Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Primorsko


20 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 10 - unitati de 4 stele , 5 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Primorsko

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Belvedere***** se afla in Primorsko, la 200 metri distanta de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2021.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Perla Beach Luxury***** se afla in Primorsko, la 50 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Perla Royal***** se afla in Primorsko, aproape de plaja. Hotelul este despartit de plaja de un rau. Combinatia de rau, mare si nisip face din Perla Royal o detinatie unica pentru recreere.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Cinema**** se afla in Primorsko, la 200 metri distanta de plaja. Hotel Cinema si-a deschis portile pentru turisti in anul 2021.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Forest Beach**** este localizat in centrul Satului de vacanta Primorsko Club, la aproximativ 150 m distanta fata de plaja Marii Negre.

Hotelul Forest Beach**** din statiunea Primorsko se deschide in vara anului 2014, oferind turistilor sai cazare in studiouri si apartamente dotate cu echipamente de ultima generatie, pentru o vacanta relaxanta si linistita.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Jeravi se afla in statiunea Primorsko, la 150 metri distanta de plaja. Hotelul este situat intr-o zona linistita pe o suparfata de 11 acri.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotel Les Magnolias**** se afla in orasul Primorsko, la o distanta de circa 200 m fata de plaja din sudul orasului.

Hotelul Les Magnolias din Primorsko a fost deschis in anul 2003 si renovat in anul 2009, in prezent fiind clasificat la 4 stele.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Perla Beach se afla in Primorsko, la 50 metri distanta de plaja.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Perla Sun Beach**** (fost Perla Sun Park & Spa) se afla in Primorsko. Hotel Perla Sun Beach este separat de plaja de raul Diavolului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Plamena Palace 4* din Primorsko este situat in zona de nord a statiunii, ( cea mai linistita)  in apropiere de zona comerciala, la circa 150 m. de plaja.

Plamena Palace 4* dispune de serviciile si facilitatile petrecerii unui frumos sejur la mare, a unui eveniment personal sau a unei conferinte de afaceri. Cazarea se face in camere confortabile, serviciile sunt ireprosabile si tarifele sunt accesibile. Hotelul a fost renovat complet in 2006. Hotelul ofera la comercializare propria marca de bere si servicii de buna calitate!


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotel Primorsko del Sol**** este situat in statiunea Primorsko la 100 m de plaja.

Construit in anul 2008, Hotel Primorsko Del Sol (fostul Grand Hotel Primorsko 5 * pana in 2016 ) **** ofera conditii bune de cazare si este situat foarte aprope de plaja. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Siena Palace**** se afla in zona central-nordica a  orasului Primorsko, in vecinatatea altor hoteluri selecte din statiune. De la hotel se ajunge cu usurinta la plaja, traversand dunele de nisip (circa 400 m. distanta fata de mare). Hotelul se afla in zona diverselor restaurante, buticuri, taverne si magazine.

Primorsko este un orasel mic in zona de sud a litoralului bulgaresc, un orasel care in perioada 2009 - 2016 si-a schimbat complet imaginea si a inceput sa fie foarte cautat de catre turisti datorita conditiilor foarte bune de cazare (multiple hoteluri noi cu servicii de calitate) si a tarifelor inca accesibile. Avantajul localizarii in zona de sud este dat de numarul mai mare de zile senine, mai multe zile insorite si calduroase, un sezon estival prelungit.

Hotelul Siena Palace**** este printre ultimele aparitii de lux din statiune. Hotel construit si inaugurat in 2016, acesta ofera cazare in camere de lux, spatioase si confortabile, oferind facilitati multiple pentru toate gusturile - atat pentru familii cu copii, cat si pentru oamenii de afaceri. Veti gasi la Siena Palace**** din Primorsko, Bulgaria, premisele petrecerii unui concediu de neuitat, select si odihnitor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sunrise**** se afla in statiunea Primorsko la 650 m de plaja si 550 m de centrul statiunii.

Hotelul a fost construit in 2008 si renovat in 2019.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Belitsa*** din Primorsko este situat la 400 m de plaja, la 300 m de centrul statiunii. Hotelul a fost renovat in 2019.


Hotelul Orios*** din Primorsko a beneficiat de renovari integrale in 2018. Hotelul se afla la circa 200 m de dunele de nisip si circa 450 m. de linia marii. Hotelul beneficiaza de conditii bune de cazare si tarife atractive.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Perla Plaza*** se afla in Primorsko, la 180 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Aparthotelul Prestige City II*** este situat la 70 metri de plaja si la o distanta de 1.5 km fata de centrul orasului Primorsko.

Construit in anul 2008, Aparthotelul Prestige City II*** din Primorsko este un complex de lux, care impreuna cu serviciile SPA oferite pot crea un sejur de neuitat si plin de relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Queen Nelly*** este localizat in statiunea Primorsko, la 200 m de centrul statiunii si la aproximativ 120 m distanta de plaja principala.

Hotelul Queen Nelly este catalogat la 3* si ofera turistilor sai cazare in camere standard si luxury, piscina in aer liber sezoniera, precum si restaurant propriu cu preparate culinare traditionale pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Teren Sport

Vilele Holidays** sunt situate in statiunea Primorsko la 500 m fata de plaja si 2 km de centrul statiunii, intr-un cadru natural extraordinar.

Vilele Holidays** ofera conditii si servicii bune de cazare, fiind complet renovate in 2006.


FACILITATI: Teren Sport

Vilele Ropotamo** sunt situate in statiunea Primorsko de la 300 m. fata de plaja.

Vilele Ropotamo** ofera conditii si servicii bune de cazare, fiind complet renovate in 2006. Vilele ofera cazare intr-un cadru de vis, intr-o zona foarte linistita si pitoreasca de la inceputul parcului national Strandja.

Primorsko

     Primorsko este un orasel situata la 52 km. sud de Burgas. Un satur pescaresc care in timp s-a dezvoltat si modernizat, avand mai multe stadute si ales, un centru al orasului cu tarife mai mult decat accesibile, multiple buticuri, terase, cofetarii si restaurante, amintind oarecum de Eforie Nord. Primorsko este un orasel surprinzator de placut, cu o frumoasa faleza betonata care practic imbraca orasul si creaza o atmosfera romantica, minunata si de vacanta. Oraselul Prinorsko are doar trei mii de locuitori, si un port mic. In ultimii ani in oras au fost modernizate multiple zone comune, a fost intarita faleza si s-au creat mai multe posibilitati de distractie, printre care merita mentionat si Aquapark-ul AkvaPlanet.

      Situat la 52 km. sud de Burgas, orasul Primorsko se asterne pe un cap care patrunde in mare intre Golful Stamopolo si Golful Dyavolsky (Dracului).  Zona de nord a orasului este flancata de o frumoasa plaja de nisip, care cuprinde multiple dune de nisip. In zona de sud este o alta plaja - cea mai cunoscuta si apreciata de vizitatori, o plaja lata, nisipoasa si cu intrare lina in mare. Pentru a ajunge la plaja din oras trebuie sa traversati raul Dyavolska. Zona ofera urmatoarele avantaje: Imbinarea favorabila a presiunii atmosferice, umiditatii si a temperaturii aerului; Predominarea timpului insorit pe toata perioada anului dintre aprilie si octombrie; Imbinarea unica intre marea si padurea de stejar si fag.

    La circa 2 km. de oras, spre sud, veti regasi afla Centrul International de Tineret - un complex de vacanta tipic pentru tineri, avand o multime de vile, bungalowuri, hoteluri, baruri, discoteci si terenuri de sport variate - acesta este Clubul de Vacanta Primorsko.

Harta:

Plaje - Primorsko

   Orasul Primorsko dispune de doua plaje, una in partea de nord si una in partea de sud. In timp ce plaja nordica este mult mai larga si deschisa, oferind o mare agitata – atat de pretuita de surferi, plaja sudica este mult mai mica si mai linistita, fiind preferata de familii. Linia plajei este de o lungime de 2 km., acoperita cu nisip moale si auriu. Apa marii in perioada verii este calda si linistita cu o temperatura medie in luna iunie intre 25-26C. Datorita pozitionarii sudice in zona litoralului, aceasta regiune beneficiaza de mai multe zile insorite si o clima mai blanda decat in zone nordice.