Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sveti Thomas


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele

Mai multe despre plajele din Sveti Thomas

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Complexul Sveti Thomas**** este situat intre statiunile Duni si Arkutino, pe un deal la malul marii. 

Inconjurat de mai multe zone protejate (Lacul Alepu, Arkutino, Insula Sveti Thomas), Complexul Sveti Thomas**** ofera conditii foarte bune de cazare incepand cu anul 2008. Proiectul a fost conceput intr-un spirit ecologist, drep urmare, masinile nu au acces in complex. Acestea sunt parcate intr-o parcare de langa complex. De asemenea exista un sistem de epurare a apei.

Sveti Thomas

Sveti Tomas nu este nici o localitate, nici o statiune in Bulgaria. Sveti Tomas (Sveti Thomas) este o mica peninsula de lux care cuprinde un paradis ascuns la sudul plajei Duni, la numai 11 km. sud de frumosul oras Sozopol. Complexul Sveti Tomas (Saint Thomas) este compus din cateva cladiri moderne, piscine exterioare, terase imbietoare care creaza o ambianta unica, de eleganta si rasfat, de servicii de calitate, de intimitate si de apreciere a timpului petrecut langa familie, prieteni sau chiar partenerii de afaceri. Complexul se considera a fi unul de lux, tarifele fiind la inaltimea serviciilor prestate. 

Harta:

Plaje - Sveti Thomas

Pentru a ajunge la plaja, din Complexul Sveti Thomas se coboara scari de lemn ce ofera una din cele mai spectaculoase panorame de pe litoralul bulgaresc. Plaja din fata complexului este una mica, formata de un mic golfulet. Dar in partea de nord a complexului se afla o minunata plaja salbatica (doar partial amenajata), care da impresia unui paradis nealterat, natural si izolat, care va transpune intr-o lume complet diferita de viata de zi cu zi. PLaja este de nisip, intarea in mare este lina, dar pot fi curenti puternici in zona (datorati reliefului stancos din zona de sud a plajei).