Oferte Litoral 2023 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking Vara 2023

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2023

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sarande


9 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Complexul Bougainville Bay Resort Spa **** este format din mai multe cladiri, construite in panta, cu o vedere spectaculoasa asupra Marii Ionice din Sarande. Hotelul este situat in varful pantei, sa spun asa, iar vilele tip bungalow sunt imprastiate de o parte si de alta a micului golf din zona. Complexul Bougainville Bay**** este una din cele mai noi unitati de cazare din Sarande, Albania (ridicat in 2015-2016), avand camere moderne si confortabile, piscine tip infinity si vedere foarte frumoasa catre Marea Ionica.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Butrinti***** este unul din cele mai vechi din Albania, cu siguranta printre primele ridicate in zona de sud a litoralului albanez  avand traditie bogata in domeniul turistic. Hotelul a fost renovat si modernizat de mai multe ori in decursul anilor.Hotelul Butrinti**** este situat in zona central-sudica a orasului Sarande, aproape de plaja (al doilea rand de hoteluri).


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Santa Quaranta Premium Resort ***** se afla in extremitatea de sud a orasului Sarande din Albania, pe malul marii. Inaugurat in 2015 complexul Santa Quaranta**** este unul din cele mai moderne si frumoase din zona Saranda, situat pe malul Marii Adriatice. Denumirea hotelului (care in limba romana semnifica 40 de sfinti) reprezinta practic traducerea numelui orasului Sarande din Albaneza. Locatia retrasa si selecta in zona de sud a orasului Sarande, servicii de calitate si camere confortabile, servicii premium in Sarande, Albania.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Demi**** din Sarande, Albania, este situat la plaja, in imediata apropiere a Marii Ionice, beneficiind de un frumos ponton dar si o mica zona de plaja privata. Hotelul se afla in oras, la maxim 1 km. de zona centrala a orasului Sarande. Hotelul Demi**** din Sarande este unul din cele mai moderne si frumoase hoteluri din zona de sud a litoralului albanez. Camere luxuriante, cu o splendida vedere la Marea Ionica, atmosfera prietenoasa si romantica, selecta si relaxanta, apa curata a Marii Ionice si serviciile de calitate au consacrat hotelul Demi**** in elita unitatilor de cazare din Sarande, Albania.  


Hotelul Oasis**** Sarande ,reprezinta un din cele mai frumoase, spectaculoase si moderne unitati de cazare din orasul-statiune Sarande, beneficiind de o superba vedere la Marea Ionica, camere confortabile si mobilate cu gust, personal amabil si servicii bune oferite de catre hotelier. Acest hotel este una din cele mai bune variante de cazare din zona de sud a Albaniei, Hotelul Oasis**** din Sarande se afla extremitatea sudica a orasului-statiune Sarande, langa soseaua principala, pe o colina, cu o vedere spectaculoasa asupra Marii Ionice si a orasului Sarande. Distanta fata de mare este de sub 100 m. in linie dreapta, dar distanta de parcurs catre plaja este ceva mai mare.


Hotelul Brilant*** se afla la o distanta de circa 100 m. de plaja, in zona de sud a orasului Sarande din Albania.

 

Hotelul Brilant*** din Sarande este un hotel modern, confortabil si cu servicii excelente la tarife avantajoase. Camere moderne si confortabile. Hotelul este destul de popular si apreciat in statiune. Apropierea de mare dar si de zona centrala a orasului sunt avantajele hotelului Brilant*** din Sarande, Albania.

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Epirus*** din Sarande se bucura de o frumoasa pozitionare in imediata apropiere a plajei (circa 50 m.), avand multiple tipuri de camere confortabile si luminoase. Unele camere ofera balcon sau terasa cu o vedere excelenta asupra Marii Ionice si a insulei Corfu. Sarande este una din cele mai frumoase, spectaculoase si apreciate statiuni de pe litoralul albanez. Hotelul Epirus*** se afla in zona central-nordica a orasului Sarande, la circa 50 m. de plaja (in panta), majoritatea camerelor beneficiind de o frumoasa vedere la mare.


Hotelul Porto Eda*** este situat in zona centrala a orasului Sarande, in imediata apropiere a portului vechi si a promenadei. Hotelul Porto Eda*** din Sarande este o varianta romantica de cazare, cu o vedere splendida la Marea Ionica, chiar in zona centrala a orasului Sarande, la mica distanta de restaurante, baruri, cafenele. O varianta accesibila de cazare, relaxanta si intima, in Albania. 


Apartamentele Romario sunt situate in zona de sud a orasului Sarande, in imediata apropiere a marii, avand o vedere spectaculoasa asupra Marii Ionice. Apartamentele Romario reprezinta o varianta de cazare buna, foarte aproape de mare, situate intr-o zona spectaculoasa din Sarande, dar mai stancoasa. Accesul la chicineta si conditiile de cazare bune, la tarife accesibile, au confirmat aceasta unitate de cazare din Albania, Sarande. 

Sarande

Sarande (Saranda) este un orasel-statiune (37.000 loc) situat in extremitatea de sud a litoralului Albanez, foarte aproape de granita cu Grecia. Tradus din limba greaca Sarande inseamna “40”. Plajele sale de nisip sunt scaldate de Marea Ionica iar in fata statiunii se afla frumoasa insula greaca Corfu spre care circula constant ferryboat-uri care fac legatura intre cele doua destinatii. Statiunea Sarande este varianta ideala pentru un sejur calm, linistit, spectaculos si accesibil la Marea Ionica.

Orasul-statiune a fost colonie greaca si principalul punct de interes turistic al statiunii sunt Ruinele Orasului Antic. De asemenea in orasel se poate vizita Muzeul Etnografic, un complex de SInagogI din zona centrala a oraselului. Ruinele orasului Antic Butrint fac parte din patrimoniul UNESCO si reprezinta o rezervatie - muzeu arheologic, care cuprinde portile si zidurile orasului, bai si teatrul, aviaduct roman, castele, vile si biserici. In localitatea ShenKol se afla o interesanta biserica antica. De asemenea in zona se pot vizita cateva pesteri (Konispol) dar si renumotul si spectaculosul izvor “Ochiul Albastru”.

Castelul bizantin Lekursi a fost ridicat la sfarsitul secolului XV si strajuieste deasupra Sarandei, oferind o vedere panoramica spectaculoasa. Castelul se poate vizita si cuprinde un restaurant. In apropierea statiunii Saranda se afla si localitatea Finiq care adaposteste ruinele celei mai mari Acropole construite vreodata – cuprinsa in Parcul Arheologic Finiq. De asemenea se pot vizita ruinele Manastirii celor 40 Sfinti – Bashkia Daranda.

In localitatea Mesopotam se poate vizita Manastirea Sf. Nicolae.

Chiar daca distanta fata de capitala Albaniei este relativ mica (200 km.) nu recomandam deplasarea individuala intre cele doua orase, deoarece legaturile pentru transportul in comun sunt aproape inexistente (taxiul fiind recomandat). Statiunea ofera o varietate destul de mare de restaurante si baruri, dintre care mentionam Taverna Beqo cu produse traditionale albaneze; dar si Restaurant Limani cu produse pescaresti delicioase, hoteluri si pensiuni moderne si accesibile.

 

Recomandam sa faceti o calatorie pana la Ksamil pentru a va bucura de una din cele mai frumoase plaje din zona si sa puteti innota pana la insula Ksamil din imediata apropiere a plajei.

De asemenea va recomandam o plimbare pana la satucul Lukove de pe malul marii cu o frumoasa plaja – o varianta mai putin aglomerata decat celelalte plaje, izolata si spectaculoasa.

Situat in zona de nord al regiunii Saranda plaja Borshi este supranumita si “Perla Albaniei de Sud” si vizitatorii se pot bucura si de un castel, moschee si pot vedea o Madrasa (scoala islamica). Lungimea plajei este de circa 5 km. fiind una din cele mai mari plaje din Marea Ionica.

De asemenea se recomanda vizitarea zonei Himare situata intre Vlora si Saranda avand frumoase plaje de nisip strajuite de munti.