Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Shkorpilovtsi


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Shkorpilovtsi

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Complexul Long Beach Resort & Spa*** este situat langa plaja Marii Negre, in zona parcului natural Kamchia care include si dunele de nisip Kamchia la o distanta de Shkorpilovtsi de circa 1 km. Long Beach Resort & Spa***** este format dintr-un complex de cladiri - apartamente care se inchiriaza in regim hotelier, oferind turistilor sai cazare in apartamente moderne si confortabile, un Centru Spa bine dotat pentru liniste si relaxare, o piscina exterioara, precum si 2 restaurante, pentru un sejur linistit si relaxant pe malul Marii Negre. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Shkorpilovtsi

    Shkorpilovtsi este un satuc situat la circa 1,5 km. de cea mai lunga plaja din Bulgaria - 13 km. lungime. Practic satucul este o mica asezare bulgara. In dreptul acestei localitati, pe malul marii, au inceput sa fie construite cateva complexe hoteliere moderne care nu pot fi alaturate uneialte localitati. Deci denumirea Shkorpilovtsi se refera practic la toate unitatile de cazare situate langa plaja aferenta localitatii Shkorpilovtsi.

  Shkorpilovtsi se afla la 42 km. sud de orasul Varna (cel mai mare oras de pe litoralul bulgaresc) si 30 km. nord de orasul-statiune Byala. Numele statiunii se datoreaza fratilor Karel si Hermann Skorpil, doi arheologi de origine Ceho-Bulgara care au trait si lucrat in Varna. In apropiere de plaja, curge linistit raul Funduklijska, de-a lungul caruia se gasesc mai multe izvoare minerale, constituind astfel premisa dezvoltarii unei statiuni balneare cu servicii de inalte calitate.

        Zona este preferata de amatori de camping dar in ultimii ani numarul de unitati de cazare de confort a crescut mult si acum exista alternative pentru orice fel de gusturi. Regiunea este un exemplu excelent de regiune ecologica, care imbina plaje salbatice, padurea si raul. 

       Tot aici se afla si Institutul de Cercetari Stiintifice Shkorpilovtsi a carui constructie a inceput in anul 1980, pentru a fi terminata 3 ani mai tarziu si deschis publicului in anul 1983. Institutul de Cercetari stiintifice este situat în apropiere de plaja. Acesta dispune de un complex de laborator si o estacada de sprijin. Estacada are lungime totala de 230. m si este la 7 m inaltime fata de nivelul marii si serveste ca o platforma pentru montarea aparatelor de cercetare.

Harta:

Plaje - Shkorpilovtsi

     Shkorpilovtsi se bucura de cea mai lunga plaja din Bulgaria (13 km) care pe alocuri are si 100 m. latime,  plaja cu nisip fin, marginind diferite tipuri de paduri, oferind astfel posibilitatea de relaxare si recreere intr-un cadru unic pe litoralul Marii Negre. Plaja cuprinde varsarea in mare ai a catorva rauri si se termina in sud in Muntii Balcani (Cap Karaborun). Caracteristica principala a plajei este data de izolarea si intimitatea pe care o ofera zona, luand in considerare departarea foarte mare fata de orice alta statiune din bulgaria, precum si fata de alte localitati din acea regiune.

   Plaja Shkorpilovtsi este in cea mai mare parte o plaja salbatica, neamenajata. Zonele de plaja amenajate sunt in dreptul localitatii Shkorpilovtsi si in dreptul modernelor complexe hoteliere. 

     Raul Funduklijska curge chiar langa plaja si apusurile de soare sunt magnifice in acesta zona. Zona de-a lungul raului este bogata in ape minerale. Peisajul natural este completat armonios de Capul Cherni (Karaborun ) care se ridica la circa 80 de metri inaltime deasupra marii si este cel mai nordic punct al muntilor Balcani (in locul in care acestia se intalnesc cu marea).