Oferte Litoral 2022 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Oferte Speciale si Last Minute !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2022

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Port El Kantaoui


3 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotel Barcelo Concorde Green Park Palace este situat in Port El Kantaoui, Hammam din Tunisia. Este un loc unic langa mare, inconjurat de o gradina luxurianta de 5 hectare, unde palmierii se inalta maiestos in jurul unei frumoase piscine. Aproape de o plaja cu nisip fin si la doar cateva minute de portul de agrement Port El Kantaoui, acest hotel va va surprinde cu farmecul arhitecturii sale, care combina luxul oriental cu atingeri mediteraneene.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotel Iberostar Selection Diar El Andalous este situat in Port el Kantaoui din Tunisia. Hotel Iberostar Diar El Andalous este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din zona Port El Kantaoui-Sousse, avand acces direct catre plaja.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotel Iberostar Selection Kantaoui Bay se afla pe plaja superba din Sousse-Port Kantaoui.

Port El Kantaoui

Port El Kantaoui este situat la 10 km nord de orasul Sousse din centrul Tunisiei. A fost construit in 1979 in mod specific ca centru turistic, in jurul unui mare port artificial care asigura ancorarea a 340 de iahturi.

Arhitectura acestei mici statiuni, desi moderna si orbitor de alba, a fost modelata pe cladirile traditionale din Tunisia, cu strazi inguste cu palmieri. Zona Portului El Kantaoui este conceputa ca un sat tunisian zugravita in culorile alb si albastru, cu cartierul medina cu strazi pietruite.