Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nessebar


27 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 12 - unitati de 4 stele , 12 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Nessebar

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelurile Sol Nessebar Palace***** impreuna cu hotel Sol Nessebar Bay**** si hotel Sol Nessebar Mare**** din Nessebar fac parte din categoria de hoteluri "upscale" si se bucura de o pozitie avantajoasa in fata marii, in primul rand de la plaja. Din lantul hotelier Melia Hotels International, redenumit asa in 2011, fac parte si hotelurile Melia Grand Hermitage 5* din Nisipurile de Aur si hotelul Sol una Bay 4* din Obzor.

Complexul format din cele 3 hoteluri Sol Nessebar se afla la circa 2 km sud de orasul Nessebar, intr-o zona foarte linistita si pitoreasca, avand o frumoasa gradina de vara (parc) cu loc de joaca pentru copii si spatii de relaxare pentru adulti. Hotelurile se afla la circa 50 m de plaja. In doar cateva minute oaspetii pot ajunge la medievalul oras Nessebar cu galerii de arta, magazinele de suveniruri si portul turistic, bisericile patrimoniu UNESCO. etc

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Aphrodite**** este situat in statiunea Nessebar, la numai 5 m de plaja.

Hotelul Aphrodite din Nessebar este ideal pentru cei care viseaza la intinse plaje insorite, dune de nisip, vreme placuta, mare limpede in combinatie cu confort si lux.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Aqua Paradise Resort**** din Nessebar este situat pe drumul principal Burgas-Varna, langa cel mai mare parc acvatic din Balcani. Se afla la 500 m de plaja, fiind intins pe o suprafata de 36237 mp.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Bilyana Beach**** - ADULTS ONLY 16 + din Nessebar se afla exact pe plaja, in partea sudica a statiunii Nessebar, un oras cu mai mult de 2000 ani plini de istorie si cu o clima placuta. Construit in anul 2004, hotelul Bilyana Beach din Nessebar este ideal pentru petrecerea vacantei alaturi de cei dragi, avand clasificarea de 4 stele. Suprafata hotelului este de 17600 mp. A fost renovat integral in 2017 iar in 2021 a fost preluat de lantul hotelier german Sentido si transformat in hotel Adults Only - All inclusive.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Festa Panorama**** este situat in zona de promenada a orasului Nessebar. Pe aici trece linia de legatura dintre statiunea Sunny Beach si vechiul oras Nessebar, transportul fiind asigurat de un mini-tren si autobuz. Hotelul se afla la o distanta de aproximativ 150 m fata de plaja si 10 minute de orasul vechi Nessebar.

Hotelul Festa Panorama din Nessebar este construit in stil modern, fiind format dintr-o cladire de 6 etaje. Este clasificat la 4 stele. Hotelul a fost renovat in anul 2011.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Marieta Palace**** este situat in partea noua a orasului Nessebar, la o distanta de circa 400 m. de plaja orasului si la circa 1 km. de Orasul Vechi.

Hotelul Marieta Palace**** din Nessebar este remarcabil prin arhitectura moderna si stilul unic alaturi de eleganta si originalitatea statiunii. Hotelul a fost construit in anul 2007, renovat in 2018 si ofera o gama larga de facilitati si activitati persoanelor care aleg cazarea la aceasta unitate de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Mirage of Nessebar**** este situat in partea de sud a orasului Nessebar, pe plaja.

Complexul Mirage of Nessebar ofera o vedere panoramica asupra Marii Negre si asupra vechiului oras Nessebar din majoritatea apartamentelor.


FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Hotelul MPM Arsena**** este situat in zona de sud a orasului Nessebar, in imediata apropiere a plajei, avand o superba vedere la orasul vechi Nessebar si la Marea Neagra. 

Hotelul MPM Arsena din Nessebar a fost renovat in 2013 reprezintand astfel o varianta foarte buna de cazare in Nessebar datorita dispunerii sale pe plaja cat si datorita conditiilor bune de cazare oferite. Faptul ca hotelul dispune de piscina interioara cu superba vedere la Marea Neagra garanteaza ocuparea hotelului in capete de sezon, iar apropierea de plaja de nisip, dar si piscina exterioara a hotelului aduc multi turisti pe perioada verii. Hotelul beneficiaza de multe servicii de calitate, fiind considerat printre cele mai bune hoteluri din statiunea-oras Nessebar din Bulgaria.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Paradiso  **** se afla in Nessebar, la 50 m de plaja si 300 m de centrul statiunii.

Hotelul a fost construit in anul 2016.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sol Marina Palace**** - Hotel ADULTS ONLY 16 + se afla pe faleza din Nessebar intre orasul istoric si cel modern, la circa 300 m de cea mai buna plaja din statiune si circa 500 m de intrarea in orasul istoric.

Hotelul Sol Marina Palace inaugurat in 2004 si beneficiind de renovari din 2018 care continua si in 2024, este unul din cele mai bune oferte de cazare din Nessebar prin prisma pozitiei excelente pe faleza si a raportului pret/confort.  


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelurile Sol Nessebar Resort sunt formate din 2 cladiri: Sol Nessebar Bay si Sol Nessebar Mare si impreuna cu hotelul Sol Nessebar Palace 5* din acelasi complex fac parte din categoria de hoteluri upscale si se bucura de o pozitie avantajoasa in fata marii, in primul rand de la plaja. 

Complexul format din cele 3 hoteluri Sol Nessebar se afla la circa 2 km. sud de orasul Nessebar, intr-o zona foarte linistita si pitoreasca, avand o frumoasa gradina de vara (parc) cu loc de joaca pentru copii si spatii de relaxare pentru adulti. Hotelurile se afla la circa 50 m. de plaja. 

Lantul hotelier Melia Hotels International a fost infiintat in 1956 si cuprinde peste 350 hoteluri, avand brandurile: Melia, Tryp, Sol Hotels, Innside, Gran Melia, Paradisus Resorts si Me by Melia

Aqua Park

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelurile Sol Nessebar Resort sunt formate din 2 cladiri: Sol Nessebar Bay si Sol Nessebar Mare si impreuna cu hotelul Sol Nessebar Palace 5* din acelasi complex fac parte din categoria de hoteluri upscale si se bucura de o pozitie avantajoasa in fata marii, in primul rand de la plaja. 

Complexul format din cele 3 hoteluri Sol Nessebar se afla la circa 2 km. sud de orasul Nessebar, intr-o zona foarte linistita si pitoreasca, avand o frumoasa gradina de vara (parc) cu loc de joaca pentru copii si spatii de relaxare pentru adulti. Hotelurile se afla la circa 50 metri de plaja. 

Lantul hotelier Melia Hotels International a fost infiintat in 1956 si cuprinde peste 350 hoteluri, avand brandurile: Melia, Tryp, Sol Hotels, Innside, Gran Melia, Paradisus Resorts si Me by Melia.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotelul Vigo **** este situat in zona noua a orasului Nessebar, la circa 50 m de plaja cea mai apropiata. Renovat in anul 2011, Hotelul Vigo din Nessebar este destinatia perfecta atat pentru sejururile in interes de afaceri cat si pentru cele de relaxare tot timpul anului. 

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Capri*** se afla intr-o zona linistita, la 30 m de plaja si 3 km de centrul orasului Nessebar. Hotelul a fost construit in anul 2005 si renovat in 2020.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Complexul de apartamente de vacanta Esteban & Poseidon*** se afla situat la circa 400 m de plaja din Nessebar in zona centrala a orasului dar intr-o pozitie linistita.

Aparthotel de vacanta Esteban & Poseidon este un complex de apartamente de vacanta noi date in folosinta in 2015.


Hotelul Evridika*** este situat chiar pe plaja in statiunea Nessebar, la aproximativ 2 km de orasul vechi Nessebar, langa drumul ce leaga Ravda de orasul vechi. Partea peninsulara (orasul vechi) a acestei statiuni este renumita datorita vechimii de aproximativ 3000 ani si a plajelor frumoase de la Marea Neagra. Nessebar se afla la 20 km de Burgas si 2 km de Sunny Beach.

Hotelul Evridika din Nessebar a fost construit in anul 2004 si renovat in anul 2007, fiind clasificat in prezent la 3 stele.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kamenets*** se afla in statiunea Nessebar la 100 m de plaja.

Cladirea 1 din complex a fost renovata in anul 2015, iar Cladirea 2 in anul 2011.


Situate la circa 50 de metri de plaja din zona Ravda in sudul orasului Nessebar, Apartamentele Kristal*** ofera vedere la mare din majoritatea apartamentelor. Un supermarket si o statie de autobuz se afla la mai putin de 300 de metri de apartamentele de Kristal. Centrul vechi din Nessebar este la 3 km, iar partea noua a orasului se afla la 1 km. Statiunea Sunny Beach este la circa 5 km.

Un complex nou de apartamente de vacanta la tarife convenabile. Fara facilitati numeroase complexul are avantajul de a fi linistit si extrem de aproape de plaja cu dune din Sudul Nessebarului (Ravda).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mirage*** este situat pe coasta sudica a statiunii Nesssebar, la aproximativ 500 m distanta fata de orasul vechi Nessebar, pe plaja. 

Hotelul Mirage din Nessebar a fost construit in anul 2008, fiind dat in folosinta in anul 2009, oferind turistilor sai servicii si facilitati la standarde ridicate, avand in dotare o piscina exterioara cu sectiune pentru copii, un restaurant cu terasa ce ofera specialitati din bucataria traditionala bulgareasca si preparate mediteraneene, precum si cazare in camere moderne si confortabile cu vedere panoramica la Marea Neagra. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Park Hotel Oasis*** este situat in partea noua a orasului Nessebar, la 50 metri de plaja.

Renovat in anul 2015 hotelul Oasis din Nessebar este locul ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat intr-o oaza de frumusete, calm si verdeata. Pozitia hotelului ofera posibilitatea turistilor sa aleaga intre numeroase restaurante, magazine si cluburi, in imediata apropiere. Hotelul este inconjurat de un parc de 10 000 mp. Aici se gasesc peste 100 specii de copaci, flori si plante rare. Hotelul este clasificat la 3 stele.


Hotelul Petrov*** este situat in Nessebar la 10 m de plaja. A fost construit in 2005.


Hotelul Saint Nikola*** este situat in orasul vechi Nessebar, langa strada din nord ce strabate coasta marii, la 30 m departare de mare, cu o buna vedere asupra portului din nord si asupra statiunilor Sunny Beach, Sveti Vlas si Elenite. Cea mai mare plaja a Bulgariei, Sunny Beach, este situata la o distanta de numai 3 km, oferind multe atractii si o excelenta viata de noapte.

Hotelul Saint Nikola din Nessebar are clasificare de 3 stele. Mobilierul hotelului ofera lux si confort  pentru petrecerea vacantei alaturi de familie. Hotelul Saint Nikola este format dintr-o cladire cu 4 etaje, diferite camere si apartamente, restaurant si parcare.


Hotelul St John Nesebar*** din Nessebar este situat in partea de nord a orasului vechi, la doar 20 m de plaja si langa centrul istoric si arhitectural.

Cu un interior luxos, design unic ce combina elemente arhitecturale din diferite ere, cu confortul, atmosfera si ospitalitatea bulgareasca, hotelul va satisface chiar si cei mai pretentiosi oaspeti.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul The Mill*** (fostul Hotel Menabria) este situat in partea noua a orasului Nessebar, la 300 m de plaja.

Hotelul The Mill, deschis in anul 2010 ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare.


Aparthotel Vigo Beach*** este situat la 50 metri de plaja in statiunea Nessebar

Finalizat in anul 2012, Aparthotel Vigo Beach*** Nessebar, ofera conditii si servicii foarte bune de cazare. Clasificarea oficiala a hotelului este de 2 stele, dar conditiile cazare in apartamente si confortul oferit le evaluam la 3 stele. 

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Arsenal** se afla in Nessebar la 70 m de plaja.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Complexul Vigo Panorama** este situat in noua zona a orasului Nessebar, la aproximativ 50 metri de plaja.

Apart Hotel Vigo Panorama din Nessebar este situat in prima linie de hoteluri, foarte aproape de plaja si de orasul vechi Nessebar. Oaspetii se pot bucura de o destinatie perfecta pentru calatoriile de afaceri sau pentru sejururile de relaxare, datorita pozitiei complexului inconjurat de gradini si parcuri si facilitatilor si serviciilor oferite.

   

Nessebar

    Nessebar (Nessebur) este unul din cele mai cunoscute orase din Bulgaria, fiind un oras medieval cu o insemnatate istorica aparte. Il veti gasi pe harta intre Varna (100 km) si Burgas (35 km), la 5 km sud de statiunea Sunny Beach si la nord de orasul-statiune Pomorie. Locatia este una din cele mai populare si preferate de pe tot litoralul bulgaresc. 

    In zilele noastre este necesara diferentierea zonei istorice a orasului Nessebar (zona istorica este in totalitate situata pe insula Nessebar, care in prezent este legata de tarm printr-o cale de acces asfaltata) si zona moderna a orasului Nessebar - cea continentala. Unitatile de cazare situate in zona istorica reprezinta unitati de cazare cu specific traditional, in majoritatea lor fara servicii de masa (mai ales ca zona este presarata de restaurante si taverne). Partea moderna a orasului cuprinde mai multe zone si plaje diverse (unele in nordul peninsulei, altele in sudul peninsulei) s suprinde hoteluri moderne, cu capacitate de cazare suficient de mare si hoteluri moderne.

     Nessebar este un monument istoric, oras-statiune declarat patrimoniu UNESCO.  Nessebar (Nessebur) a fost fondat pe locul unei asezari stravechi de pescari de pe vremea tracilor, istoria acestui oras numarand peste cinci secole (unul din cele mai vechi orase europene). Nessebar are circa 40 biserici iar insusi oraselul, statistic, este cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din lume. Turistii se pot retrage de asemenea in umbroasele muzee sau stradutele inguste pline de case cu un etaj si jardiniere cu flori. Merita vizitate Casle Diamanti, Captain Pavel si Panayot Mouskoyani care gazduiesc expozitii etnografice, apoi portile orasului, ruinele zidurilor cetatii, baia turceasca si moara de vant. La fiecare pas veti gasi terase romantice, restaurante, cafenele, baruri. Majoritatea oaspetilor care isi petrec vacanta pe litoralul bulgaresc viziteaza minim o data acest orasel, deci Nessebar este tot timpul plin de viata, de oameni si ofera amintiri de neuitat! Orasul istoric care adaposteste casele albe cu acoperis rosu, geamuri presarate cu flori si multiplele biserici cu arhitecturi diverse va va impresiona profund. Peninsula este una extrem de romantica, cu barcute pescaresti si navoade care stau sa se usuce, restaurante cu specific pescaresc si international, un minunat port turistic scaldat in lumina soarelui de apus. Va asiguram ca Nessebar este o locatie care va va surprinde placut, va va alimenta imaginatia si va va convinge cu siguranta sa reveniti. In afara de baza moderna de cazare, va veti putea bucura pe de o parte de alei romantice si locuri antice de vizitat, si pe alta parte de linistea si confortul dat de un bronzat pe malul marii, alinati de valuri, relaxat in bataia soarelui. Nu uitati – orasul este raiul golfuletelor romantice.

Harta:

Plaje - Nessebar

   Nessebar dispune de multiple plaje, unele micute ascunse printre golfurile orasului medieval, altele mai late si bine-apreciate de oaspeti. Datorita pozitiei sudice a orasului, clima este blanda si permite un sezon turistic mai lung (pana tarziu in septembrie si chiar si octombrie). Se spune ca plajele din Nessebar au cel mai fin nisip al Marii Negre (litoralul bulgaresc)

    Orasul monument istoric dispune de 2 plaje principale: cea care uneste orasul cu statiunea Sunny Beach si cea care este la sud de Nessebar. Ambele plaje dispun de nisip si intrare relativ lina in mare. Una din plajele din sud este situata chiar la baza intrarii spre peninsula Nessebar, oferind un spectacol vizual deosebit asupra orasului medieval Nessebar. Mai la dus, spre complexul hotelier Sol Nessebar exista alte plaje, mai inguste, delimitate de mici golfulete.