Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Potos


20 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 9 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele , 2 - unitati de 1 stea


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Alexandra Elegance***** este situat in Potos - Insula Thassos, la 100 m de plaja clasificata Blue Flag.

Este primul hotel din Grecia creat special pentru persoane peste 12+ ani, cu toate facilitatile petrecerii ultimelor vacante alaturi de familie.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Royal Paradise Beach Resort 5* este situat la 40 de metri de plaja, in golful Rosso Gremos, intre Potos si Psili Amos, in zona de sud a insulei Thassos. Hotelul se afla la 50 km pana la capitala Limenas.

Hotelul Royal Paradise Beach Resort & Spa 5* din Potos, insula Thassos si-a deschis portile in mai 2011 si dispune de conditii deosebite de cazare si facilitate moderne, oferind lux si relaxare la malul marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Alexandra Beach Thassos Spa Resort**** este situat in partea de sud-vest a insulei Thassos, la 3 kilometri de Limenaria si la 1 kilometru de Potos. Hotelul Alexandra Beach Thassos Spa Resort**** din Potos este varianta perfecta de cazare, fiind caracterizat de servicii ireprosabile si facilitati deosebite. Construit in stil arhitectonic traditional grecesc, complexul este considerat un mic paradis langa mare, cu o vedere minunata spre Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Astir Notos**** este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos, la 250 de metri de cea mai apropiata plaja si la 250 de metri de centrul statiunii.

Limenas, capitala insulei si principalul port, se afla la 45 de kilometri iar Prinos, la 24 de kilometri.

Hotel Astir Notos**** este situat intr-o zona linistita, intr-o liavada de maslini, oferind conditii de lux si relaxare, pentru un concediu de vis in statiunea Potos, la malul Marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Atrium**** este situat la 600 de metri de statiunea Potos, in zona de sud a insulei, la 30 de metri pana la plaja.

Hotelul Atrium**** din Potos, insula Thassos, dispune de conditii de cazare si facilitati deosebite, pentru a asigura turistilor o vacanta placuta la malul Marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Anna's Star Beach este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos, la 40 de metri de plaja, intr-o livada de maslini si la 100 de metri pana in centrul statiunii.

Hotelul se afla la 45 de kilometri pana la Limenas, capitala insulei si port si la 25 de kilometri pana la Prinos, cel de-al doilea port al insulei. 

Hotelul Anna's Star Beach din Potos, insula Thassos, reprezinta locatia ideala de petrecere a vacantei de vara la malul marii Egee, datorita amplasarii in imediata apropiere a plajei.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kallisti*** se afla la 1 kilometru distanta de statiunea Potos.

Capitala insulei, orasul Limenas se afla la 46 de kilometri, orasul Prinos si cel de-al doilea port la 26 de kilometri si statiunea Limenaria la 5 kilometri.

Pana la plaja sunt aproximativ 1000 de metri.

Hotelul Kallisti*** din Potos, insula Thassos, ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii moderne de cazare, pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Kamari Beach*** este situat in afara statiunii Potos, pe plaja Agios Antonios, in zona de sud a insulei Thassos, la doar 50 de metri de plaja.

Aflat intr-o zona linistita a insulei Thassos, hotelul Kamari Beach*** din Potos reprezinta locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Marialena se afla in Potos, Insula Thassos, la 100 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Potos*** este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos. Acesta se afla la 60 de metri de plaja, pe o straduta linistita in apropierea drumului principal si 100 de metri pana in centrul statiunii.

Limenas, capitala insulei si port se afla la 45 de kilometri. Prinos, cel de-al doilea port al insulei se afla la 25 de kilometri.

Situat intr-o zona linistita a statiunii, hotelul Potos*** din Potos, din insula Thassos, reprezinta o varianta buna de cazare pentru persoanele aflate in cautare de relaxare si odihna. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Vila Kapahi Helen** (Magic) este situata intr-o zona linistita, la 300 m. de mare. 

Kapahi Helen** se afla la distanta de cateva minute de mers ce la plaja Sf. Antonios din Potos, in localitatea Pefkari din sudul insulei Thassos, intre statiunile Limenaria si Potos. In apropiere mai sunt plajele Giola, Aliki si Psili Ammos. Persoanele care aleg cazare la aceasta unitate, se pot bucura de unele facilitati ale hotelului Kapahi Beach 2* (situat la distanta de circa 400 m.).


Hotelul Olympion** se afla la circa 170 m. de plaja si de portul din Potos.

Hotelul Olympion** din Potos reprezinta o varianta moderna de cazare in insula Thassos, la mica distanta de portul maritim si de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sirines 2* este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos. Hotelul se afla la 80 de metri de plaja, pe o straduta linistita in apropierea drumului principal. Pana in centrul statiunii sunt aproximativ 150 de metri.

Hotelul Sirines 2* din Potos, insula Thassos, ofera cazare la preturi accesibile. Este recomandat in special tinerilor. Hotelul este situat intr-o zona linistita si este deschis tot timpul anului.


Mr & Mrs K Bianco se afla in Potos, insula Thassos.


Mr & Mrs K Lofts se afla in Potos din Insula Thassos.


Ianos Apartments se afla in Potos, Thassos, la 48 de km de Limenas.


FACILITATI: Piscina exterioara

Apartamentele Kapahi 3* sunt situate intre statiunea Potos si plaja San Antonio. Ele se afla la aproximativ 200 de metri de plaja statiunii Potos si 5 minute de plaja San Antonio. Portul Prinos se afla la 25 de kilometri, iar portul Limenas se afla la 45 de kilometri. Statia de autobuz este la 400 de metri de vila.

Situate intr-o zona linsitita, apartamentele Kapahi 3* din Potos reprezinta destinatia perfecta pentru destindere si relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Notos Deluxe Suites (3 chei) este situat in Potos, la 250 m de plaja si 300 m de centrul localitatii.

Este administrat de compania Astir Notos si se afla la 40 de Hotelul Astir Notos. A fost deschis in aprilie 2016.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Vila Sissy este localizata in statiunea Potos, intr-o zona linistita, pe o straduta paralela cu drumul principal. Vila este situata la 500 m de plaja.

Vila se afla la o distanta de 45 km pana la Limenas, capitala insulei si port si la 25 km pana la Prinos, cel de-al doilea port al insulei.

Vila Sissy*** din Potos este o constructie finalizata in 2011, moderna, ce ofera conditii bune de cazare la preturi accesibile. Vila se afla intr-o zona linistita, dar la mica distanta de taverne si baruri, iar la plaja se ajunge in doar cateva minute de mers. Conditii moderne, tarife avantajoase si proprietari amabili sunt atuurile acestei unitati de cazare. Plaja din zona este plaja de nisip, perfecta pentru baie in apa sau bai de soare, snorkeling si pescuit. Pentru vara anului 2018 pe plaja va puteti bucura de sezlong si umbrela, contra unei consumatii minimale (cafea, gustari etc.). De asemenea vila dispune de parcare gratuita, dar locurile sunt limitate.

   

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Vila Sissy San Antonio este situata pe plaja San Antonio, o frumoasa plaja de nisip din Insula Thassos. Distanta fata de oraselul-statiune Potos este de circa 900 m. Cea mai apropiata statie de autobuz este la 200 de metri iar cel mai apropiat minimarket la 400 de metri. In zona sunt cateva baruri pe plaja si taverne. Localizare: de la feribot (Limenas sau Prinos) pe soseaua principala, marea mereu pe partea dreapta, via statiunea Limenaria, apoi  statiunea Potos, inca 500 m de la iesirea din Potos,  in dreptul indicatorului San Antonio Beach, dreapta, pe un drum asfaltat care duce la plaja, langa hotelul Atrium.

Vila Sissy San Antonio de pe plaja San Antonio, din Potos, insula Thassos, este ideala pentru familiile cu copii, deoarece se afla situata intr-o zona linistita si inverzita, imediat langa plaja. Vila s-a bucurat de renovari si imbunatatiri si prezinta o varianta accesibila de cazare pe insula.

Potos

Potos este un sat pescaresc ce se intinde de-a lungul coastei sudice a insulei Thassos, la 45 de kilometri Limenas (capitala insulei) si la 28 de kilometri de Prinos (port). In timpul verii aceasta statiune este foarte populara printre turistii mai tineri, in lunile iulie si august, in perioada vacantelor scolare. Plaja din Potos este destul de lunga si nisipoasa. Apa marii este limpede si este ideala pentru practicarea de sporturi nautice. In apropiere de port se gasesc o multime de cafenele, baruri, restaurante, gelaterii si cluburi de noapte. Este o statiune care vibreaza atat in timpul zilei cat si in timpul noptii. Cei ce vin aici in mod sigur nu se vor plictisi.