Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Siviri


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Hotelul Elani Bay Resort 4* este situat pe plaja Elani, la 4 kilometri de statiunea Siviri.

Hotelul se afla 92 de kilometri de Salonic si la 75 de kilometri de Aeroportul International Makedonia.

Situat chiar pe plaja, intr-o zona linistita, hotelul Elani Bay Resort 4* din Siviri reprezinta o oaza de relaxare, pentru petrecerea de vacante minunate la malul marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Dryades*** este situat la 2 kilometri de statiunea Siviri pe un deal si are vedere panoramica spre marea Egee, golful Thermaikos si muntele Olimp. Plaja hotelului este formata din mici golfuri iar accesul se face pe niste trepte din lemn. Plaja publica se afla la aproximativ 900 de metri de hotel.

Orasul Kassandra se afla la 5 kilometri iar statiunea Kallithea la 9 kilometri. La 5 minute de hotel se afla amfiteatrul din Siviri unde, in fiecare an in perioada iunie-septembrie, are loc Festivalul din Kassandra (piese de teatru, muzica, dans, arte frumoase).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul este situat intr-o zona linistita, in statiunea Siviri, la 100 de metri de soseaua Paliuri - Kallithea. Plaja statiunii este situata la 500 de metri (7 minute de mers pe jos).

Construit pe o suprafata de 18.000 de metri patrati, hotelul Iris 3*+ din Siviri dispune de o gradina frumoasa, facilitati multiple in aer liber, personal ospitalier si toate serviciile, pentru petrecerea unei vacante relaxante alaturi de familie ori prieteni. 

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Jenny*** se afla in zona central-sudica a statiunii Siviri, la o distanta de circa 300 m. de plaja, pe un deal.

Hotelul Jenny*** se afla intr-o zona linistita, inconjurata de verdeata si munti ai statiunii Siviri din Grecia. Pozitionarea centrala a hotelului in statiune faciliteaza accesul la taverne, restaurante, magazine, baruri etc.