Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Paralia Katerini


40 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 24 - unitati de 3 stele , 4 - unitati de 2 stele , 3 - unitati de 1 stea


FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Sentido Mediterranean Village***** este situat chiar pe plaja, intre Paralia Katerini si Korinos Beach. Hotelul se afla la 700 de metri de statiunea Paralia, 7 kilometri de orasul Katerini si 3 kilometri de satul pescaresc Korinos.

Majoritatea camerelor au vedere frontala sau laterala la mare. 

Incepand cu sezonul de vara 2018 hotelul face parte din prestigiosul lant Sentido.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Cosmopolitan Hotel & Spa**** este situat la iesire din statiunea Paralia Katerini. Hotelul se afla la aproximativ 150 de metri de plaja Kallithea Beach.

Cosmopolitan Hotel & Spa din Paralia Katerini este un complex hotelier modern, creat pentru a oferi oaspetilor sai lux si servicii deosebite. Designul inovator da impresia unui hotel plutitor. Hotelul ofera servicii de lux intr-un complex ultramodern. Atmosfera calda si serviciile de calitate fac din acest hotel locul perfect pentru petrecerea vacantei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mediterranean Princess**** este un hotel Adults Only, situat la 150 de metri de plaja, intre statiunile Paralia Katerini si Olympic Beach. Hotelul se afla la 400 de metri de statiunea Paralia Katerini. Orasul Salonic se afla la 90 de kilometri. Varsta minima -16 ani pentru oaspeti.

Situat intr-o zona linistita, hotelul Mediterranean Princess din statiunea Paralia Katerini, de pe Riviera Olimpului, dispune de conditii moderne de cazare si facilitati deosebite, pentru petrecerea unei vacante relaxante, la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mythic este situat la 600 m de plaja Paralia, la 6 km din orasul Katerini, la 70 km de Salonic si 99 km de aeroportul "Macedonia", la 25 km de Litochoro.

Hotelul Mythic Summer reprezinta o unitate de cazare noua in regiunea Paralia Katerini (2017). Se afla la 700 de metri de Biserica Agia Fotini si are piscina sezoniera in aer liber si gradina.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Smartline Mediterranean Resort**** este situat in statiunea Paralia Katerni, la aproximativ 100 de metri de plaja. Hotelul se afla in imediata apropiere a centrului statiunii. 

Hotelul Smartline Mediterranean Resort**** din Paralia Katerini, de pe Riviera Olimpului, ofera conditii bune de cazare si facilitati diverse, pentru o vacanta relaxanta impreuna cu familia ori prietenii.

Incepand cu vara anului 2018 hotelul a devenit parte din prestigiosul lant hotelier Smartline.


 Hotelul Akropol*** se afla in al doilea rand de hoteluri, de la plaja, in satucul Platamonas.

Hotel Akropol este un hotel accesibil, dotat cu toate cele necesare petrecerii unei vacanta in Riviera Olimpului din Grecia.  


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Atlantis 3* este situat in nordul statiunii Paralia, langa plaja.

Situat intr-o pozitie ideala, imediat langa plaja, hotelul Atlantis 3* din Paralia ofera vacante unice la malul marii Egee.


Hotelul Central*** este situat in centrul statiunii Paralia Katerini, vizavi de biserica, la 50 de metri de plaja.

Hotel Central din Paralia Katerini ofera conditii bune de cazare la preturi accesibile.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Europe*** este situat in statiunea Paralia Katerini, pe Riviera Olimpului, in apropiere de centrul statiunii. Hotelul se afla la aproximativ 150 de metri de plaja.

Hotelul Europe din Paralia Katerini dispune de toate facilitatile si confortul pentru o vacanta relaxanta la malul marii Egee.

Hotelul a fost renovat integral in anul 2007.


Hotelul GL*** din Paralia Katerini este situat la aproximativ 250 de metri de plaja.

Prefectura Katerini se afla la 8 kilometri si orasul antic Dion la 30 de kilometri.

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic este la doar 30 de minute de mers cu masina.

Renovat integral in 2005, hotelul GL ofera conditii bune de cazare, pentru petrecrea unui concediu minunat la malul marii Egee.


Hotelul Gold Stern*** este situat in statiunea Paralia Katerini, aproape de centru. Hotelul se afla la aproximativ 100 de metri de plaja. Orasul Katerini se afla la 7 kilometri. Situl arheologic Dion se afla la 27 de kilometri.

Hotelul Gold Stern din Paralia Katerini, de pe Riviera Olimpului, este un hotel afacere de familie ce ofera cazare in camere confortabile. Hotelul dispune de facilitati moderne, ce sunt necesare pentru relaxare, dupa o zi petrecuta sub soare, la malul marii Egee.


Hotelul Ioni*** este situat in centrul statiunii Paralia Katerini, la 50 de metri de plaja. Hotelul se afla vizavi de biserica Agia Fotini.

Langa hotel se afla o varietate de restaurante, baruri, taverne si magazine.

Hotelul Ioni se evidentiaza dintre celelalte hoteluri din Paralia Katerini prin gradina sa, fiind singurul hotel din statiune cu spatiu verde amenajat. Distanta mica fata de plaja si fata de centrul statiunii, fac din acest hotel locul ideal de petrecere a vacantei.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Kymata*** este situat in centrul statiunii Paralia, chiar pe plaja. Orasul Salonic se afla la 68 de kilometri distanta, Meteora la 177 de kilometri iar Atena la 440 de kilometri.

Hotelul Kymata din Paralia ofera tuturor oaspetilor sai o atmosfera prietenoasa, confortabila si calduroasa. De asemenea hotelul are personal si servicii de cea mai inalta calitate, ingrediente necesare pentru o vacanta frumoasa la malul marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Mistral Seaside*** are o pozitie excelenta, in centrul statiunii Paralia, chiar pe plaja. Orasul Katerini se afla la 7 kilometri distanta, iar aeroportul din Salonic la 90 de kilometri. Hotelul Mistral Seaside are o pozitie ideala, chiar in centrul statiunii, aproape de baruri, cafenele, restaurant si magazine. 


Hotelul Olympus*** este situat la 50 de metri de plaja din statiunea Paralia Katerini, in al 2-lea rand de la mare.

Prefectura Katerini se afla la 8 kilometri si orasul antic Dion la 30 de kilometri.

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic este la doar 30 de minute de mers cu masina.

Situat in centrul statiunii, hotelul Olympus din Paralia Katerini, este aproape de cele mai bune taverne, restaurante si magazine, dar si de plaja.

 


Hotelul Olympus Thalassea*** este situat in statiunea Paralia Katerini, pe Riviera Olimpului. Hotelul se afla la aproximativ 150 de metri de plaja cu nisip a statiunii.

Cele mai apropiate restaurante, cafenele si supermarketul se afla la doar 50 de metri de hotel. Statia de autobuz se afla la 100 de metri. Aeroportul din Salonic se afla la 80 de kilometri iar orasul Katerini la 9 kilometri. Satul antic Litohoro se afla la mai putin de 30 de kilometri.

Olympus Thalassea Boutique Hotel din Paralia Katerini, cu arhitectura sa minimala, imbinata perfect cu specificul zonei, ofera relaxare si servicii de cazare confortabile, pentru a respecta cele mai exigente dorinte.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Panorama*** este situat in centrul statiunii Paralia Katerni, chiar pe plaja.

La poalele muntelui Olimp, pe taramul ales de zei, hotelul Panorama este locul potrivit pentru distractie si relaxare. Hotelul este deschis tot anul.

Hotelul Panorama a fost renovat integral in perioada 2010-2011.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Panorama Inn*** este situat in nordul statiunii Paralia, la aproximativ 100 de metri de plaja. Hotelul se afla la 7 kilometri de orasul Katerini si 1.5 kilometri de satul pescaresc Korinos. Orasul Salonic se afla la 90 de kilometri. Situl arheologic Dion se afla la 27 de kilometri.

Arhitectura, designul, facilitatile precum si serviciile de la hotelul Panorama Inn din Paralia, ofera conditiile perfecte de petrecere a vacantei si de relaxare.

Clasificarea oficiala a hotelului este de 1 stea, dar consideram ca facilitatile si dotarile hotelului il plaseaza printre hotelurile bune de 3* din zona.


Hotelul Paralia Beach Boutique*** se afla in zona centrala a Katerini Beach, in Pieria, langa biserica St. Fotini, langa mare.

Hotelul Paralia Beach Boutique din Paralia Katerni se afla la 7 km de orasul Katerini, la 30 km de muntele Olimp, la 70 km de Salonic in apropierea satului istoric Litohoro.


Hotelul Porto del Sol*** este situat in sudul statiunii Paralia, pe strada Olympou nr 64, in zona portului.

Orasul Katerini se afla la 8 kilometri.

Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 100 de metri de hotel.

Cu o vedere extraordinara spre marea Egee si spre muntele Olimp, Porto Del Sol din Paralia Katerini este o cladire moderna, ce asigura tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante minunate la malul marii.

Desi categoria oficiala a hotelului este de 2 stele, consideram ca renovarile si modernizarile efectuate in 2016 il claseaza printre hotelurile moderne si confortabile de 3*. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul este situat in statiunea Paralia, la aproximativ 200 de metri de plaja. 

Prefectura Katerini se afla la 8 kilometri si orasul antic Dion la 30 de kilometri.

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic este la doar 30 de minute de mers cu masina.

Hotelul Principal New Leisure*** din Paralia a fost definitivat in 2008, imbinand arhitectura moderna a exteriorului cu decoratiunile minimale din interior, pentru o ambianta unica si un confort deosebit.


Hotelul Regina Mare*** este situat in centrul statiunii Paralia Katerini, langa Biserica. Hotelul se afla in randul 2 de la mare, la aproximativ 70 metri de plaja. Orasul Katerini se afla la 7 kilometri si Salonicul la 60 de kilometri.

Hotelul Regina Mare din Paralia ofera conditii bune de cazare, pentru vacante relaxante la malul marii Egee.


Hotelul Rg Status*** este situat in statiunea Paralia, pe Riviera Olimpului. Hotelul se afla la aproximativ 300 de metri de plaja cu nisip fin si apa limpede a statiunii. Acesta este situat in imediata apropiere a magazinelor, cafenelelor, restaurantelor si tavernelor.

Hotelul Rg Status din Paralia Katerini este un hotel nou, modern si confortabil ce a fost construit recent. Hotelul ofera conditii bune de cazare pentru petrecerea unei vacante minunate la malul marii Egee.


Hotel Rodon*** se afla in centrul statiunii Paralia Katerini, la 120 de metri de plaja.


Hotelul Strass*** este situat in Paralia Katerini, pe Riviera Olimpului, langa centrul statiunii. Hotelul se afla la aproximativ 200 de metri de plaja.

Hotelul Strass din Paralia Katerini este combinatia de clasic si modern, intr-un mediu prietenos, ce ofera servicii de calitate si cazare in camere mobilate modern.


Hotel Vizantio se afla in Paralia Katerini, Riviera Olimpului, la 350 metri distanta de plaja.


Hotelul Korali** este situat in nordul statiunii Paralia, la 50 de metri de plaja. De asemenea hotelul se afla la 7 kilometri de orasul Katerini, la 25 de kilometri de orasul Dion, 30 de kilometri de Olimp si 70 de kilometru de Salonic.

Hotelul Korali din Paralia Katerini, de pe Riviera Olimpului, este deschis tot timpul anului si ofera conditii bune de cazare si facilitati diverse, la preturi accesibile.


Hotelul Lito** este situat in statiunea Paralia, in al 2-lea rand de la mare, in centrul statiunii, vizavi de biserica.

Hotelul Lito este situat in inima statiunii Paralia, foarte aproape de cafenele, baruri si restaurante. De asemenea hotelul ofera toate facilitatile si conditiile pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.


Villa Alasitas se afla in Paralia Katerini, la 280 de metri distanta de plaja.


Hotelul Epavlis este situat la iesire din statiunea Paralia Katerini, in zona de nord. Hotelul se afla la aproximativ 300 de metri de plaja Kallithea Beach.

Deschis in iulie 2009, hotelul Epavlis din Paralia Katerini ofera conditii moderne de cazare.


Hotel Kalipso se afla in Paralia Katerini, la 150 metri distanta de plaja.


Hotel Themis Beach se afla in Paralia Katerini, aproape de plaja. A fost renovat in 2015.


Elle Rooms & Suites se afla in Pieria, Paralia Katerini.


Hotel Olympus Pantheon se afla in Pieria, la 100 metri distanta de plaja.


SKS Boutique Suites & Rooms se afla in Paralia Katerini, la 180 metri distanta de plaja.


Hotelul Yakinthos este situat la iesire din statiunea Paralia Katerini, in zona de nord. Acesta se afla la aproximativ 150 de metri de plaja Kallithea Beach.

Situat intr-o zona linistita, hotelul Yakinthos din Paralia Katerini ofera liniste, relaxare, confort, servicii deosebite si ospitalitate. Hotelul are vedere atat spre muntele Olimp cat si spre marea Egee. Desi clasificarea oficiala a hotelului este de 1*, consideram ca serviciile si conditiile de cazare sunt bune, la fel si serviciile de alimentatie, fiind un hotel modern si preocupat de vizitatori.


Aparthotelul Porto Daliani se afla la circa 500 m. de plaja, in zona de nord a statiunii Paralia Katerini, si la circa 1 km. distanta fata de centrul localitatii.

Aparthotelul dispune de clasificare de "3 chei" si se bucura de o pozitie linistita, retrasa in statiune. Camere confortabile si moderne, cu dotari de calitate.


Vila Garden View (3 chei) din Paralia Katerini a fost construita in iarna 2018-2019 si finalizata in luna mai 2019. 

Este situata la aproximativ 450 m fata de plaja, iar vizavi de vila se afla supermarketul Lidl.

Aceasta unitate de cazare a fost construita intr-un stil modern, fiind formata din mai multe cladiri si o gradina interioara cu pomisori si aranjamente florale.


Casa Sunibel (3 chei) se afla in Paralia Katerini la 500 m de plaja, vizavi de supermarketul Lidl.


Morfeas Studios se afla la circa 500 m. de frumoasa plaja din Paralia Katerini.

O unitate de cazare relativ noua, beneficiind de dotari si facilitati moderne - vila Morfeas Studios ofera conditii foarte bune de cazare si la tarife foarte bune, in statiunea Paralia Katerini. Foarte avantajoasa pentru familiile cu 1-2 copii.

Paralia Katerini

PARALIA KATERINI

        O destinatie de vacanta accesibila si relativ apropiata de Romania este zona turistica Paralia Katerini. Apropierea de orasul Salonic (Thessaloniki), apropierea de maiestuosul munte Olimp, apa cristalina a marii Egee si nisipul fin sunt doar cateva dintre atuurile acestei regiuni. Va puteti delecta in multiple restaurante cu personal vorbitor de limba romana. Unele hoteluri chiar organizeaza, pe langa serile tematice traditionale, si seri festive cu specific si bucatarie romaneasca. Tarifele atractive, serviciile de calitate si relativa apropiere a acestei regiuni de Romania atrag mii de turisti anual.

        Situata la circa 80 km sud de Thessaloniki statiunea turistica Paralia - cea mai dezvoltata statiune a Rivierei Olimpului – va asteapta cu sute de unitati de cazare, restaurante si taverne traditionale, baruri si posibilitati de practicare a sporturilor nautice. Paralia Katerini este municipalitatea din zona estica a prefecturii Pieria. Capitala municipalitatii este la Kallithea.

        Paralia (in traducere “plaja”) este situata la 4 km est de Katerini si circa 70 km distanta la sud de Salonic si aeroportul international Makedonia. Populatia localitatii Paralia este de circa 1.500 locuitori. In estul acestei localitati veti regasi golful Thermian al carui coasta este formata dintr-un lung sir de plaje de nisip fin. In perioada estivala mii de turisti vin in aceasta zona sa-si petreaca vacantele. Apa calda si curata a Marii Egee, plajele nisipoase lipsite de pietre, lipsa animalelor marine periculoase si salvamarii omniprezenti sunt marile atuuri ale acestei zone. Paralia a fost a primit clasificarea internationala Blue Flag ce confirma puritatea apei, curatenia plajelor si grija fata de mediul inconjurator. Conditiile bune de cazare, multiplele taverne, terase si baruri, bogata viata de noapte dar si linistea de pe plaja atrag deopotriva tineri si familisti, iubitorii de excursii dar si pe cei ce apreciaza pesaje salbatice oferite de micile plaje ascunse printre golfuri. Paralia dispune de o multitudine de magazine si buticuri, fiind o destinatie apreciata pentru “shopping”. Viata de noapte este foarte variata existand diverse cluburi, evenimente artistice si petreceri pe plaja pentru adolescenti.

          

EXCURSII

        In apropiere de Katerini se pot  vizita cateva site-uri arheologice dintre care mentionam orasul antic Dion (sec. 5 IC) si Castelul Venetian Platamon. Plajele Korinos, Paralia si Olympiaki Akti (sau Katerinoskala) sunt foarte apreciate atat de greci, cat si de turisti straini. Dintre multiplele excursii organizate in zona va recomandam o calatorie catre frumoasa insula Skyathos.  

        Va recomandam excursii catre spectaculosul Munte Olimp – cel mai inalt munte din Grecia, care urca de la nivelul marii si pana la ametitoarea altitudine de 2.919 m. Muntele se afla la circa 100 km. distanta de orasul Salonic si se bucura o bogata si diversificata flora. Varful muntelui se numeste Mitikas, care semnifica in greaca “nas”. In mitologia greaca Muntele Olimp este considerat Casa Zeilor. Urcarea catre munte incepe de la oraselul Litochoro supranumit si Orasul Zeilor. In timpul verii vizitarea oraselor Leptokaria si Litochoro este indispensabila, acestea fiind mini-statiuni cu vedere spectaculoasa asupra Marii Egee dar care ofera si posibilitati de practicare a sporturilor montane: alpinism, mountain-bike, drumetii s.a. Un alt satuc spectaculos este Elatohori, iar in acest satuc montan de curand s-au construit si cateva partii de schi. Oraselul Katerini dispune de un frumos centru turistic plin de cafenele si buticuri cu suveniruri, o zona foarte aglomerata dimineata si seara cand grecii si turistii ies sa se bucure de o cafea sau ouzo. Oraselul este renumit pentru productia de alune si fistic.

           

GRECIA 

        Grecia (Republica Elena) ocupa un teritoriu de circa 131.957 kmp, avand o populatie de peste 10 mil. locuitori. Grecia este situata in zona sudica a peninulei Balcanice si este cunoscuta ca tara lui Poseidon (zeul marii) si a lui Apollo (zeul soarelui). Grecia este o tara completa, o tara a carei frumuseti nu-ti ajunge o viata sa le descoperi; o tara care te va surprinde atat ca peisaje, plaje salbatice sau stanci abrupte, cat si ca bogatie culturala si, mai ales, arhitecturala.

        Litoralul Grecesc se poate spune ca este aproape inepuizabil, din punct de vedere turistic. Tara ofera peisaje minunate ale unor faleze ce pica in mare, munti acoperiti de paduri dese, plaje insorite care pot lua toate culorile si nuantele posibile (depinde de componenta solului zonei). Iar culoarea si frumusetea Marii Mediterane este coplesitoare.

        Tarmul Greciei este foarte dantelat, avand numeroase golfuri si peninsule, oferind conditii perfecte de concedii in aproape toate din cele peste 2.000 insule ale tarii, imprastiate in Marea Mediterana, Marea Egee si Marea Ionica.