Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sahl Hasheesh


8 - unitati de cazare

7 - unitati de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Albatros Citadel Sahl Hasheesh 5* ex. Citadel Azur este localizat, aproape de mare,  la 30 de km de aeroportul din Hurghada.

 Hotelul Albatros Citadel Sahl Hasheesh 5* este o locatie excelenta pentru toata familia, aproape de mare.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Baron Palace Sahl Hasheesh***** este localizat la 17 km de Aeroportul International Hurghada, la 20 km de centrul statiunii Hurghada, pe malul marii.

Hotelul Baron Palace Sahl Hasheesh***** fin situat in Sahl Hasheesh Bay a fost construit in anul 2014 si este un paradis izolat ce se intinde pe o suprafata de 100.000 mp, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Gravity Sahl Hasheesh***** ex. Ocean Breez este localizat la 25 km de Aeroportul International Hurghada, la 28 km de orasul Hurghada, in Golful Sahl Hasheesh in apropiere de plaja nisipoasa a Marii Rosie.

Resortul Gravity Sahl Hasheesh***** s-a deschis in iarna anului 2018 si dispune de o suprafata de 12 hectare din care 80% din suprafata aceasta este ocupata cu zona de piscine si gradina, spatii verzi, iar 20% din suprafata este ocupata cu o cladire principala cu 6 etaje, bungalow-uri si suite, moderne si confortabile, oferind turistilor sai o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Jasmine Palace Resort & Spa 5* este localizat la 12 km de Aeropotul International Hurghada, la 15 km de noul port de agrement si la 18 km de Insula Giftun, pe plaja Marii Rosii.

Hotelul Jasmine Palace Resort & Spa 5* dispune de camere confortabile, plaja privata, restaurant cu preparate culinare traditionale, pentru un sejur linistit si relaxant. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Sunrise Romance Resort Sahl Hasheesh***** este localizat la 24 km de Aeroportul International Hurghada, la 19 km de centrul statiunii Hurghada, aproape de plaja.

Hotelul Sunrise Romance Resort Sahl Hasheesh***** situat in cea mai noua statiune din Hurghada, Sahl Hasheesh dedicat adultilor, ofera servicii si facilitati de lux intr-o atmosfera linistita pentru o vacanta de vis.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Old Palace Resort Sahl Hasheesh 5* este localizat la 25 km distanta de aeroportul din Hurghada,  pe o suprafata de 62 mii m², in apropiere fiind unele dintre cele mai frumoase plaje nisipoase de la malul Marii Rosie.

Avand aspect de palat, cu un peisaj impresionant de piscine, cascade si o vedere spre mare deosebita Hotelul Old Palace Resort Sahl Hasheesh 5* inspira caldura si ospitalitate egipteana.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5* este localizat la 14 km sud de statiunea Hurghada, aproape de plaja.

Locatia aproape de plaja, atmosfera moderna precum si facilitatile numeroase oferite de Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5* sunt combinatia ideala pentru o vacanta reusita.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Complexul Jungle Aqua Park 4* este localizat la 13 km distanta de centrul statiunii Hurghada si la 10 km de Aeroportul International Hurghada, in a treia linie de plaja (la aproximativ 1 km).

Complexul Jungle Aqua Park 4* prin cele 33 de piscine si 35 de tobogane cu apa, satisface toate gusturile turistilor atat ale celor dornici de adrenalina cat si ale celor dornici de relaxare la plaja.

Aqua Park

Sahl Hasheesh

Altitudine: 0m

Harta: