Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Neos Marmaras


5 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Piscina copii, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Teren Golf

Hotelul Porto Carras - Meliton Beach***** din Neos Marmaras este construit sub forma de nava de croaziera si a fost proiectat de faimosul arhitect Walter Gropius, fondatorul scolii "Bauhaus". Datorita conditiilor de cazare deosebite, a facilitatilor moderne si a cadrului natural incantator: incaperi spatioase, restaurante care ofera mancaruri fine, zone de distractie si relaxare, plaje minunate, hotelul ofera confort si lux oaspetilor sai.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Piscina copii, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Teren Golf

Hotelul Porto Carras - Sithonia Beach***** este situat pe bratul Sithonia, in Halkidiki, la doar 2 kilometri de statiunea Neos Marmaras. Hotelul este construit chiar pe plaja.

Aeroportul international din Salonic se afla la 110 kilometri.

Hotelul Porto Carras - Sithonia Beach***** din Neos Marmaras ofera conditii deosebite de cazare, lux si eleganta, intr-un cadru natural minunat, pentru vacante unice la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Piscina copii, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Lagomandra**** este situat la 150 de metri de plaja, in zona golfului Toroneos. Hotelul se afla la aproximativ 4 kilometri de statiunea Neos Marmara, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki.

Situat la poalele puntelui Itamos, in imediata apropiere a Golfului Toroneos, pe plaja Lagomandra, care a fost premiata cu Blue Flag, hotelul Lagomandra**** ofera conditii de bune de cazare si facilitate deosebite.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Lagomandra**** este situat chiar langa plaja, in zona golfului Toroneos. Hotelul se afla la aproximativ 4 kilometri de statiunea Neos Marmara, pe bratul Sithonia, in peninsula Halkidiki.

Situat la poalele muntelui Itamos, in imediata apropiere a Golfului Toroneos, pe plaja Lagomandra, care a fost premiata cu Blue Flag, hotelul Lagomandra Beach**** ofera conditii bune de cazare si facilitate deosebite. 

Plaja Lagomandra are nisip cu granulatie mare (bob de orez) iar intrarea in apa este lina.

Neos Marmaras

Neos Marmara este unul din satele cele mai cosmopolite din Halkidiki. Este un sat pitoresc, care a fost construit sub forma de amfiteatru, pe partea de sus a unui deal, fiind inconjurat de mare. Satul a fost fondat in 1922 de refugiatii veniti din Asia Mica, carora li s-au alaturat si unii dintre locuitorii zonei Parthenionas in anul 1970. Astazi, satul atrage mii de vizitatori in fiecare vara prin diferitele tipuri de facilitati care pot fi gasite: hoteluri, restaurante, taverne de peste, baruri, cafenele, sporturi de apa. Zona are una dintre cele mai frumoase plaje din Halkidiki. Plin de plaje aurii, eucalipti si un port pitoresc, plin de taverne in care se pot savura preparate din peste, Neos Marmaras este satul cel mai cosmopolit din Sithonia. Chiar in afara satului se afla statiunea de lux Porto Carras, oferind trei hoteluri, un port, un teatru in aer liber, un teren de golf si un cazinou. Citrice, migdale si fistic sunt cultivate de catre fermieri, tot aici gasindu-se si podgorii de vita de vie ce produc vinurile de Carras, bine-cunoscute. Combinand mare, munte si posibilitati diferite de divertisment, Neos Marmaras este un loc minunat pentru a merge pentru cei care doresc ss se bucure de o vacanta dinamica si spectaculoasa.