Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sinemorets


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Sinemorets

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Asti *** din Sinemorets este situat la circa 200 m. de plaja Butamiata, vis-a-vis de hotel Bella Vista. Pana la plaja se ajunge foarte usor. Din hotel avem o frumoasa priveliste asupra marii. In raza a 10 minute de mers de la hotel veti gasi 3 plaje spectaculoase, cea mai mare si amenajata fiind la doar 200m (plaja Butamiata). Hotelul Asti din Sinemorets reprezinta una din cele mai moderne unitati de cazare din localitate, fiind dat in functiune in iunie 2007, avand clasificare turistica de apart-hotel 3*** si restaurant 3***.

Sinemorets

     Sinemorets este o mica localitate (circa 100 locuitori permanenti) situata in extremitatea de sud a Bulgariei, la 84 km. sud de Burgas, aproape de granita cu Turcia. Sinemorets este situat la confluenta dintre munte si mare in mijlocul rezervatiei naturale Strandja, fiind un loc deosebit de pitoresc prin relief, vegetatie si frumusetea peisajului. Imbinarea intre munte, padure, coastele stancoase ale marii, intrerupte de golfuri cu apa limpede si plaje foarte curate fac ca acest loc sa aiba un farmec deosebit si unic.

         Pentru persoanele ce cunosc litoralul Romanesc, Sinemorets poate fi comparat cu statiunea 2 Mai si statiunea Vama Veche. Cei care merg aici in vacanta vor avea parte de multe zile insorite, o temperatura ridicata a marii pe o perioada lunga de timp, de liniste, frumusete, intimitate si un pesiaj marin unic in partea aceasta a Europei.

   Sinemorets dispune doar de cateva hoteluri dintre care Bella Vista si Asti sunt cele mai confortabile din zona, restul unitatilor de cazare fiind in general cazari particulare in casele locuitorilor. Cele cateva restaurante traditionale "mehana" si "Tavernele" ofera specialitati de peste si alte mancaruri traditionale bulgare.

      Sinemorets se afla in imediata apropiere a Parcului National Strandja, astfel se pot efectua drumetii si excursii, atat de-a lungul coastei Marii Negre, catre diverse plaje, cat si in padure, unde se pot explora specii foarte rare de plante si diverse vietuitoare. In imediata apropiere de Sinemorets, raul Veleka se varsa in mare, iar pe rau se pot organiza excursii, se pot inchiria barci; se pot explora golfurile si plajele mai putin cunoscute de turisti. In Sinemorets se ajunge usor cu masina sau cu transportul in comun (din Burgas sau Tsarevo). Recomandam ca fiind cea mai buna varianta accesul cu masina proprie dar trebuie mentionat ca portiunea de drum dintre Tsarevo si Sinemorets este pe langa frumusetea panoramei marine, un pic dificila de parcurs datorita ingustimi drumului care se intinde pe malul marii.

Harta:

Plaje - Sinemorets

Desi o localitate mica, Sinemorets se bucura de 3 plaje largi si impresionante, dar si de cateva plaje mai mici, la care puteti ajunge urmand indicatoarele din zona. Plajele se bucura de nisip fin, apa cristalina si o frumusete aparte, fiind situate la imbinarea Muntilor Strandja cu Marea Neagra. Micile golfulete sunt presarate pe intreaga intindere a zonei de sud a litoralului.