Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sulina


14 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 13 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea Terra Blue se afla in Sulina, Delta Dunarii.


Vila Alina New se afla in Sulina, foarte aproape de centrul orasului si de principalele atractii turistice.


Casa Blanca*** din Sulina este o unitate de cazare de capacitate foarte mica, situata la circa 2,5 km. de plaja din Sulina, in apropiere de zona centrala si sediul de Politie. Locatia asigura conditii confortabile si moderne de cazare in orasul Sulina, la doar cativa pasi de bratul Sulina al Deltei Dunarii.


Casa Cirex este situata in Sulina langa Canalul de Centura, intr-un cadru natural deosebit.


Pensiunea Casa Coral se afla in centru orasului Sulina, pe faleza. Amplasata in cladirea fostului Cerc al Marinei Militare, istoria prinde viata in Pensiunea Coral, locul unde, inca din 1870, Sulina isi scrie si transmite peste timp memoriile.


Casa Manolache se afla in Sulina, la granita dintre mare si Dunare. Vila este situata la 10 minute de plaja (mers pe jos) si 5 minute de Dunare.


Pensiunea Delta Ideal se afla in Sulina, intr-o zona linistita, cu vedere spre bratul Sulina. Delta Ideal este o constructie noua cu un design modern, oferind conditii bune pentru un sejur de neuitat.


     Delta Palace*** este situat in orasul Sulina, pe malul drept al bratului Sulina al Dunarii. Unitatea de cazare se afla la circa 3,5 km. de malul Marii Negre, la mica distanta de centrul orasului. Orasul Sulina se bucura de un aer aparte si poate deveni un pol al atractiei turistice din Romania, avand o multime de restaurante cu bucatarie specifica zonei, parcuri si excelepnte vederi panoramice cu vegetatie caracteristica zonei Deltei Dunarii si nu in ultimul timp de multiple zile insorite, climat bland si placut.


Complex Green Coffee House este situat in Sulina, la 250 metri de plaja.


Pensiunea Helios se afla in Sulina, aproape de principalele atractii turistice ale orasului.


Apartament Iulia Sulina 2 se afla in Sulina, foarte apropae de centrul orasului si de principalele atractii din localitate.


Pensiunea Pluto Sulina se afla pe malul principal al Dunarii, in centrul orasului Sulina.


Casa Pescarilor(fosta Casa Sibiana) se afla in localitatea Sulina, in extremitatea estica, la circa 1,5 km. de plaja de la malul Marii Negre (fiind una din cele mai apropiate unitati de cazare de acea plaja). Pensiunea este situata in cea mai estica localitate a Romaniei - Sulina si va ofera conditii excelente pentru petrecerea weekend-ului, a vacantei sau concediului, feriti de stresul aglomeratiilor urbane, intr-un cadru natural deosebit.


Complexul turistic Class se afla in orasul Sulina. Class va invita sa descoperiti frumusetea inedita a Deltei Dunarii si sa petreceti minunate momente de relaxare, odihna si recreere in mijlocul naturii sau pe plaja Sulina.

Sulina

Sulina este un oras si un port liber in judetul TulceaDobrogea, la extremitatea estica a Romaniei, in Delta Dunarii, in punctul de varsare al bratului Sulina in Marea Neagra.

Intrand pe canalul Sulina si apropiindu-te de gura bratului, se vede un oras ce pare nesfarsit. Acest placut oras este Sulina (al 5-lea oras al judetului Tulcea), situat in Delta Dunarii, pe ambele maluri ale Canalului Sulina (unul din cele trei brate de varsare ale Dunarii, la o distanta de aproximativ 1 km de litoralul Marii Negre).

Are o populatie de 3.663 de locuitori. Sulina nu este legata direct de reteaua de drumuri din Romania si poate fi atinsa numai pe calea apei, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagra.

Sulina este orasul din Romania situat la cea mai mica altitudine medie, de numai 4 m deasupra nivelului marii. Orasul se intinde de-a lungul Dunarii, cu cea mai mare parte a habitatului pe malul drept.

Aici se gaseste un cimitir maritim, unic in tara si chiar in Europa.

Un alt obiectiv turistic este Farul din Sulina, care dateaza din 1802.

Sulina mai are si cativa kilometri de plaja la Marea Neagra, insa aceasta nu atrage un numar mare de turisti. Plaja, in mare parte nu este amenajata, ceea ce ii ofera un aspect virgin. Plaja este cea mai lata portiune de acest fel de pe litoralul Marii Negre si are o granulatie asemanatoare cu cea din Mamaia. Este o alternativa la statiunea Vama Veche.