Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sfantul Constantin si Elena


22 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 10 - unitati de 4 stele , 10 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Sfantul Constantin si Elena

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Astor Garden***** este o unitate de cazare noua in statiunea Sf. Konstantin & Elena, fiind construit si dat in folosinta in vara anului 2018, ofera conditii excelente de cazare, un modern centru SPA si servicii de cea mai buna categorie. Hotelul se afla la circa 150 m distanta de plaja.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

 Ensana Aquahouse Hotel & Spa***** este localizat in centrul statiunii Sf. Constantin & Elena, la circa 8 km de orasul Varna, in cel mai pitoresc colt pe malul marii.

 Ensana Aquahouse Hotel & Spa***** este cel mai nou hotel din statiune deschis in vara anului 2022, oferind turistilor sai servicii si facilitati deluxe, completat cu un Centru Spa, fiind construit pe o suprafata de 45.000 mp. Ofera mult mai mult pentru o vacanta linistita si relaxanta la malul Marii Negre. Din 2023 a devenit parte din lantul international de hoteluri Ensana - specilizat in hoteluri de SPA si tratament

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Aqua Azur**** din Sf. Constantin & Elena este pozitionat langa soseaua nationala din statiunea „Sf. Constantin si Elena”, la circa 200 m distanta de plaja. Pentru a ajunge la plaja se coboara o panta cu trepte. Construit in anul 2005, Hotelul Aqua Azur**** din statiunea Sf. Konstantin si Elena reprezinta o varianta buna de cazare pentru tarifele avantajoase de care dispune. Hotelul se bucura de o clientela fidela, care apreciaza linistea, frumoasa vedere la mare si facilitatile oferite de statiune.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Renovat recent, Hotelul Azalia Hotel&SPA**** din Sfantul Constantin si Elena este situat pe plaja, in zona de nord a statiunii (distanta fata de centrul statiunii este de circa 350 m). Azalia Hotel & SPA**** este mai mult decat un hotel, este o oaza de liniste, rasfat, confort si calitate. Hotelul reprezinta una din cele mai bune variante de cazare de pe litoralul bulgar.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Renovat in 2011, hotelul Dolphin**** din statiunea Sf. Constantin & Elena se afla la distanta de numai doar 70 m. de Marea Neagra. Hotelul este situat pe faleza, paralel cu linia tarmului, o parte din camere avand vedere la mare. Practic hotelul este situat in imediata apropiere a hotelului Dolphin-Marina, dar la altitudine mai inalta fata de acesta. Distanta hotelului fata de plaja complexului este de circa 100 m.- de la hotel se parcurge o distanta scurta pana la hotel Rubin, iar apoi se continua catre plaja privata a complexului, numita South Beach.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Estreya Palace**** din Sf. Konstantin & Elena este situat in centrul statiunii, in mijlocul mijlocului unui frumos parc natural. Distanta de plaja in linie dreapta este de circa 300 m, distanta de mers e in jur de 500 m. 

Construit in 2004, complexul de hoteluri se bucura de modificari si modernizari continuie. Incepand cu anul 2016 complexul cuprinde un modern centru SPA si de tratament balneo. In 2020 restaurantul a fost complet renovat si modernizat. Una din piscinele exterioare ale hotelului beneficiaza de ape naturale termale captate din statiunea Sf. Konstantin & Elena. Hotelul dispune de asemenea de o baza proprie de tratament.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Estreya Residence**** se afla in zona centrala a statiunii Sf. Konstantin & Elena, intr-un frumos parc natural, la circa 350 m. de plaja (in spatele hotelului Astor Garden), distanta de mers pana la plaja fiind de circa 600 m. Complexul de hoteluri Estreya Hotels pastreaza stilul arhitectonic bulgar. Construit in 2008, complexul de hoteluri se bucura de modificari si modernizari continuie. Incepand cu anul 2016 complexul cuprinde un modern centru SPA si de tratament balneo. Restaurantul a fost odernizat in 2020. Una din piscinele exterioare ale hotelului beneficiaza de ape naturale termale captate din statiune. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Koral**** din Sf. Konstantin & Elena este situat in zona sudica a statiunii, o zona foarte linistita, in mijlocul unui parc bine intretinut, la circa 500 m. de plaja.  Hotelul Koral**** s-a bucurat de renovari si imbunatatiri continuie, reprezentand o buna si accesibila varianta de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Lebed**** din Sf. Constantin & Elena este situat in mijlocul unui frumos parc natural, intretinut de complexul hotelier Grand Hotel Varna Resort&SPA, la circa 100 m. de plaja "South Beach" a complexului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Complexul hotelier Romance Family Suites ( ex Romance & Splendid Hotel&SPA ) **** se afla in zona centrala a statiunii Sf. Konstantin & Elena, la o distanta de circa 400 m. de plaja. Romance-Splendid Hotel & SPA **** a facut parte din lantul hotelier Planex Hotels si beneficiaza de modernizari si renovari anuale. Complexul este considerat a fi select, exclusivist, potrivit persoanelor care doresc rasfat, intimitate si relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Sirius Beach**** este localizat in statiunea Sfantul Constantin si Elena, pe plaja, in zona de nord a statiunii, in imediata apropiere de Sunny Day. Hotelul Sirius Beach**** beneficiaza de o pozitie foarte buna pe malul Marii Negre si exteriorul cladirii a fost renovat in 2020. Hotelul dispune de un modern centru SPA (si balneologic), precum si de o piscina exterioara cu apa termala. La acest moment numarul si varietatea procedurilor SPA sunt printre cele mai mari din statiune.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Renovat in 2015, hotelul Sveta Elena**** din Sf. Konstantin & Elena este situat la 650 m. de plaja, langa intrarea in statiune, intr-o zona linistita. Hotelul este potrivit pentru persoanele care doresc un concediu accesibil si linistit in statiune, persoane care doresc sa viziteze Bulgaria sau sa faca excursii, iesirea la drumul principal fiind foarte usoara.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Atlant*** din Sf. Constantin si Elena este situat in partea sudica a statiunii, la circa 200 m. de plaja. Hotelul Atlant*** este un butique-hotel, o afacere de familie, cu o capacitate mica de cazare, avand mare grija si atentie la toate detaliile si facilitatile hotelului. Deschis din mai 2005, hotel Atlant*** din statiunea Sfantul Constantin si Elena ofera conditii bune de cazare, camere confortabile si moderne, la tarife accesibile.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Aurora*** este situat in statiunea Sfantul Constantin si Elena, in apropiere de intrarea in statiune, la circa 700 m de plaja. Hotelul Aurora*** a fost renovat in 2018, oferind cazare in camere moderne, confortabile si spatioase. Acest hotel este potrivit pentru familiile cu copii, dar si pentru tineri, avand servicii si facilitati bune de cazare, la tarife avantajoase. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Gloria***+ se afla in mijlocul unui parc natural superb, la circa 500 m de plaja. Hotelul a fost renovat complet in 2008, dar se aduc imbunatatiri in fiecare an.

Avantajele hotelului Gloria***+ din Sfantul Constantin & Elena sunt date pe de o parte de tarifele de cazare si alimentatie accesibile, dar pe de alta parte de serviciile bune si camerele confortabile, zona linistita si aerul foarte placut al statiunii. Hotelul ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare, la tarife avantajoase. Hotelul Gloria 3* apartine de acelasi concern care administreaza si hotelurile Astera 4* (Nisipurile de Aur) si hotel Azalia 4* (Sf. Constantin si Elena) si serviciile oferite vor dori sa fie intotdeauna la cele mai inalte standarde.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Balneo - centru tratamente

Hotelul Joliot Curie*** din Sf. Konstantin & Elena este situat la circa 250 m. de plaja, in zona centrala a statiunii Sf. Constantin si Elena.

Renovat in anul 2012, reclasificat la 3*, cu numele sau complet Frederic Joliot-Curie*** este un hotel care apartine Asociatiei Oamenilor de Stiinta din Bulgaria. Hotelul se bucura de o distanta mica fata de plaja, de servicii bune si tarife avantajoase. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Boutique hotel Kristel *** este localizat la intrarea in statiunea Sfantul Konstatin si Elena, din Bulgaria, la circa 800 m. de plaja (in statiune exista trenulete de vara care va pot asigura transportul pana la plaja).

Hotel Kristel*** din Sf. Konstantin si Elena a fost construit in 2011 si reprezinta un boutique-hotel, adica o locatie cu capacitate mica de cazare dar care doreste sa impresioneze prin atmosfera sa de eleganta, rafinament si calitate. Camere mobilate cu stil, spatii comune relativ mici (restaurant, terasa, curte interioara luxurianta), creaza imaginea de intimitate, relaxare, pace si liniste. Camerele sunt dotate modern restaurantul ofera preparate culinare traditionale si dispune de meniu special pentru copii, hotelul dispune de un mic centru wellness oferind astfel un sejur linistit si relaxant.


Hotelul Primorski*** este localizat in statiunea Sf. Constatin & Elena la cativa pasi de o varietate de restaurante si locuri pentru sport si divertisment, la 120 m distanta fata de plaja.

Hotelul Primorski*** este un hotel modern ce ofera o combinatie unica intr-o locatie atractiva, arhitectura impresionanta si decoratii interioare interesante, face parte din complexul multifunctional pentru cumparaturi, servicii si divertisment - Centrul comercial „Primorski”.

Un avantaj pentru oaspeți este locatia apropiata a hotelului de centrul modern de wellness si spa „Aquahouse Thermal & Beach”. Situat la cateva minute de mers pe jos de gradina hotelului Astor Garden.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Purple Star*** se afla la 400 m de plaja si 400 m de centrul statiunii Sf. Constantin si Elena. A fost construit in 2011.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Aparthotelul Splendid*** se afla in imediata apropiere a hotelului Romance-Splendid**** din Sf. Konstantin & Elena, la circa 400 m. distanta de plaja.

Avantajul acestui aparthotel, in afara de accesul la bucatarie, este dat de faptul ca persoanele cazate in acest aparthotel pot beneficia de acces la facilitatile hotelului Romance-Splendid****, se pot rasfata in frumosul Centru SPA sau beneficia de preparate selecte servite in restaurantul hotelului. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Vega Family Hotel*** este situat in statiunea Sf. Constantin si Elena la 600 m de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Villa Aurora*** se afla in statiunea Sfantul Constantin si Elena la 500 m de plaja.

Sfantul Constantin si Elena

   Statiunea Sf. Constanrin si Elena se afla in zona de nord a litoralului bulgaresc, in imediata apropriere a orasului Varna si la doar 10 km. sud de statiunea Nisipurile de Aur. Parcuri mirifice, plaje intime ascunse intr-un sir de faleze si de golfulete mici, nisip fin si mult soare – asa poate fi descrisa in doar cateva cuvinte cea mai veche statiune a Bulgariei (anii 1908-1910). 

     Statiunea s-a dezvoltat in special datorita apelor termale din zona care ofera multiple posibilitati de tratament si de relaxare si proceduri SPA in extra-sezon. In acest fel numarul de turisti in statiune este in crestere continua, ceea ce duce la o dezvoltare continua a statiunii. In ultimii ani s-a deschis un modern centru balnear (cu multiple piscine cu ape termale), s-a construit un hotel de 5* (Astor Garden) si intreaga zona se bucura de imbunatatiri masive. Unele hoteluri se bucura de o spectaculoasa vedere la mare, in timp ce altele atrag prin calitatea serviciilor si tarife avantajoase. 

    In ultimii ani statiunea Sf. Konstantin & Elena se bucura de multiple modernizari si renovari, in dorinta de a oferi servicii complete si moderne oaspetilor sai, centre de SPA si de tratament moderne si servicii complete. Zona de plaja este marginita de faleze intarite, de un frumos port turistic (de la care pleaca zilnic croaziere pe mare sau in imprejurimi) si de frumoase terase cu vedere extraordinara la mare. In statiune exista un complex de hoteluri (cuprinse in Grand Hotel Varna) care ofera un concept deosebit, de micro-statiune, cu servicii complete: All Inclusive Premium.

     Denumirea statiunii se trage de la numele unei cunoscute manastiri din Bulgaria aflata in zona– Manastirea Sf. Constantin si Elena. Retineti ca in zilele noastre biserica manastirii a fost transformata intr-un hotel. Individualitatea statiunii este data de izvoarele cu apa minerala si termala (+36 C) care pot fi intilnite pe tarm; de centru balneologic renumit; de parcul de o frumusete aparte cu stejari seculari si, nu in ultimul rand, de panorama splendida oferita de golfulete. Din acest motiv multe persoane care vin la aceasta statiune cauta relaxare, tratament si odihna. In afara piscinei termale a statiunii veti gasi si bazine pentru copii cu apa minerala terapeutica. 

   Statiunea Sf. Constantin si Elena este considerata perfecta pentru un concediu linistit, in care se poate imbina placutul cu utilul: tratamentul si proceduri SPA cu diverse activitati sportive de vara: minigolf, echitatie, tir cu arcul, biciclete, yachturi, schi nautic, banane, schi-jet, biciclete de apa. 

    Va puteti petrece timpul liber in cateva restaurante, pub-uri, cafenele, pizzerii, patiserii si baruri. Printre cele mai cunoscute citam: “Manastyrska Izba” – casa manastirii, “Bulgarska Svadyba” – nunta bulgara, si restaurantul de pe malul marii – amenajat in forma unui vapor vechi. In aceasta statiune va puteti bucura de plimbari romantice pe faleza golfuletelor, puteti sa va bucurati de scufundari (inclusiv scubadiving). Merita vizitat turnul cu ceas.

Harta:

Plaje - Sfantul Constantin si Elena

     Statiunea este destul de intinsa si zona de nord a plajei din Sf. Constantin si Elena este complet diferita de zona de sud. In extremitatea nordica veti regasi statiunea Sunny Day, o fasie de plaja destul de lata cu intrare relativ rapida in mare. Apoi se perinda un sir de golfulete cu nisip fin si “marginile golfuletelor” date de formatiuni pietroase. Majoritatea plajelor se bucura de nisip fin, curatenie si discretie, multitudine de piscine langa plaja. In zona de sud a statiunii veti regasi complexul Grand Varna care dispune de o mica plaja de nisip si un romantic port turistic. 

    Particularitatea statiunii Sf. Constantin si Elena este data de multiplele izvoare geotermale care se varsa in mare si imbogatesc proprietatile curative ale marii.