Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Playa den Bossa


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa***** este situat pe malul marii, in statiunea Playa d’en Bossa, una dintre cele mai faimoase plaje din Insula Ibiza. Aeroportul se afla la numai 4 km distanta, iar centrul orasului Ibiza la 6 km.

Hotelul Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa*****, situat pe malul marii in statiunea Playa d’en Bossa, este una dintre cele mai exclusiviste unitati de cazare din zona, oferind servicii de inalta calitate.


Hotelul Goleta Tres Carabelas Club Sirenis**** este situat chiar pe malul marii, foarte aproape de orasul Ibiza (la 2km de centru) si la 6km de aeroport.

Hotelul Goleta Tres Carabelas Club Sirenis****, situat in Playa d\'en Bossa la numai 2 km de centrul orasului Ibiza, este locul ideal pentru cei care vor sa imbine relaxarea de pe plaja din fata hotelului cu viata de noapte din insula care nu doarme.


Hotelul Torre del Mar**** este situat chiar pe malul marii, la 100m de faimoasa plaja d’En Bossa, la 2 km de centrul capitalei Ibiza si la 7 km de aeroport. In apropierea hotelului sunt o multime de baruri, restaurante si zone comerciale. Statia de autobuz este la 150m; serviciu de radio-taxi 24h; in apropiere – portul din Ibiza de unde se poate ajunge pe apa foarte usor in insula Formentera.

Hotelul Torre del Mar****, situat chiar pe plaja in statiunea Playa d\'en Bossa si la 2 km de centrul orasului Ibiza, este o optiune foarte buna de cazare atat pentru iubitorii de plaja, cat si pentru familiile cu copii (loc de joaca destinat celor mici).

Playa den Bossa

 

Playa d’en Bossa este una dintre cele mai populare zone turistice ale Ibizei. Ceea ce o face sa fie deosebita sunt dimensiunile plajei (este cea mai lunga plaja a insulei) si posibilitatea de a practica o mutime de sporturi acvatice. Cei tineri se pot bucura la maxim de Space si Bora Bora (miscare muzicala tipica din Ibiza, in stare naturala), dar si de o multime de baruri si cluburi. In ceea ce priveste oferta de cazare din Playa d’en Bossa, aceasta este formata mai ales din aparatmente si garsoniere situate pe plaja sau foarte aproape de aceasta. In plus, Playa d’en Bossa se afla la numai 10 minute distanta cu masina de Ibiza-Oras si de aeroport (la aeroport se poate ajunge cu masina sau cu autobuz care circula dupa un orar regulat).

 

Harta:


View Playa den Bossa in a larger map