Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

San Jose


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 3 stele


Hotelul Barcelo Pueblo Ibiza*** este situat la 300 m de plaja d’es Torrent si la 10 minute cu masina fata de cele mai bune plaje si golfuri din Ibiza (Playas de Compte, Cala Tarida, Cala Bassa), intr-o zona privilegiata, de unde se pot contempla cele mai frumoase apusuri din intreaga insula. Aeroportul se afla la 18 km de hotel, iar accesul catre acesta este foarte facil.

Hotelul Barcelo Pueblo Ibiza***, situat la 300 de plaja d’es Torrent in San Jose, in apropiere de statiunea San Antonio (Ibiza), impresionaeaza prin calitatea facilitatilor si serviciilor sale, prin programul complet de animatie si prin ambianta placuta si peisajele cu care va intampina. Hotelul ofera serviciul de all inclusive.

San Jose

San Jose (oficial, în catalana, Sant Josep de sa Talaia) este un oras de coasta, de pe insula Ibiza, în comunitatea autonoma Insulele Baleare.

Orasul corespunde vechii jurisdictii create dupa recucerirea din 1235, zona care i-a fost repartizata lui Guillem de Montgrí. Zona era cunoscuta la musulmani drept Algarb.

Odata cu decretul din 1716, se elimina organizatiile teritoriale, intreaga insula trecand sub administratia primariei municipiului Ibiza.

În 1812, teritoriul este reaorganizat, fiind creata municipalitatea San José Obrero. Odata cu legea 3/ 1986, privind standardizarea lingvistica a Insulelor Baleare, se revine la toponimia originala. În anul 2000 se revine la impartirea traditionala a zonei.

San Jose este format din mai multe sate, dintre care cele mai mari sunt: Sant Josép de sa Atalaia, Sant Augustí des Vedrá, Es Cubells, Cala de Bou, Port des Torrent, Sant Jordi de ses Salines si Playa den Bossa.

Exista, de asemenea, mai multe plaje, cum ar fi: Cala Tarida, Cala Conta, Cala Bassa, Cala Vedella, Ses Salines, Playa den Bossa, Cala Yundal, Sa Caleta si multe alte golfuri mai mici.