Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Puerto de la Cruz


10 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 7 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Best Semiramis este situat in zona rezidentiala "La Paz" in Puerto de la Cruz, Tenerife.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Botanico***** este situat in Puerto de la Cruz, la 1.5 km de plaja, la 2 km de parcul Loro si la 20 km de aeroportul international Los Rodeos (Tenerife Nord), bucurandu-se de o panorama impresionanta.

Hotelul pune la dispozitia clientilor sai un serviciu gratuit de autobuz catre si dinspre plaja.

Hotelul Botanico*****, din Puerto de la Cruz (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante, in conditii de lux.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Alua Tenerife **** este localizat la 20 de minute de mers cu masina de aeroportul Tenerife Sur si la 5 minute de mers cu masina de parcul Loro, la 100 m de plaja Jardin. 

Hotelul  Alua Tanerife (ex Turquesa Playa) este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Puerto de la Cruz, construit in 1996 si dispune de 5 etaje si 6 lifturi, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Be Live Experience Orotava este situat in statiunea Puerto de la Cruz, inconjurat de plaje cu nisip vulcanic si de gradini, ideal pentru familii. Oaspetii hotelului se pot bucura de un complex de piscine naturale (Lago Martinez) situat la 200 metri de hotel.


FACILITATI: Piscina exterioara incalzita

Hotelul Catalonia Las Vegas**** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, langa lacul Mariantez, chiar in central orasului Puerto de la Cruz, bucurandu-se de o panorama impresionanta catre varful muntelui Teide sau catre ocean. Centrul vechi al orasului si cheul pescadoarelor se afla la numai cateva minute distanta de mers pe jos, iar aeroportul Los Rodeos (Tenerife Nord) la numai 30 km.

Hotelul Catalonia Las Vegas****, situat pe malul marii in Puerto de la Cruz (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H10 Tenerife Playa**** este situat la 50 de metri de plaja, in fata cunoscutului lac Mariantez, in frumoasa statiune Puerto de la Cruz. In apropierea hotelului se afla cel mai important centru comercial din Puerto de la Cruz.

Hotelul H 10 Tenerife Palya****, situat la 50 m de plaja in Puerto de la Cruz (Tenerife, Insulele Canare), ofera toate facilitatile necesare petrecerii unei vacante relaxante, la malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara incalzita

Hotelul Puerto Palace****  este localizat la 1.5 km de Gradina Botanica si Loro Park, la aproximativ 1 km de plaja Playa Jardin.

Hotelul Puerto Palace**** situat in partea de nord a insulei Tenerife, in zona Puerto de la Cruz, la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orasului, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati conform raportului calitate/pret, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Sol Costa Atlantis & Spa**** este localizat la 3 km de parcul tematic Loro Parque si la 150 m de complexul de piscine Lago Martianez, la 50 m de plaja Martianez.

Hotelul Sol Costa Atlantis & Spa**** situat in centrul orasului, in apropiere de magazine, baruri si cafenele, pune la dispozitia turistilor sai un Centru Spa foarte bine dotat situat la etajul 14 cu o vedere spectaculoasa la mare, ce ofera circuit termal, precum si restaurant tip buffet cu preparate traditionale la cina, pentru o vacanta lonistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul TRH Taoro Garden**** este localizat la 21 km de aeroportul Tenerife Nord, la 41 km de aeroportul Tenerife Sud, la 1 km de Lacul Martianez, la aproximativ 800 m de Plaza Charco. 

Hotelul TRH Taoro Garden**** situat la 400 m de Parcul Taro, intr-o zona linistita in Puerto de la Cruz, fiind complet renovat in 2017, recomandat cuplurilor pentru o vacanta linistita si relaxanta.


Hotelul Sol Puerto de la Cruz Tenerife*** este localizat in centrul statiunii turistice Puerto de la Cruz, in nordul Insulei Teberife, la 150 m distanta de Playa Jardin.

Hotelul Sol Puerto de la Cruz Tenerife*** situat in apropiere de Plaza del Charco, micul port pescaresc, la cateva minute de piscinele Martianez si Parcul Loro, pune la dispozitia turisilor sai restaurant, piscina exterioara si o zona de gradina, pentru o vacanta linistita si relaxanta.