Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sarafovo


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Sarafovo

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Atlantis*** este situat in statiunea Sarafovo, la doar 100 m de plaja, 10 minute de centrul orasului Burgas si 5 minute de aeroport.

Deschis in anul 2008, Hotelul Atlantis ofera conditii foarte bune de cazare, fiind in principal recomandat pentru distractie si recreere. Este, de asemenea, o locatie potrivita pentru conferinte, seminarii, simpozioane, nunti sau seminarii. Este locul perfect pentru persoanele care apreciaza serviciile de calitate si confortul modern.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Sarafovo

        Sarafovo este unul dintre cele mai noi cartiere ale orasului Burgas, cel mai mare oras din sud-estul Bulgariei (centru turistic si comercial al zonei). Sarafovo mai este denumit si “Beverly Hills-ul Bulgaresc” pentru ca este locul preferat de locuit al persoanelor instarite ale orasului, aici intalnindu-se cele mai frumoase case.

          Cartierul este situat la 10 km nord de centrul orasului Burgas si are o populatie de aproximativ 4000 locuitori in peste 1300 de case. Pozitia sa pe un deal al coastei Marii Negre ofera o panorama deosebita asupra Golfului Burgas si asupra oraselor Pomorie si Sozopol. Dispune, de asemenea de o plaja cu nisip fin.

          Combinatia excelenta intre mare, soare si conexiunile convenabile de transport au facut din Sarafovo o statiune atractiva. Numarul de hoteluri si spatii de cazare creste de la un sezon la altul. Acest lucru ofera turistilor posibilitatea de a petrece vacante de neuitat la malul Marii Negre. Turismul este principala activitate a localnicilor pe timpul verii, numarul populatiei crescand la 10.000 locuitori. Un alt avantaj il reprezinta Aeroportul Burgas care se afla la mai putin de 1 km distanta, precum si statiunea Pomorie la doar 7 km. departare. In viitor se va construe un port modern de yahturi, lucru care va creste calitatea serviciilor oferite de statiune.

Harta:

Plaje - Sarafovo

Plaja din regiunea Sarafovo este de nisip, fiind partial amenajata. Pe plaja sunt mai multe diguri care protejeaza zona de valuri si curenti puternici.