Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Salou


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Salou

FACILITATI: Fitness

Hotel California Palace**** este situat in statiunea Salou, la 500 de metri de plaja, in zona comerciala a statiunii, cu magazine, cafenele, baruri restaurante si discoteci.


Hotelul California Palace****, inaugurat in iunie 2003, este o varianta foarte buna de cazare in Salou, ideal atat pentru cei care sunt interesati de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc sa se bucure de parcul tematic Port Aventura.


FACILITATI: Fitness

Hotelul Sol Costa Daurada**** este situat in statiunea Salou (Costa Dorada), la 900 m de una dintre cele mai frumoase plaje din zona si la 800 m de parcul tematic Port Aventura.

Hotelul Sol Costa Daurada**** din Salou este o varianta foarte buna de cazare in special pentru cei interesati de parcul tematic Port Aventura.


FACILITATI: Piscina copii, Fitness

Hotelul Belvedere*** este situat chiar langa parcul de distractii Port Aventura, in centrul statiunii Salou si la numai 5 minute mergand de plaja.

Hotelul Belvedere***, situat chiar langa parcul de distractii Port Aventura din Salou, este o varianta buna de cazare pentru cei interesati in special de acest parc.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness

Hotelul California Garden*** este situat in noua zona turistica si comerciala din Salou, la 150m de Piata Europa si 350m de plaja Levante. In plus hotelul se afla aproape de centrul statiunii si de parcul tematic Port Aventura.  

Hotelul California Garden***, renovat total in anul 2007, din Salou este o varianta buna de cazare atat pentru iubitorii de soare si plaja, cat si pentru cei care vor sa petreaca o zi de neuitat in parcul tematic Port Aventura.

Salou

Salou s-a transformat, prin propriile-i merite, intr-unul dintre principalele centre turistice ale coastei Dorada (Spania). De-a lungul intinsului sau litoral, protejat de Capul Salou, plajele alterneaza cu golfuri cu nisip fin, care se bucura de o clima exceptionala si ofera o multitudine de posibilitati de petrecere a timpului liber. Marea faleza Les Palmeres este unul dintre locurile emblematice ale localitatii taragoneze. Imprejurimile localitatii permit descoperirea unor peisaje nemaipomenite sau petrecerea unei zile de neuitat in parcul de distractii Universal’s Port Aventura. Salou se bucura deasemenea de un port sportiv de unde nu lipsesc posibilitatile de practicare a sporturilor nautice.

 

Harta:


View Salou in a larger map

Plaje - Salou

 

1.           Llevant este una dintre cele mai cunoscute plaje ale costei Dorada. Formata din nisip fin auriu, are o lungime de 1200m si o latime de 70m, iar valurile sunt linistite. Are ca dotari: dusuri, sezlonguri, mai multe parcari spatioase, un parc de distractii. Exista deasemenea o faleza maritima cu tot felul de restaurante si magazine, inconjurate de palmieri. Pe plaja se practica tot felul de sporturi.

2.          Ponent, situata de partea opusa clubului nautic, se bucura de toate dotarile necesare. In spatele plajei este un mic parc pentru copii, cu palmieri, in spatele caruia se afla faleza maritima cu o multime de restaurante si magazine. Nisipul plajei, auriu fin, este de foarte buna calitate (1200m – lungime, 33m – latime), apa este foarte limpede, valurile sunt domoale; pe plaja exista un post de prim-ajutor.

3.          Llarga una dintre cele mai atractive plaje din Salou, este formata din pietris marunt (600m – lungime, 30m – latime), este destul de linistita. In spatele plajei, este o padure de pini marini, exista hoteluri si de o parte si de alta a acesteia. Se poate practica parasailing-ul.

Obiective culturale:

Monumente arhitectonice: Torre de Cal Bonte, Torre Vella.