Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Ornos


7 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mykonos Ammos este situat pe plaja Ornos, la 3.5 kilometri de port, 3 kilometri de aeroport si 5 minute de condus pana in centrul orasului Mykonos, capitala insulei.

Pozitia privilegiata a acestui hotel, chiar pe faimoasa plaja Ornos, impreuna cu facilitatile moderne si conditiile bune de cazare, fac din Mykonos Ammos din insula Mykonos locul ideal de petrecere a vacantei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mykonos No 5 este situat in Ornos, la aproximativ 150 m de plaja, la 3 km de aeroportul din Mykonos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Deliades**** este localizat la 3 km de aeroportul din Mykonos si la 3.5 km distanta de portul din orasul Mykonos, la 50 m de plaja.

Hotelul Deliades**** situat pe un mic deal la capatul estic al golfului Ornos, arhitectura autentic cicladica si facilitati de cazare rafinate, cu camere luminoase si spațioase. Este locul perfect pentru relaxare, imbratisat de un mediu cald de design elegant si facilitati moderne, pentru o vacanta relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mykonos Essence**** este localizat la 3.5 km de orasul principal al insulei - Hora si la 250 de metrii de plaja cu nisip.

Hotelul Mykonos Essence**** deschis in 2015, situat in Ornos, intr-o locatie linistita, dar centrala, langa baruri si magazine pe plaja, pune la dispozitia turistilor sai cazare in camere moderne si confortabile, precum si o piscina exterioara, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Mykonos Waves Beach House and Suites**** este localizat la 2 km de aeroportul din Mykonos si la 2.5 km distanta de orasul cosmopolit Mykonos, cu varietatea sa de restaurante si baruri, pe plaja de nisip Korfos.

Mykonos Waves Beach House and Suites**** este un hotel in stil cicladic, dotat cu piscina infinita si terasa la soare cu sezlonguri, fiind una dintre alegerile de top pentru familiile si cuplurile pasionate de practicarea sporturilor extreme.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Yiannaki este situat in Ornos, la aproximativ 200 m de plaja, la 3 km de orasul Mykonos si 3 km de aeroport.


Hotel Erato este situat in Ornos, la 50 metri de plaja, la 3 km de orasul Mykonos.