Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Ouranoupolis


11 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Alexandros Palace 5* este localizat in zona Tripiti, in imediata apropiere a orasului Ouranoupolis, la aproximativ 100 de metri de plaja.

Hotelul Alexandros Palace 5* din Ouranoupolis ofera servicii de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Hotelul este cosntruit in stil amfiteatru, iar camerele se afla la o distanta intre 100 - 500 de metri de plaja.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Eagles Palace & SPA 5* este membru al “Small Luxury Hotels of the World”. Acesta se afla la 4 kilometri de statiunea Ouranoupolis, una dintre cele mai frumoase statiuni din Halkidiki. Hotelul este situat in zona Skala Neon Rodon, langa plaja.

Hotelul Eagles Palace & SPA***** din Ouranoupolis, o cazare de 5 stele deosebita, se afla in imediata apropiere a muntelui Athos, oferind o vacanta de neuitat, plina de splendoare si maretie. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Hotelul Akrathos Beach **** este situat in zona muntelui Athos, la doar 1.8 kilometri de statiunea Ouranoupolis. Hotelul este construit langa plaja.

Hotelul Akrathos Beach **** din Ouranoupolis este construit in stil monastic si este inconjurat de tufe de maslini, avand vedere minunata spre marea Egee, spre insula Ammouliani si muntele Athos, fiind locul ideal de petrecere a vacantei de vara. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Piscina exterioara, Spa & Wellness

Aristoteles Holiday Resort& SPA**** este un complex hotelier ce se intinde pe o suprafata de pana la 700 de metri de plaja. Camerele superioare se afla mai aproape de plaja iar camerele standard sunt mai departe de plaja. Hotelul este situat in apropiere de statiunea Ouranoupolis, de pe bratul Athos, intr-un loc linistit.

Hotelul Aristoteles Holiday Resort&SPA**** din Ouranoupolis este un complex hotelier construit in forma de amifiteatru, fiind situat intre 50-700 de metri de plaja. Complexul este format din noua cladiri cu cate doua etaje fiecare. Acesta este deschis tot timpul anului.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Xenia**** este localizat chiar pe plaja, la 2 minute de statiunea Ouranoupolis. Acesta are vedere spre muntele Athos, turnul Ouranoupolis si Insula Ammouliani.

Hotelul Xenia**** din Ouranoupolis a fost recent modernizat, adaugandu-i-se 3 cladiri noi cu 2 etaje, un internet cafe, centru SPA, bar si receptie. Cele 88 de camere cu vedere la mare, recent modernizate, ofera toate facilitatile si confortul necesar pentru petrecerea unei vacante de neuitat la malul marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Piscina exterioara

Hotelul Theoxenia 4* se afla in imediata apropiere a plajei, la 2 kilometri de statiunea Ouranopolis.

Hotelul Theoxenia 4* din Ouranoupolis, Halkidiki, ofera conditii si facilitate deosebite la preturi accesibile tuturor oaspetilor sai, pentru petrecerea unui concediu minunat la malul Marii Egee.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Hotelul Akti Ouranoupoli*** este situat in imediata apropiere a plajei.

Construit pe cea mai frumoasa plaja din Halkidiki Athos , cu vedere spectaculoasa spre muntele Ammouliani si spre bratul Sithonia,  hotelul Akti Ouranoupoli**** din statiunea Ouranoupolis este rezultatul a 25 de ani de experienta in turism.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Ouranoupolis Princess Hotel este construit pe o colina, la 100 metri de drumul principal, in Peninsula Athos, la 600 metri de centrul orasului Ouranoupoli.


Hotel Makedonia este situat in Ouranoupoli, la 150 de metri de portile Muntelui Athos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Pyrgos 2* este situat in statiunea Ouranoupolis, la 250 de metri de plaja. Hotelul se afla la 300 de metri de centru si 300 de metri de port.

Hotelul Pyrgos 2* din Ouranoupolis este deschis tot anul. A fost construit in 1979 si renovat integral in 2006. Acesta asigura oaspetilor sai o vacanta placuta si confortabila la malul marii Egee.


Hotel Konaki Ouranoupolis se afla in Ouranoupoli, Halkidiki si este un hotel mic, potrivit pentru familii sau grupuri de prieteni. Este un hotel modern cu facilitati pentru o vacanta relaxanta.

Ouranoupolis

Satul Ouranopoli este situat pe coasta de nord-vest a peninsulei Athos, chiar la inceput, ca parte integranta a peninsulei Chalkidiki. Este ultima localitate inainte de granita cu Muntele Athos - "Sfantul Munte".

Orasul Salonic este la aproximativ 140 km distanta de aceasta asezare.