Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Pineda de Mar


4 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Aqua Hotel Promenade**** este situat chiar pe malul marii in Pineda de Mar. Aqua hotel Promenade****, situat chiar pe malul marii in statiunea Pineda de Mar, este o varianta potrivita de cazare atat pentru familiile cu copii (camere familiale), cat si pentru iubitorii de mare, soare si distractie.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul H Top Pineda Palace**** este situat pe malul marii in Pineda de Mar (Costa Brava & Maresme, Spania) la 50 m de plaja, 150 m de centrul statiunii si este recomandat adultilor.

Hotelul H Top Pineda Palace****, inaugurat in 2004, este situat la o distanta de 66 km fata de Barcelona si ale sale Ramblas.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotelul Sumus Stella & Spa este situat la numai 150 de metri fata de plaja si la 100 de metri fata de centrul comercial, care pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii. Ofera conditii foarte bune de cazare, satisfacand gusturile persoanelor pentru care confortul este pe primul plan, dar si pe cele ale familistilor cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sorrabona*** se afla la 150 m de zona comerciala din statiunea Pineda de Mar, in prima linie de hoteluri de la plaja (25 m pana la plaja). Dispune de acces direct pe plaja (printr-un pasaj subteran situat in fata hotelului, adaptat si persoanelor cu nevoi speciale).

Hotelul Sorrabona*** este o varianta buna de cazare atat pentru cei care prefera accesul facil pe plaja (hotelul este situat la 25 m de plaja din Pineda de Mar), cat si pentru cei care doresc sa viziteze mai des Barcelona (hotelul este foarte aproape de gara).

Pineda de Mar

Plajele ample, din nisip fin, impreuna cu o gama diversificata de oferte de cazare, cafenele, terase si restaurante, un mare centru comercial si configurarea placuta a orasului – cu piete pentru plimbari, parcuri inverzite, fantani arteziene si straturi de flori – fac ca Pineda de Mar (Costa Maresme, Spania) sa fie una dintre destinatiile alese de tot mai multi turisti.

 

Harta:


View Pineda de Mar in a larger map

Pineda de Mar se afla in centrul coastei Maresme (langa Costa Brava), intre lantul muntos Litoral si marea Mediterana. Fiind situata la 55 km de Barcelona oras si la 45 km de Girona, Pineda de Mar este situata in nucleul unei importante retele de comunicatii formata de autostrada, cale ferata si drmuri nationale.

 

Obiective culturale:

Existenta numeroaselor instalatii sportive faciliteaza practicarea diferitelor sporturi, ca de exemplu baschetul, sport datorita caruia este cunoscut orasul Pineda de Mar. Iubitorii de sporturi nautice se bucura si ei de o baza nautica foarte bine echipata.

Pineda de Mar este deasemenea un loc propice excursiilor pe jos sau cu bicicleta in Parcul National Montnegre.

In ceea ce priveste cultura, in Pineda de Mar se afla Fundatia Tharrats de arta grafica ; aici se expun permanent lucrari grafice ale intemeietorului fundatiei – Joan Josep Tharrats – si periodic lucrari ale altor artisti plastici cunoscuti ca de exemplu : Miró, Tàpies, Brossa, Guinovart, Clavé , Ponç, Fontserè sau Subirachs. In plus, intr-o cladire apropiata de sediul fundatiei se afla o biblioteca specializata in arta lui Tharrats si in arta grafica in general. Biblioteca gazduieste pe parcursul intregului an expozitii ale unor artisti de recunoscut prestigiu si calitate. Pineda de Mar conserva inca numeroase marturii ale trecutului : de la vestigiile arheologice din epoca iberica si romana si pana la modernul pavilion sportiv actual.