Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Playa de Talamanca


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


Hotelul Argos**** este situat chiar pe malul marii, la finalul promenadei maritime, intre golfurile Ibiza si Talamanca, in Playa de Talamanca, la 1.8 km de centrul capitalei Ibiza, la 1,5 km de port si la 8 km de aeroport.

Hotelul Argos**** (Playa de Talamanca, Ibiza, Baleare) este varianta optima de cazare pentru cei care vor sa imbine plaja la malul marii Mediterane cu distractia specifica Ibizei.


Hotelul Simbad****, complet renovat in iarna anului 2007, se afla chiar in fata plajei Talamanca, la numai 3 km de D’Alt Villa si de centrul orasului Ibiza.

Hotelul Simbad****, situat in Playa de Talamanca, statiune aflata foarte aproape de capitala Ibiza, ofera toate elementele necesare petrecerii unei vacante perfecte: conexiune ADSL in camere, piscina exterioara si interioara, Spa, parcare.


Hotelul Victoria***, renovat in totalitate in anul 2007, se afla la 150m fata de plaja, la aproximativ 10km de Ibiza capitala si la 10km de aeroport. La aproximativ 2 km de hotel se afla discotecile Pachá si El Divino, iar Privilege si Space sunt la 10 – 15 min distanta cu masina.

 

Hotelul Victoria***, situat in Playa de Talamanca (Ibiza), este locul ideal pentru cei care vor sa experimenteze viata de noapte din cunoscutele discoteci Pacha, El Divino, Privilege si Space.

Playa de Talamanca

 

Pitorescul Golf Talamanca se afla la numai 15 minute de mers pe jos de cartierul La Marina al orasului Ibiza. Pe plaja exista numeroase hoteluri cu vedere spre Ibiza-Oras si restaurante asezate chair pe malul marii. Desi in Talamanca nu sunt magazine sau supermarketuri, in appropiatul sat Jesus (situat la numai 15 minute de mers pe jos) se gasesc o multime de cafenele, restaurante, supermarketuri, magazine, banci si chiar chioscuri cu presa internationala. Pentru a ajunge in Ibiza-Oras, din partea de vest a golfului (extrema cea mai apropiata de Ibiza) se poate lua ferryboat-ul (acesta are orar regulat si circula pana la miezul noptii). Alta alternativa pentru a ajunge in Ibiza-Oras ar fi mersul pe jos, pe faleza, lasand de o parte Portul Sportiv si ajungand astfel pana la zona portuara a orasului.Cartierul La Marina (Port) este format din Marina Batafoc, in apropiere de Talamanca, cu restaurante si magazine si Marina Nueva, in apropiere de Ibiza, de unde se poate pleca spre Formentera (o alta mica insula, la sud de Ibiza) cu vaporul sau ferryboat-ul.Talamanca este una dintre cela mai populare destinatii turistice din Baleare, oferind liniste absoluta, o plaja destul de lata cu nisip fin si “atractii nocturne” ca de exemplu discotecile Pacha, El Divino si zona Portului Ibiza.

 

Harta:


View Playa de Talamanca in a larger map