Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Skala Rachoni


8 - unitati de cazare

4 - unitati de 3 stele , 4 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Situat pe plaja statiunii Skala Rachoni din Thassos ,Hotel  Aegean Sun reprezinta una din alegerile excelente pentru familiile cu copii datorita pozitiei , calitatii serviciilor si tarifelor foarte bune.

 

 

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Rachoni Imperial*** s-a deschis in Skala Rachoni din Thassos in sezonul de vara 2019. Situat pe plaja, la o distanta de 12 km de port si 250 m de centrul localitatii.

Hotelul ofera confort in camere decorate in culorile gri si alb, la doar cativa metri de plaja nisipoasa.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Coral se afla in Skala Rachoni din Insula Thassos.


Inconjurat de verdeata si tufe de maslini, hotelul Filippos 2* este situat in satul turistic Skala Rachoni, la aproximativ 150 de metri de plaja.

Centru orasului Limenas, capitala insulei Thassos si port, se afla la 12 kilometri. Skala Prinos, al doilea port al insulei, se afla la doar 4 kilometri.

Situat intr-o zona linistita, hotelul Filippos** din Skala Rachoni, insula Thassos, reprezinta o varianta buna de cazare pentru familiile cu copii sau pentru persoanele ce cauta o locatie linistita pentru petrecerea vacantei. Construit pe o suprafata de 4000 mp  hotelul ofera momente unice de relaxare.

Hotelul a fost renovat in 2011.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Nefeli Fresh se afla in Skala Rachoni, Thassos la circa 300-400 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Vila Natasa 2*+ este situata in apropierea localitatii Pachis, la 8 kilometri fata de  Limenas. Vila se afla pe varful unui deal, la 500 de metri  pana la mare si de golful Glifoneri, cu nisip si cu pini.

Vila Natasa 2*+ din Pachis, insula Thassos, este locatia ideala pentru cei ce cauta liniste si relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Rachoni Bay Resort este amplasat chiar langa plaja, in insula Thassos. Hotelul se afla la aproximativ 900 de metri de localitatea Skala Rachoni. Limenas, capitala si portul insulei Thassos se afla la 12 kilometri.

Complexul Rachoni din Skala Rachoni, insula Thassos, este format din 2 corpuri: Hotel Rachoni Resort & Hotel Rachoni Bay.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sunrise Beach 3* este situat in statiunea Skala Rachoni, pe plaja. Portul insulei Thassos se afla la 12 kilometri iar orasul Prinos se afla la 4 kilometri.

Statia de autobuz se afla la 50 de metri de hotel.

Construit pe o suprafata de 10 acri, chiar in fata marii, hotelul Sunrise Beach 3* din Skala Rachoni, insula Thassos, beneficiaza de o plaja minutata de nisip, precum si de apa limpede si cristalina a marii Egee.

Skala Rachoni

Skala Rachoni este un sat in partea nord-vestica a insulei Thassos. Este de asemenea si port. Skala inseamna "poarta", "usa" catre sat sau "port". Este un sat linistit, ideal pentru persoanele in cautare de liniste si relaxare. Potrivit unei legende casele erau unite prin tunelui subterane cu portul. Aceste tuneluri aveau rol de securitate impotriva piratilor. In Skala Rachoni principalele ocupatii ale localnicilor sunt: cultura maslinilor, pescuitul si turismul.