Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Psakoudia


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Elinotel Sermilia Resort (ex Cronwell Resort Sermilia) 5* este situat langa plaja, in statiunea Psakoudia, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki.

Hotel nou, constructie 2015, Cronwell Resort Sermilia 5* din Psakoudia reprezinta maximum de confort si eleganta, pentru relaxare si destindere la malul marii, impreuna cu prietenii sau familia.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Philoxenia **** se afla situat la 150 de metri de plaja, in statiunea Psakoudia, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki.

Hotelul Philoxenia din Psakoudia (fostul Philoxenia Bungalows) a fost renovat integral in 2018 si reclasificat  la 4 stele, reprezinta varianta ideala de petrecere a vacantei, datorita raportului foarte bun calitate - pret.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Melissa Gold Coast** este situat in statiunea Psakoudia, la 100 de metri de plaja. 

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic se afla la 75 de kilometri.

Hotelul Melissa Gold Coast** din Psakoudia este destinat tuturor grupurilor de varsta, datorita distantei de doar 100 de metri pana la plaja si a padurii de pin din apropiere, creand o atmosfera linistita si placuta.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Psakoudia

Diversitatea localitatii copleseste vizitatorii, peisajul semanand cu un puzzle, iar fiecare detaliu devine o piesa care contribuie cu culoarea sa la componenta peisajului. Cea mai fascinanta experienta, probabil, pentru vizitatorii din Halkidiki este turul de la Saint Termeni care se face cu barca.

Obiective timp liber:

Festivalurile Kassandra, Moudania si Sani au loc in fiecare an in perioada iulie-august. Festivalurile includ reprezentari de teatru, concerte si o multime de alte evenimente care fac serile deosebit de interesante pentru vizitatorii care sunt interesati de arta.
Festivalul Saint-Mama, care are loc in fiecare an in prima saptamana din septembrie, este cel mai mare festival din Grecia. Cu toate acestea, exista multe festivaluri care au loc pe durata intregului sezon de vara in satele din aceasta regiune.
Scufundari - pentru fanii de scufundari, exista un centru de scufundari, pentru cei ce vor sa se bucure de frumusetile golfului Sithonia.
Golf - la 30 km de statiune se afla Porto Carras, unde exista teren de golf cu 18 gauri, de care se pot bucura atat amatorii si cat si profesionistii.