a luat si numele), cel mai inalt varf din Spania – 3718m.Tenerife, insula eternei primaveri, dotata cu nemaipomenite terenuri de golf si cu cele mai moderne portusi sportive, este deasemenea locul ideal unde turistii se pot intretine in centre de sanatate si frumusete, cu cele mai relaxante tratamente.Oferta de cazare este si ea foarte variata: hoteluri exceptionale, apartamente, case rurale cu aer familiar in care turistii se vor simti ca la ei acasa.

 

Obiective Turistice in Tenerife - O alta modalitate de a descoperi insula este reprezentata de gastronomie si cultura, o combinatie magica intre traditie si modernitate. Puteti vizita zone istorice ca La Laguna, declarata Patrimoniu al Umanitatii de catre UNESCO si situata foarte aproape de constructii spectaculoase ca Auditorio de Tenerife (creata de arhitectul Santiago Calatrava), unde muzica si dansul de toate stilurile va vor anima serile de vacanta.

Monumente: Catedrala din San Cristobal de la Laguna.

Spatii naturale: Parcul National Teide.

Porturi nautice: Clubul Nautic Güímar – Güímar. Clubul Nautic La Galera – Candelaria. Portul de agrement San Miguel – San Miguel de Abona. Portul Plajei San Juan – plaja San Juan. Portul Mic (Puerto Chico)  - Santa Cruz de Tenerife. Portul Sportiv Colón – Adeje. Portul Sportiv Los Gigantes – Santiago de Teide. Portul Sportiv Marina de Tenerife – Santa Cruz de Tenerife. Portul de agrement Atlántico – Santa Cruz de Tenerife. Portul sportiv Radazul – El Rosario. Clubul Nautic Tenerife – Santa Cruz de Tenerife.

Harta:

Plaje - Tenerife

Insula Tenerife are peste 100 plaje cu caracteristice si particularitati diferite, cu diverse orientari si tipuri de nisip :