Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Obzor


21 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 9 - unitati de 4 stele , 8 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Obzor

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Complexul hotelier HVD Reina Del Mar***** a fost construit si inaugurat in sezonul estival 2019, fiind situat in imediata apropiere a plajei, in zona de nord a statiunii Obzor, in imediata apropiere a hotelului HVD Miramar****, impreuna cu care este inclus in prestigiosul lant hotelier HVD, avand servicii ireprosabile.

Complexul ofea un concept inovator de hotel de lux si vile de lux, la malul Marii Negre. Hotelul dispune de o cladire principala (hotel) si cateva cladiri secundare (vile). Distanta fata de centrul orasului este de circa 1 km. Plaja din dreptul complexului este cu nisip fin si acces lin in apa.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Alua Helios Bay**** este localizat in zona central-nordica statiunea Obzor, Bulgaria, pe plaja. Renovat in 2017, hotelul Alua Helios Bay ( ex Riu Helios Bay ) **** ofera cazare in camere moderne, confortabile si cu o superba vedere la Marea Neagra. Hotelul se bucura de o pozitie foarte buna pe malul marii, de servicii calitative si de multiple facilitati si posibilitati de distractie. Gradina complexului este intinsa pe o suprafata de circa 5.000 mp., oferind multiple variante de a petrece timpul liber.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Casablanca Aparthotel**** este situat la circa 250 m de plaja din Obzor, in zona centrala a plajei Obzor, la circa 500 m de localitatea Obzor.

Casablanca**** este un aparthotel modern, renovat in 2022, care imbina stilul traditional bulgar cu dotarile moderne ale studiourilor si apartamentelor, ofera servicii bune de alimentatie si un modern centru SPA. Unitatea reprezinta o varianta buna de cazare pentru persoanele care doresc un concediu linistit si relaxant, departe de zgomotul orasului, dar totusi aproape de mare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

HVD Clubhotel Miramar**** este situat in zona nordica a statiunii Obzor, pe plaja. Suprafata complexului este impresionanta: de circa 14.000 mp. Datorita pozitionarii sale, marea majoritate a camerelor beneficiaza de vedere la mare (laterala sau frontala). Distanta fata de localitatea Obzor - circa 1 km. Hotelul Miramar**** a beneficiat de multiple renovari si modernizari in 2017 si 2018, fiind inlocuite toate asternuturile si prosoapele din camerele hotelului si a fost inlocuit mobilierul din balcoane la toate camerele.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Construit in 2018, hotelul Marina Sands Bijou Boutique**** se afla in Obzor la circa 100 m. de plaja, in extremitatea de sud a orasului-statiune. Faptul ca hotelul este relativ izolat, dar in imediata apropiere a plajei, precum si dotarile moderne ale acestuia, tarifele atractive si varietatea de activitati sportive si de divertsment asigura aprecierea oaspetilor sai si incantarea acestora. Hotelul se afla la circa 2 km departare de centrul localitatii Obzor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Complexul Obzor Beach Resort**** se afla la intrarea in statiunea Obzor, direct pe plaja. Obzor este o statiune care s-a dezvoltat mult in ultimii ani. Plaja este incadrata intre doua terminatii ale Carpatilor Balcanici, iar nisipul este foarte fin si apa limpede. Plaja este lata, linistita, ferita de vacarmul unei statiuni ingramadite. Complexul de apartamente se afla la circa 2 km distanta de localitatea Obzor.

Obzor Beach Resort**** este un ansamblu de 7 cladiri cu apartamente de vacanta cu cate 5 sau 6 etaje si 13 lifturi, construite in 2007, dotate cu accesorii de ultima ora, foarte spatioase. Facilitatile si confortul, alaturi de pozitia deosebita chiar pe plaja, il fac una dintre cele mai bune oferte de cazare din Bulgaria, pentru cei care cauta linistea, intimitatea si relaxarea. 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Sol Luna Bay Resort**** este situat pe plaja, in statiunea Obzor din Bulgaria, in extremitatea nordica a acestei statiuni. Complexul Sol Luna Bay Resort**** din Obzor este format din 2 cladiri apropiate, avand servicii de cazare, alimentatie si divertisment ireprosabile. Obzor este o statiune situata in zona centrala a litoralului bulgaresc, la circa 50 km sud de orasul Varna, si la circa 30 km nord de frumosul oras medieval Nessebar. Plaja din Obzor este considerata a fi printre cele mai frumoase din Bulgaria, bucurandu-se de nisip fin, intrare lina in mare si vreme buna. Plaja din fata complexului a obtinut in 2023 certificarea BLUE FLAG.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Sunrise All Suites Resort**** este situat in extremitatea nordica a statiunii si a plajei Obzor, la distanta de circa 400 m de plaja. Datorita reliefului plat si a zonei, drumul pana la plaja este o plimbare placuta si relaxanta. Sunrise All Suites Resort**** este o locatie inedita, retrasa si totusi selecta, complex hotelier care ofera unei game foarte variate de clientela servicii complete la cele mai inalte standarde. Prima caracteristica deosebita a complexului este data de faptul ca se ofera cazare majoritar in apartamente, spatioase, luminoase, moderne si confortabile. Sunrise All Suites Resort**** este un complex de cladiri apropiate, fiind una din cele mai bune variante de cazare din Obzor ca raport calitate - pret. Complexul a fost complet renovat in 2016, oferind cazare in apartamente spatioase si moderne.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Construit si inaugurat in 2018 Sunrise Blue Magic Resort**** este situat la 30 m de plaja, la circa 3 km distanta de oraselul Obzor. Complexul Sunrise Resort cuprinde hotelul All Suites si hotelul Blue Magic**** situat in imediata apropiere a plajei. Camere confortabile, apropierea de plaja, toboganele de apa si panorama exceptionala a statiunii Obzor si Marii Negre asigura un flux constant de turisti de toate varstele catre acest complex hotelier.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul The Cliff Beach & Spa**** este situat pe o stanca cu vedere la Marea Neagra si Golful Obzor, la o distanta de 200 m fata de mare. Hotelul se afla in extremitatea de sud a frumoasei plaje Obzor, pe faleza. Construit in anul 2008 hotelul The Cliff Beach & Spa**** din Obzor creaza o atmosfera unica - de romantism, relaxare si rasfat. Hotelul se bucura de o constructie deosebita, curte interioara amenajata frumos, o superba vedere panoramica la Marea Neagra, o gama larga de facilitati si servicii de calitate. De retinut este faptul ca accesul la plaja se face pe 220 trepte din lemn. Cea mai apropiata plaja neamenajata este la 100 m de punctul unde se termina scarile. Plaja amenajata se afla la o distanta de 400 m fata de hotel.


FACILITATI: Piscina exterioara

     Hotelul AluaSun Helios Beach*** din Obzor se afla in imediata apropiere a plajei din Obzor, fiind renovat in 2015 si oferind cazare in camere confortabile, moderne si spatioase. Este fostul Luca Helios Beach este situat la circa 300 m de centrul localitatii Obzor, fiind o locatie perfecta pentru vacantele de familie prin pozitia unica si spectaculoasa de pe coasta impreuna cu numeroasele facilitati. Majoritatea camerelor au vedere la mare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Argo*** din Obzor se afla la 250 m de plaja, fiind renovat complet in 2016. Hotelul este apreciat pentru tarifele accesibile si faptul ca are si piscina exterioara.


Hotelul Coral Guest House*** se afla in statiunea Obzor, la aproximativ 100 m de plaja.

A fost renovat in 2005.


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Galeria*** este situat in zona de sud a localitatii Obzor, la distanta de circa 600 m de plaja. Complexul de apartamente este format din 7 cladiri apropiate, complex ridicat si dat in folosinta in 2007. Apartamentele sunt moderne si spatioase, avand dotari standard (unele apartamente sunt proprietate privata).


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Moreto Sea Side Aparthotel *** din Obzor se afla la circa 50 m de plaja in zona sudica a statiunii Obzor, intr-o zona foarte linistita si inconjurata de vegetatie.  fost dat in folosint in 2018.

Aparthotel Moreto *** este o cladire cu apartamente de vacanta de confort ridicat si servicii de calitate situat intr-o zona retrasa foarte aproape de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Obzor City*** este situat in centrul statiunii Obzor, la 250 m de plaja. Construit in anul 2008, Hotelul Obzor City*** din Obzor este o varianta buna de cazare din statiune, datorita dispunerii sale aproape de zona centrala a orasului si a tarifelor accesibile de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complexul hotelier Paraiso Beach*** este situat in fata plajei statiunii Obzor, aproape de centrul micii localitati. Renovat complet in 2018, hotelul Paraiso Beach***, impreuna cu invecinatul hotel Paraiso Beach Theopolis, ofera cazare in camere moderne si confortabile, spatioase si primitoare, avand un foarte bun raport calitate-tarif si servicii de calitate. De la hotel pana la plaja se coboara cateva trepte.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complexul hotelier Paraiso Beach Theopolis*** este cea mai noua constructie din cadrul Paradiso Beach, fiind finalizata si data in folosinta in 2017. Hotelul Paraiso Beach Theopolis*** se afla in fata plajei statiunii Obzor, aproape de centrul micii localitati. Impreuna cu invecinatul hotel Paraiso Beach***, hotelul Paraiso Theopolis ofera cazare in camere moderne si confortabile, spatioase si primitoare, avand un foarte bun raport calitate-tarif si servicii de calitate. De la hotel pana la plaja se coboara cateva trepte.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Construit in 2008, aparthotelul Aquamarine*** din Obzor se afla la o distanta de circa 200 m. de plaja, in extremitatea sudica a statunii Obzor din Bulgaria. Complexul Aquamarine este format din apartamente de vacanta, localizat intr-o zona foarte linistita a localitatii Obzor, iar pentru a ajunge la plaja se coboara trepte. Distanta fata de oras este de circa 1-2 km. Complexuls e afla in mijlocul unei zone impadurite, linistite si frumoase, izolate. Complexul se bucura de imbinarea intre munte si mare, climatul foarte bun (zona recomandata mai ales pentru persoanele cu afectiunea: astm bronsic). Interiorul complexului este gandit sa combine armonios peisajul montan cu plaja insorita din imediata apropiere.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Black Sea**+ (Cherno More) este situat in zona nordica a localitatii Obzor (zona centrala a plajei din statiune), la circa 300 m de plaja. Hotelul a fost construit in 2008. Hotelul Black Sea**+ reprezinta o varianta de cazare accesibila din Obzor, avand conditii de cazare confortabile. si tarife avantajoase.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Coop** este situat in centrul statiunii Obzor la aproximativ 110 m de plaja.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Obzor

    Localitatea Obzor este situata in zona de sud a unei minunate plaje, unui gold mirific, din zona centrala a litoralului bulgaresc. Exact inainte de a incepe un lant montan (care practic delimiteaza zona de nord a litoralului bulgaresc de zona de sud, bariera naturala care trebuie traversata pentru a ajunge la frumosul oras medieval Nessebar) veti regasi micul orasel Obzor si minunata sa plaja - comparabila din multe puncte de vedere cu plaja de la Mamaia.

   Va recomandam sa faceti diferentiere intre cele doua concepte - localitatea Obzor (practic un orasel) si statiunea Obzor. Statiunea se intinde de-a lungul plajei, dar in extremitatea nordica a statiunii (pe unde este localizat si complexul Sol Luna Bay) zona este relativ pustie, retrasa si magnifica. De la Sol Luna Bay pana la orasel sunt circa 3 km. in linie dreapta. Zona de nord a plajei este impanzita de o sumedenie de hoteluri de lux, printre care cele mai cunoscute sunt HVD Miramar, Sol Luna Bay, Sunrise All Suite Resorts & complexul de lux Reina del Mar 5*, precum si prestigiosul complex de apartamente Obzor Beach Resort.

     Distanta fata de orasul Varna este de circa 65 km. (este la sud de Varna), iar fata de Nessebar este de circa 40 km. (distanta aceasta se parcurge prin munti). Statiunea Obzor se bucura de multiple avantaje si de una din cele mai frumoase plaje de pe tot litoralul bulgaresc. Obzor este o statiune recomandata pentru cei care cauta linistea, o atmosfera boema, relaxanta si doresc sa se bucure de o plaja excelenta. In afara serviciilor de calitate din hotelurile de 4 si 5 stele si climatului foarte placut al statiunii, va puteti bucura de intimitatea si linistea dorita. Nisipul fin al plajelor, marea limpede, intrarea foarte lina in mare au facut din acest loc unul preferat pentru familiile cu copii mici, dar nu numai. Statiunea este marginita de padurile muntilor Stara Planina de o parte, si albia raului Dvoynitsa pe de alta parte.

    Grecii au denumit statiunea Obzor cu numele de Heliopolis – Orasul Soarelui, iar parcul statiunii dezvaluie etapa cu etapa indicii ale dominatiei grece si romane: coloane si statui antice, ruine ale unei cetati si ale unei fortarete. Zona este de asemenea cunoscuta pentru calitatea vinului produs, restaurantele intime printre care se remarca si “Starata Kuscta” – Casa Veche, restaurante cu specific pescaresc. Se pot face excursii la site-ul arheologic din Bayla, punctul panoramic de la Capul Atanas, Capul Emine (farul si ruinele unei cetati medievale), sanctuar trac linga fortareata Emona (Aemon – numele antic al muntilor Balcani).

Harta:

Plaje - Obzor

  Statiunea Obzor se mandreste cu una din cele mai frumoase plaje de pe litoralul bulgaresc, cu nisip fin, ape foarte curate, intrarea lina in mare, fiind ferit de flora si fauna periculoasa oamenilor. Obzor are o plaja foarte intinsa - circa 8 km. lungime, avand o latime destul de mare (atingand si 100 m. latime), fiind foarte aerisita si insorita, cu nisip fin si microclimat minunat.