Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sunny Day


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele

Mai multe despre plajele din Sunny Day

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Piscina interioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Renovat in 2020, Hotelul Palace***** din Sunny Day este situat pe plaja, in zona de nord a statiunii Sunny Day. Hotelul Palace din Sunny Day este destinatia perfecta pentru relaxare si recreere, intimitate, rasfat, lux si servicii de cea mai inalta calitate. Hotelul reprezinta definitia elegantei si a intimitatii. O locatie selecta, zona impadurita ingrijita (parc interior al statiunii Sunny Day) si frumos iluminata, centrul modern SPA. Hotelul are o bogata traditie in industria hoteliera din Bulgaria, fiind unul dintre hotelurile selecte alese de conducerea tarii mai bine de 50 ani.

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Renovat in 2020, Hotelul Marina**** din mica statiune de lux Sunny Day este situat chiar pe plaja, in imediata apropiere de Hotelul Palace. Mica si exclusivista statiune Sunny Day se afla la nord de celebra statiune Sfantul Constantin si Elena. Hotelul ofera conditii aproape ideale - in imediata apropiere a plajei, camere moderne si servicii de calitate, totul inconjurat de un frumos si bine-ingrijit parc, ce ofera o atmosfera aparte statiunii.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Sunny Day

       Statiunea Sunny Day reprezinta o statiune care creaza premisele unui concediu rafinat, plin de rasfat si romantism. Accesul in Sunny Day se face ptrin-un singur punct de acces, acesta fiind unul din motivele pentru care statiunea a creat conditiile petrecerii unui concediu intim, departe de ochii lumii, relaxant si plin de rasfat. Statiunea se bucura de modernizari continuie si si-a propus sa creeze produse si servicii de lux, de cea mai inalta calitate, oferind intimitate si rasfat tuturor celor care ii sunt oaspeti. Inca din 1997 in Spania statiunii Sunny Day i s-a atribuit premiul “International Award for Tourist, Hotel and Catering Industry”, iar in 1998, la New York – “Golden America Award for Quality.

   Sunny Day este situata la circa 10 km nord de Varna si 8 km la sud de statiunea Nisipurile de Aur, fiind aproape lipita de statiunea Sf. Constantin si Elena. Parcul natural de chiparosi, stejari, pini si brazi serveste ca locul ideal de plimbari si promenada. Avand o suprafata relativ mic (150 km²), plaja statiunii este suficient de incapatoare pentru capacitatea celor catorva hoteluri din statiune. Sunny Day este locul perfect pentru un concediu de lux, departe de galagia oraselor mari. Turistii au posibilitati variate de recreere: terenuri de sport, diverse sporturi nautice. Statiunea dispune de 2 baze de tratament moderne, cu personal calificat si dotari moderne care va pot asigura peste 100 tratamente medicale (pe baza apelor, namolurilor, masaj etc.). Se trateaza boli cardio-vasculare si ale aparatului locomotor, anti-stress. Baza tratamentelor sunt apele minerale ale zonei. Exista doua piscine acoperite si una descoperita. In afara de cele doua posibilitati de tratament si recreere, statiunea ofera conditii bune pentru desfasurarea conferintelor.

Harta:

Plaje - Sunny Day

    Statiunea Sunny Day este destul de intinsa de-a lungul litoralului si zonele de plaja de nisip, sunt urmate de zone cu maluri intarite (betonate) sau romantice pontoane in mare. Statiunea beneficiaza de cateva plaje de nisip, pe alocuri destul de ingusta, dar cu nisip fin si curat. Lungimea totala – circa 1 km, latimea plajei – circa 60 m. Deoarece statiunea este relativ mica, plajele sunt amenajate si bine-intretinute. In anumite veri turistii beneficiaza de umbrele gratuite, dar datorita unei modernizari continuie a statiunii, recomandam reverificarea politicii de tarifare a sezlongurilor si umbrelelor la inceputul fiecarui sezon.