Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Praia do Vau


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


Aparthotelul Jardim do Vau**** este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Algarve, in statiunea Praia do Vau. Distante pana la: aeroport – 60 km, centrul statiunii – 2.5 km, plaja – 50 m, terminalul de autobuze – 50 m, supermarket – 10 m.

Aparthotelul Jardim do Vau****, situat la 50 m de plaja in statiunea Praia do Vau (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, orientata catre turismul familial.

Praia do Vau

Situata la vest de Praia da Rocha ÅŸi de Portimão, Praia do Vau este una dintre cele mai populare plaje din partea de vest a regiunii Algarve. În mod tradiÅ£ional, Vau a fost statiunea litorala aleasa de familiile bogate portugheze care isi petreceau verile în Algarve. Astazi, este populara si pentru vizitatori ÅŸi pentru rezidenÅ£i deopotrivă.

Accesul la plajă este direct ÅŸi uÅŸor. Există ÅŸezlonguri ÅŸi umbrele de închiriat ÅŸi posibilitati de practicare a anumitor sporturi nautice. In zona plajei exista restaurante, unde puteti servi gustări ÅŸi meniuri complete pe tot parcursul zilei. Praia do Vau este ideala in special pentru familiile cu copii, deoarece apa este calmă ÅŸi de o calitate excelentă.

Plaja poate deveni foarte aglomerata in timpul sezonului de vârf, în special in timpul fluxului. De la întinderea principala de nisip din Praia do Vau, puteÅ£i merge pe jos, spre est (la reflux) până la Praia da Rocha. Spre vest se afla Praia do Alemão ÅŸi multe piscine sapate in pietra ÅŸi mici golfuri care va asteapta sa le explorati. De fapt, va puteti plimba de la plaja pana pe varfurile stâncilor ÅŸi pana la Prainha ÅŸi Praia de Alvor.