Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nikiti


4 - unitati de cazare

3 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Acrotel Lily Ann Village*** este situat in Halkidiki, pe bratul Sithonia, in statiunea Nikiti. Hotelul se afla la aproximativ 500 de metri de plaja. Statia de transport public se afla la 800 de metri distanta.

Adapostit intr-o padure de pini si orientat spre golful Toroneos, Hotelul Arotel Lily Ann Village*** din Nikiti ofera oaspetilor sai o vacanta frumoasa si confortabila.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Porfi Beach*** este situat in statiunea Nikiti din Halkidiki, pe bratul Sithonia. Hotelul se afla chiar langa plaja.

Orasul Nikiti se afla la la 3 kilometri. Localitatea Metamorfosis se afla la 2.5 kilometri. Statiunea Neos Marmaras se afla la 27 de kilometri.

Hotelul Porfi Beach*** din Nikiti ofera o gama larga de servicii si facilitati, pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara

Serenity Suites*** este un nou complex de lux situat in Nikiti – Halkidiki Sithonia , la 200 m de plaja.

Se afla la 102 km de Salonic si 89 km de aeroportul international Macedonia.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Toroneos 2*+ este situat in Nikiti, la 100 de metri de plaja si 500 de metri de centrul statiunii.

Localitatea Neos Marmaras se afla la 20 de kilometri.

Aeroportul International Makedonia, din Salonic, se afla la 80 de kilometri.

Situat intr-o zona linistita, Hotelul Toroneos 2*+ din Nikiti ofera vacante relaxante, departe de zgomot si aglomeratie. Restaurantul hotelului si barul Panorama au vedere spre golful Toroneos si marea Egee. In zona piscinei, cu sezlonguri si umbrele, se pot savura bauturi alcoolice si racoritoare. Gradina hotelului, ce inconjoara cele 7 cladiri, este plina de verdeata, maslini, portocali si trandafiri, creand o atmosfera de calm si relaxare.

Nikiti

In 432 i.Hr., orasul s-a rupt de la Alianta Ateniana si multi dintre locuitorii sai s-au mutat in orasul Olynthos. In 1300, intreaga zona a fost luata sub jurisdictia manastirilor muntelui Athos. In secolul al 14-lea, agricultorii dependenti de Manastirea Xenofont de la Muntele Athos, numiti Neakitou, s-au mutat in zona. Cu trecerea timpului, asezarea a crescut, si, in secolul 15 satul si-a castigat independenta. In 1821 turcii au distrus satul Nikiti dar locuitorii s-au intors inapoi in 1827 si l-au reconstruit.

Obiective culturale:

Demne de devizitat in Nikiti sunt biserica Saint Nikitas, datand din 1867 si scoala (1890-1918), precum si ruinele bisericii din secolul al 16-lea, care are fresce datand de la sfarsitul secolului al16-lea si inceputul secolului al 17-lea.