Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Samara

Samara


Balchik, Bulgaria

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

Construit in 2019, hotelul Samara*** din Balchik reprezinta o unitate de cazare moderna si confortabila, primitoare si accesibila, fiind situata la doar 100 m de plaja si 200 m de centrul orasului. Hotelul dispune de piscina exterioara si un modern restaurant, fiind situat in apropiere de centrul orasului Balchik.

Adauga la Hoteluri Favorite

EXTERIOARE HOTEL

EXTERIOARE HOTEL - Samara, Balchik, Bulgaria

EXTERIOARE HOTEL

GALERIE
EXTERIOARE HOTEL - Samara, Balchik, Bulgaria

CAMERE, STUDIO, APARTAMENTE

GALERIE
CAMERE, STUDIO, APARTAMENTE - Samara, Balchik, Bulgaria

 - Samara, Balchik, Bulgaria

 - Samara, Balchik, Bulgaria

 - Samara, Balchik, Bulgaria

 - Samara, Balchik, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

Super Oferta Iunie Plaja.ro

Reduceri hotel + Reducere Plaja.ro ! Toate reducerile sunt calculate si incluse deja in tarifele afisate pentru rezervari pana la 30.06. Avans 20 % si diferenta pana la 21 zile inainte de data cazarii !

Servicii de cazare

Hotelul Samara*** din Balchik reprezinta o cladire de 4 etaje care dispune de lift. Capacitatea de cazare este de 32 camere duble, studio si apartamente, avand si camera pentru persoane cu handicap.

Camerele duble sunt spatioase, avand circa 25 mp si fiind dotate cu aer conditionat, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV, telefon, minibar, internet (LAN, WiFi), balcon, pat suplimentar, podea acoperita cu parchet.

Camerele tip studio sunt mai spatioase (35 mp) si dispun de aer conditionat, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV, telefon, minibar, internet (LAN, WiFi), balcon, pat suplimentar, chicineta (toaster, fierbator electric), podea acoperita cu parchet.

Apartamentele cu un dormitor au suprafata de circa 55 mp si dispun de sufragerie (canapea extensibila), aer conditionat, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV, telefon, frigider, internet (LAN, WiFi), balcon, chicineta (toaster, fierbator electric), podea acoperita cu parchet.

Apartamentele cu 2 dormitoare sunt de circa 75 mp, dispun de 2 dormtitoare, canapea extensibila, aer conditionat, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV, telefon, frigider, internet (LAN, WiFi), balcon, chicineta (toaster, fierbator electric), podea acoperita cu parchet.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotelul Samara*** din Balchik dispune de urmatoarele servicii si facilitati:

  • resturant principal, scaune inalte pentru copii, mic dejun si cina bufet
  • piscina in aer liber (6x12m) cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina
  • internet in spatiile comune
  • loc de joaca copii
  • seif, room-service
  • spalatorie, schimb valutar
  • rent-a-car
  • parcare

Accesul cu animale de companie permis (contra cost).